|
Strona 5 z 9
|
| Autor |
Wiadomość |
ikmr
Gość
|
Cieszę się, że zaistniałem na forum.
Popełniałem błąd,nie czytając zakładki do końca.
Wystarczyło odfajkować regulamin.
Pozdrawiam.
|
| Czw Gru 24, 2009 2:04 pm |
|
 |
Automat reklamowy
|
 Reklama Google
|
|
|
 |
Gość
|
To tak "jakbyś" się logował
|
| Czw Gru 24, 2009 3:06 pm |
|
 |
ikmr
Gość
|
Tyle świąt, tyle wolnego a nasza "ynteligencja " śpi.
Nawet zawodowi narzekacze zamilkli. Jak u "włodarzy" może być " twórcza myśl przewodnia", jak zwykli zjadacze chleba nie mają potrzeb/nie zgłaszają problemów/. Mają pełna brzuchy, są zadowoleni z pracy, z mieszkań i miasta.
Ogólnie miasto mlekiem i miodem /piwem/ płynące.
Życzę Wam błogiego snu i marzeń do końca roku.
Mam nadzieję, że Nowy Rok 2010 obudzi Was.
Dobrze życzący Wam
ikmr
|
| Pon Gru 28, 2009 4:56 pm |
|
 |
Gość
|
"Zima wasza - wiosna nasza!" a potem to już tylko na jesieni tych wszystkich "włodarzy" na taczki!
|
| Pon Gru 28, 2009 7:20 pm |
|
 |
Gość
|
ikmr nie masz racji. Jak na każdym forum przelatuje trąba powietrzna tak i tu była zadynka. O co? O wytykanie błędów? A co chwalić? Nie ma co ? Więc zamilkli prawie wszyscy. Niech piszą ci co mają co chwalić. LW w TV a kto tam jest? Co pakazali? Uniwersytet trzeciego wieku. jak się pisze jednym palcem? Miasto oświetlone? Szkoda że nie pokazali gołoledzi i tylko jednego pracującego w 1 dzień świąt. Tak, tak ten człowiek to złoto przykładu w LW. NIe znam go osobiscie ale widzę jak sprząta bez wzgledu na pogodę czy święta. Jeden jedyny warty super pochwały i to bez kpin. MOJE GRATULACJE BO MOŻE AKURAT TO PRZECZYTA.
O reszcie wolę nie pisać.
Pozdrawiam Cię ikmr i życzę szczęśliwego Nowego Roku Milutka
|
| Pon Gru 28, 2009 9:22 pm |
|
 |
ikmr
Gość
|
Uważam, że po to jest forum, by wytykać błędy,mówić o tym co się komu podoba,lub nie a w szczególności prezentować własne stanowisko, choćby było kontrowersyjne i mało logiczne wg innych.To jest siła internetu.
Korzystajmy z niego, to nic nie kosztuje a "włodarzom"da to wiele do myślenia z każdej opcji politycznej.
Mam nadzieję ,że forum ożyje bliżej wyborów,choć mnie mało interesują połajanki i przekomarzania polityczne. Z góry zakładam, że pchający się do "władzy" nie wiedzą, co dalej z ta władzą robić.
|
| Wto Gru 29, 2009 10:56 am |
|
 |
Gość
|
ikmr napisał:Z góry zakładam, że pchający się do "władzy" nie wiedzą, co dalej z ta władzą robić.
A ci aktualnie przy żłobie to wiedzą???
|
| Wto Gru 29, 2009 3:09 pm |
|
 |
Gość
|
Gość ma rację ikmr. Wszystko jednak do czasu. Co do wyborów to je dokładnie olewam. Takie jest moje obecne stanowisko. I takie postanowienie na Nowy Rok.
Tobie życzę moc zdrówka i lepszej kadry lekarskiej tu w LW. Bo cosik za bardzo mylą się w diagnozach. No oczywiście nie wszyscy, ale co poniektórzy napewno i to z pewnym obciachem.
Jeszcze raz dużo zdrówka Ci życzę  Milutka
sie odfajczyłam
|
| Wto Gru 29, 2009 3:36 pm |
|
 |
ikmr
Gość
|
Dzięki za życzenia.
Tak, szukam lekarzy.
W poniedziałek miałem spięcie z ordynatorem jedynego oddziału w Olsztynie.
Wparowałem do gabinetu. Prosząc o konsultację ze specjalistą.
Zostałem odesłany do rejestracji.
Tam rajcująca przez telefon p.rejestratorka obrażona moim wejściem,
oświadczyła, że może mnie zarejestrować dopiero na kwiecień.
/W przychodni i na oddziale żadnego pacjenta/.
Ponownie wróciłem do gabinetu,mówiąc lekarzowi,że do kwietnia nie wytrzymam.Usłyszałem: "skąd wiem, - już dziś wielu pacjentów odesłała na kwiecień".Odpowiedziałem, "Pani jest miła i przyjemna, ale nie jest lekarzem". Trzasnąłem /za mocno drzwiami/ i wyszedłem. Byłem już piętro niżej, usłyszałem jej głos: "bym pana dobrze załatwiła, gdyby nie trzaśnięcie drzwiami". Kazałem dzwonić na policję.
Trafiłem na "urzędaso-kanibala"- najmodniejsze obecnie określenie lekarzy.
Nie chciałem żadnych badań a jedynie porozmawiać o chorobie i sposobie leczenia. Mam wyniki badań i skierowanie.Potrzebowałem ludzkiej rozmowy.
|
| Wto Gru 29, 2009 6:55 pm |
|
 |
Gość
|
Trochę humoru...
"Komentarze
radicomp.ltd
2009/10/23 16:06:29
Propaganda propagandą, a już się tym zainteresował prokurator i jak wynika z Gazety Wyborczej, pisanie o Lekarzach może się skończyć fatalnie, podobnie jak pisanie o politykach, policjantach i innych prominentach systemu. Powiem krótko, skoro w Polsce łapie się kierowcę, i na alkomacie wychodzi sześć promili, delikwent broni się jak może, chodzi na jedne nodze, zamyka oczy i spaceruje po linii, domaga się badania krwi i policja zawozi go do dwóch szpitali gdzie lekarze lekceważą prośby delikwenta i błagania o pobranie krwi (Szopena i Lwowska) dzięki lekarzom i ich postawie, delikwent z tymi niby sześcioma promilami trafia do pudła, rano o 9 jest przesłuchiwany, jakby miał być już trzeźwy i idzie sobie do domu, o 10 rano już cudownie trzeźwy, za to bez prawka, auta, to może być na prawdę wdzięczny lekarzowi, który pił sobie kawkę i nie ruszył tyłka pomimo dziwnej i groteskowej sytuacji, nie zbadał pacjenta, z 6 niby promilami na obecność alkoholu. To ja dziękuję za taką służbę zdrowia, w której Pani z NFOZ w telewizji mówi że bezdomny to nie człowiek, bo nie jest ubezpieczony, i pozdrawiam fachowców od procesów o rozbite wiadro i od grzywien po 2 tys. zasądzanych na podstawie kwitka z maszyny o nazwie alkotest wielkości lodówki i rozmiarów, z lat 80. Pozdrawiam panie z rejestracji, które gdy przychodzi się z ropiejącym uchem i dziurawym bębenkiem wzruszają się do łez wyznaczając termin za miesiąc. I Tych strajkujących lekarzy najwięcej pozdrawiam, strajkujcie dalej, przecież mało zarabiacie!"
No!
|
| Wto Gru 29, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
|
|
Strona 5 z 9
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|
|