Menu forum
Odpowiedz do tematu Strona 3 z 9
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Trochę humoru
Autor Wiadomość
Odpowiedz z cytatem
"mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało ..." jak mawiał Sofronow.

Reklama Google 

Odpowiedz z cytatem

Przestań marudzić , że ludzie marudzą. Laughing Sam nic interesującego nie napisałeś. Wybierz sobie nicka i poczytamy co masz ciekawego do powiedzenia. Laughing Laughing

Znalazł się socjolog. Laughing Laughing Laughing

Nicka? Nie za dużo wymagasz? Wink Laughing

Przemas to często zmienia nicki, a czasem to nawet w ogóle się nie podpisuje! Twisted Evil

Za to często wstawia nam na forum te swoje przemądrzałe "psychologiczne" i "elytarne" nowinki z Googli! Laughing Laughing Laughing

Odpowiedz z cytatem
skoro się nie podoba , to nikt tu na siłę nie trzyma ?

chyba że jest ciepła posadka dzięki mamusi , wujkowi .....

a skoro wyjechać nie możesz a burmistrz się nie podoba , to proszę wystartować w najbliższych wyborach , zapreznetować coś sobą , wygrać i udowodnić że stac na coś więcej niż tylko walenie w pusty bęben

Posadka dzięki rodzinie? Wink To Ty również już zauważyłeś nepotyzm u naszych rządzących miastem? Twisted Evil

Sam "se" startuj, PD Uwaga Wygrać to jeszcze nie wszystko Idea

Słyszałeś o "interesach" na przedzamczu? Razz To jest dopiero pokazanie swoich długo skrywanych możliwości i powód do chwały i chluby!
Shocked

Odpowiedz z cytatem

Posadka dzięki rodzinie? Wink To Ty również już zauważyłeś nepotyzm u naszych rządzących miastem? Twisted Evil

po pierwsze to nie wiem , po drugie się nie interesuję , po trzecie nie interesują mnie takie fakty , o ile nawet są

Anonymous napisał:

Słyszałeś o "interesach" na przedzamczu? Razz To jest dopiero pokazanie swoich długo skrywanych możliwości i powód do chwały i chluby!
Shocked

Również o niczym nie slyszałem , ponieważ tak jak napisałem powyżej.

Sądzę że tak jak z resztą "ciekawych doniesień" , które są tutaj prezentowane , sa one z gatunku fantastyki i pogranicza psa ogrodnika.

Zasada panująca na forum ( i nie tylko ) jest prosta - przykład z forum:
- jeśli przedzamcze zostalo sprzedane to na pewno jest szwindel , przestępstwo itd. i trzeba komus za to "doładować konto".

Przeglądając forum codziennie przez ostatni ponad rok wykazywalem wstrzemieźliwość w irytacji spowodowanej notorycznym wylewaniem flustracji , doniesień z literatury s-f.

Niestety , moja teoria się potwierdza , każdy post to "widełki w tyłek" sąsiada , znajomego , burmistrza , urzednika , tego i tamtego Twisted Evil z dopiskiem dobrze mu tak

Anonymous napisał:

Sam "se" startuj, PD :!

To jest skierowane do mnie ? Przecinek wprowadził niepewność ...

Anonymous napisał:

Wygrać to jeszcze nie wszystko Idea

Wyraziłem sie w tej kwestii , widocznie nie zostało to zauważone ....? ale przywalić zawsze miło ? Prawda ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Odpowiedz z cytatem
po pierwsze to nie wiem , po drugie się nie interesuję , po trzecie nie interesują mnie takie fakty , o ile nawet są

Również o niczym nie slyszałem , ponieważ tak jak napisałem powyżej.

Nie załamuj mnie jeszcze bardziej Wink

Cytat:
Sądzę że tak jak z resztą "ciekawych doniesień" , które są tutaj prezentowane , sa one z gatunku fantastyki i pogranicza psa ogrodnika.

- jeśli przedzamcze zostalo sprzedane to na pewno jest szwindel , przestępstwo itd. i trzeba komus za to "doładować konto".

O tym, że śledztwo prowadzi prokurator to też pewnie nie wiesz? Twisted Evil

Cytat:
Przeglądając forum codziennie przez ostatni ponad rok wykazywalem wstrzemieźliwość w irytacji spowodowanej notorycznym wylewaniem flustracji , doniesień z literatury s-f.

A to akurat było widać (po tym milczeniu), a reszty trochę się domyślałem... że chyba cierpisz Laughing

To chociaż napisz, jak Ty to wszystko tak dzielnie wytrzymujesz? Laughing

Sądzę, że wszystkie te przykre odczucia kiedyś miną, albowiem powiadają, że do wszystkiego można się podobno przyzwyczaić (z wyjątkiem afer i przekrętów) Laughing

P.S. Przywalić? Confused Miło? :oops Ja nigdy nie "biję" słabszych Cool

Odpowiedz z cytatem
po pierwsze to nie wiem , po drugie się nie interesuję , po trzecie nie interesują mnie takie fakty, o ile nawet są

Ciekawa postawa obywatela miasta. Zupełnie jak przesłuchiwany. Ja nic nie wiem. można i tak. Nie przyjmować nic do siebie.
Laughing Laughing Laughing
Cytat:
Również o niczym nie słyszałem , ponieważ tak jak napisałem powyżej.
Sądzę że tak jak z resztą "ciekawych doniesień" , które są tutaj prezentowane , są one z gatunku fantastyki i pogranicza psa ogrodnika.

Dowody masz, że nie są prawdziwe ?
Skoro słabo się interesujesz i nie interesują Cię fakty to nie powinieneś się wypowiadać.
Wąziutko, wąziutko, a z internetu trzeba umieć korzystać. Poczytaj sobie trochę w innych gazetkach o przedzamczu( Debata, Wyborcza, GO wyd. Olsztyn, bo naszej miód kapie). Może niedługo program w TV ogólnopolskiej będzie o rządach naszych włodarzy. Trochę Ci głupio będzie, żeś ciemny w tej materii i głuchy jak pień. Jest sposób. Możesz zadzwonić do prokuratora czy takie postępowanie jest prowadzone. Podać numer do prokuratury w L.W ? Laughing Fantastyka stanie się faktem. Co do psów to od wielu lat rozszarpują to miasto myśląc o jak największym kawałku dla siebie.

Tu nie chodzi o przywalanie. Przypomnij sobie jak zachowywała się gazeta lokalna gdy burmistrzem był ktoś inny a w opozycji obecny burmistrz. Jakaż to była piękna walka ( szeptem: o władzę), a oficjalnie o dobro społeczeństwa tu mieszkającego. Laughing Laughing Laughing Teraz owa troska bardzo się zmieniła (szeptem; w prywatę). Wink Twisted Evil Zawsze mówiłem, że władza nad ludźmi rozbestwia.

Cytat:
O tym, że śledztwo prowadzi prokurator to też pewnie nie wiesz?

Poczytaj inne gazety pd, nie tylko lokalną. Laughing Laughing Laughing

Odpowiedz z cytatem
Cytat:
.. miła Pani forum z założenia i z definicji ma główne zadanie - jest po to aby można było prowadzić dyskusję , publikować swoje poglądy wymieniac je itd... z własnej nie przymuszonej woli

osoby które "czuwają" nad "jakością"Waszymi publikacjami ( nie mylić z poglądami oraz merytoryką ) , zdają sobie sprawę czym jest forum , są niezależni nieuwikłani w żadne koneksje polityczne lokalne itd

Widać to tutaj.

Cytat:
po pierwsze to nie wiem , po drugie się nie interesuję , po trzecie nie interesują mnie takie fakty, o ile nawet są

Cytat:

Cytat:

Wiadomo już czemu to forum jest takie nudne. Idea Pewnie ze względu na życzenia moderatorów i prowadzenia userów po sznurku.
Czekam na ripostę jak ci się nie podoba to wynocha z mojej piaskownicy. Laughing Ja już mam nawet na nią odpowiedź. Wink

Odpowiedz z cytatem

Pd napisał
Cytat:
Dodałbym że flustraci to Ci którzy zostali w tym "pięknym mieście".
Dodałbym że są to naiwni flustraci , ponieważ sądzą że TERMY ( te takie wybudowane z cegieł ) poprawią sytuację w mieście i okolicy ( czyli analogicznie ich sytuację ) ....

Pozostali którzy nie marudzą przebywają po za granicami miasta / kraju

Pd napisał
[/quote]Przeglądając forum codziennie przez ostatni ponad rok wykazywalem wstrzemieźliwość w irytacji spowodowanej notorycznym wylewaniem flustracji , doniesień z literatury s-f.
Cytat:

PD odpowiedział
skoro się nie podoba , to nikt tu na siłę nie trzyma ? [/quote]

Czytanie forum też nie jest obowiązkowe. pisanie tym bardziej.Twisted Evil

Odpowiedz z cytatem
Cytat:
Dodałbym że flustraci to Ci którzy zostali w tym "pięknym mieście".
Dodałbym że są to naiwni flustraci , ponieważ sądzą że TERMY ( te takie wybudowane z cegieł ) poprawią sytuację w mieście i okolicy ( czyli analogicznie ich sytuację ) ....

Pozostali którzy nie marudzą przebywają po za granicami miasta / kraju

Pd napisał
[quote]Przeglądając forum codziennie przez ostatni ponad rok wykazywalem wstrzemieźliwość w irytacji spowodowanej notorycznym wylewaniem flustracji , doniesień z literatury s-f.
Cytat:

Pd odpowiedział
skoro się nie podoba , to nikt tu na siłę nie trzyma ?
Cytat:

Że odpowiem słowami admina. Czytanie forum też nie jest obowiązkowe. pisanie tym bardziej. Twisted Evil Laughing

Odpowiedz z cytatem

Poczekajmy na wyniki śledztwa o ile nie zostanie umożone.
W między czasie zasypujmy listami i pozwami Burmistrza, A.B.K., Radnych i każdego kto za coś w tym upadłym mieście odpowiiada i ze swoich obowiązków nie wywiązuje się, szczególnie gdy robi szkodę lub krzywdę społeczeństwu Lidzbarka i miastu. To lepszy efekty da niż pisanie typu: PD napisał... gość napisał... więc PD napisał bo gość odpisał na to co PD wcześniej napisał bo gość go jescze wcześniej sprowokował i tp. Wink
Jest demokracja ale tylko wtedy jest dobrze jak z demokracji korzysta całe społeczęństwo a nie jednostki, w przeciwnym razie korzystają ci co nie POwinni choć malują się i POkazują w cudownych barwach Wink dzięki durnemu społeczeństwu.

Odpowiedz do tematu Strona 3 z 9
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach