Menu forum
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 61 z 61
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 59, 60, 61
Groch,kapusta i wszystko inne...
Autor Wiadomość
Odpowiedz z cytatem
Mydlenie oczu to dla dzieci, dorośli i tak widzą nawet przez kolorowe bańki mydlane Wink
choć z drugiej strony nie dziwię się moderatorom. Takie ich zadanie aby czyścić co nie wygodne lub szkodliwe ( w ich ocenie). Odpowiadają za treści umieszczane na forum. Jak ktoś nakłamie i oczerni winnymi będą najpierw moderatorzy czy chcą czy nie. Ale najpierw warto ocenić co jest prawdą a co fałszem Smile I o to właśnie chodzi. Jak też że oceny winni dokonać także uczestnicy forum dzięki swoim wypowiedziom Smile A jak się wypowiedzieć jak post znika zanim go ktokolwiek przeczyta?

Reklama Google 

Odpowiedz z cytatem
Nie narzekajcie, Na WM w ogóle nawet już mnie nie chcą zalogować tak bronią się przed prawdą 
Mam nadzieję że to nie przykaz odgórny  Podałem swoje dane, adres email i do dziś nie zarejestrowano mnie. PRYPADEK? Może. Ale nie będę nalegał, w nosie z takimi forum gdzie prawda w oczy kole. Na tym forum widzę że jednak ktoś stara się aby słowo pisane nie zamarło. Ciekawe jak długo. Osobiście chciałem założyć własne forum gdzie wolność słowa będzie naprawdę wolnością słowa ale oczywiście też przegięcia miały by skutek prawny. Jednak tam za prawdę nikogo bym nie wykasował Wink Niestety nie umiem a jest to związane z tym że musiał bym stworzyć pełną stronę forum od podstaw jak i utrzymać ją oraz nią administrować i jest to nad moje siły i nad czym ubolewam mocno. Może ktoś pomógł by? Takie nie zależne forum by było bez cenzury, bez fałszu i w słusznej sprawie 

Odpowiedz z cytatem
Ja skasowałem śmietnik według regulaminu a wcale mi nie śmierdział. Takie jest założenie śmietnika, że trafiały tam bezsensowne posty i co jakiś czas jest akcja typu czyszczenie forum. Nie dopatrujcie się tu żadnej politycznej akcji, bo taka nie miała miejsca.

No właśnie... Smile "BEZSENSOWNE", ale, niestety, tylko zdaniem KUDŁATEGO i MODERATORÓW! Twisted Evil

Odpowiedz z cytatem
Naprawdę brak mi słów na to co piszecie. Uważacie że tu jest niesłuszna cenzura ? Wasza sprawa. Nie mam zamiaru więcej się tłumaczyć, bo skoro do tej pory nie zrozumieliście, to co się będę dalej wysilał. Dla mnie EOT. Nikt wam nie każe tu pisać. Nikt nigdy nie wyganiał, ale wam wciąż mało. Ponieważ w tym tygodniu "uwolniłem" wszystkie fora uważam, że ten wątek się wyczerpał, więc go zamykam.

Zakładajcie nowe wątki i piszcie w nich. Byle z sensem.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 61 z 61
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 59, 60, 61
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach