Menu forum
Odpowiedz do tematu Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Do czego nam amfiteatr ?????
Autor Wiadomość
Odpowiedz z cytatem
Milutka napisał:

elbow nie wiedziałąm, że masz takie skłonnosci do cytowania cudzych postów we własnym stylu. To nie fair je zmieniać.

Wybacz, tego nie rozumiem? Co masz na myśli?
Milutka napisał:

A swoją drogą to nie "zlew frustracji" tylko zepsuty wieczór. Mam prawo do ciszy bo i ja nie zakłócałam jej nikomu chociaż miałam niezłą balangę ale nawet sąsiedzi nie stukali w rury. Zanim napiszesz pomyśl dwa razy Uwaga

Tak jak pisałem- trzeba było biec na komendę. Nie rozumiem po prostu co miały na celu Twóje posty? Pożalić się innym, czy jak? Nie widzę, aby cokolwiek konstruktywnego z nich wynikało. Ton narzekający. Nie ma się komu poskarżyć? Oj, przykro mi bardzo, współczuję serdecznie...

NIE, nie pożalić się a na pewno już nie Tobie. Nie kumasz boś tępy w mysleniu ale podpowiem.
Tu czytają prawie wszyscy ale niewielu pisze. Chodziło mi oto że napewno kierownictwo "Starówki"zajrzy by sprawdzić reakcję mieszkańców.
To wszystko co mam Ci do powiedzenia. Nie przekręcaj wypowiedzi w cytatach. Jak nie umiesz przepisać to skopiuj i wklej lub urywek kontekstu. Embarassed

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google 

Odpowiedz z cytatem

NIE, nie pożalić się a na pewno już nie Tobie. Nie kumasz boś tępy w mysleniu ale podpowiem.
Tu czytają prawie wszyscy ale niewielu pisze. Chodziło mi oto że napewno kierownictwo "Starówki"zajrzy by sprawdzić reakcję mieszkańców.
To wszystko co mam Ci do powiedzenia. Nie przekręcaj wypowiedzi w cytatach. Jak nie umiesz przepisać to skopiuj i wklej lub urywek kontekstu. Embarassed

Bardzo ciekawe co piszesz. Gratuluję przede wszystkim kultury osobistej, ja nie wysuwam względem Ciebie takich wniosków, już na pewno nie mówiłem o Tobie, że jesteś "tępa w myśleniu". Swoją drogą, ciekawe jak to wydedukowałaś. Nigdzie Twoich wypowiedzi w cytatach nie przekręciłem, ale jeśli uważasz, że tak się stało, to proszę- pokaż mi to. Wydaje mi się to być bardzo naiwne, że piszesz anonimowo, na anonimowym forum i przez to chcesz jakoś wpłynąć na czyjekolwiek zachowanie czy działanie. Masz coś do przekazania właścicielom "Starówki" to czemu po prostu osobiście się z nimi nie skontaktujesz?
Na koniec jeszcze drobna uwaga- nie zrozumiałem o co Ci chodzi, gdyż jak widzę masz problemy z wyrażeniem swoich myśli, oraz niewątpliwie z gramatyką, np.:
Cytat:
Jak nie umiesz przepisać to skopiuj i wklej lub urywek kontekstu.

>Zlew frustracji- "wiem, że nikt nie odpisze ale piszę te swoje posty bo rzeczywistym życiu nikt nie chce mnie słuchać".>

Moja wypowiedź kończąca mój post:

>WIEM ŻE NIKT NIE ODPISZE ALE I JUŻ NIE CZEKAM.>

Ok za słowo "Tępy" przepraszam. Co do tłumaczenia skopiuj wklej.... to proste.
Zaznaczam tekst i daję polecenie skopiuj a następnie w danym miejscu daję polecenie wklej. Możliwe, że na nauczycielkę się nie nadaję. Nie mam też teraz dostępu do komputera tak jak dawniej. Trudno mi narazie na bierząco coś pisać. Nie jestem cały czas w LW więc nie jestem też na bierząco. Embarassed
Co do latania do kierownictwa ze skargami to taka szybka też nie jestem. Napisałam pewnie przeczytali i ok jest. Wink
pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem
Twój post z cytatem mojej wypowiedzi:

>Zlew frustracji- "wiem, że nikt nie odpisze ale piszę te swoje posty bo rzeczywistym życiu nikt nie chce mnie słuchać".>

Moja wypowiedź kończąca mój post:

>WIEM ŻE NIKT NIE ODPISZE ALE I JUŻ NIE CZEKAM.>

Ok za słowo "Tępy" przepraszam. Co do tłumaczenia skopiuj wklej.... to proste.
Zaznaczam tekst i daję polecenie skopiuj a następnie w danym miejscu daję polecenie wklej. Możliwe, że na nauczycielkę się nie nadaję. Nie mam też teraz dostępu do komputera tak jak dawniej. Trudno mi narazie na bierząco coś pisać. Nie jestem cały czas w LW więc nie jestem też na bierząco. Embarassed
Co do latania do kierownictwa ze skargami to taka szybka też nie jestem. Napisałam pewnie przeczytali i ok jest. Wink
pozdrawiam.

W żadnym wypadku nie była to manipulacja Twoim cytatem tylko parafraza ogólnego tonu wszystkich wypowiedzi. Po cóż miałbym próbować w sposób tak nieudolny manipulować czyimiś słowami, skoro ich oryginał pozostaje niezmieniony i ogólnie widoczny? Przecież to bez sensu.

Ani nie wypoczniesz, ani się nie zabawisz, nikomu nie dogodzisz. Cudowne misto, cudowny kraj.

Odpowiedz do tematu Strona 2 z 2
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach