Menu forum
Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1
a jednak
Autor Wiadomość
Odpowiedz z cytatem
Post a jednak 
gdzie wycinka starych drzew?-przy ratuszu?

Reklama Google 

Odpowiedz z cytatem
A czyż tylko tam? Nie tylko tam. Szkoda tylko że nasze władze nie pomyślą że gołe ulice bez zieleni w upalne lata jak zwykle bedą "patelnią" i udręką dla mieszkańców. kasprowicza, Powstańców W-wy prawie bez zieleni a kiedyś tam rosły. SPÓŁDZIELCÓW AŻ DO WIADUKTU strach iść gdy pali słońce. Miasto z dużą ilością zieleni traci z dnia na dzień swój urok Mad Na Astronomów wycięto wszystkie Topole do dziś tam nic nie posadzono. ai tylko ciągniki niestrudzenie jeżdżą po nowo wyłożonych chodnikach i alejkach zbierając liście. A nie można jak na Astronomów zbierają w worki? Tam też do tej pory wala się ławeczka. Można ją obejrzeć osobiście.
SPÓJRZMY W GALERII NA WYSOKĄ BRAMĘ - PIĘKNY ZABYTEK- zaś z drugiej strony z dekoracją rudery. Uwaga

Odpowiedz z cytatem
Od pewnego czasu jest problem z zalogowaniem się( wyskakuje komunikat w j. angielskim) a jak już sie zalogujesz to z kolei tekst nie chce się wkleić.
To samo w galerii fotki... Embarassed Dlaczego?
CZY ZNÓW JEST BŁĄD? Jak długo tak będzie?

Odpowiedz z cytatem
Tekst sie wkleiła ale oto co się pokazało cytuję :

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@lidzbark.webcoder.nstrefa.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to

Odpowiedz z cytatem
a przy biedronce posadzili młode drzewka tylko szkoda ze jacyś gówniarze je łamią, tylko zobaczę jednego to mu nogi z d..y powyrywam Mad

Odpowiedz z cytatem
Tekst sie wkleiła ale oto co się pokazało cytuję :

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@lidzbark.webcoder.nstrefa.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to

To nie jest wina samych skryptów storny, ale jakies problemy z serwerem. Ja osobiście nie miałem jeszcze z tym problemów. Jeśli problem będzie się powtarzał, będę interweniował.

Dziękuję chociaż za tyle bo w Galerii mam to samo? I nie wiem fotka weszła czy nie Sad

Odpowiedz z cytatem
A jednak i ja to zauważyłem. Nie wiem co to za problem. Obawiam się ze to cos po stronie serwera. Już pisze do administracji/

Czy pocięli juz STARE dęby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przy ratuszu?

Odpowiedz z cytatem
O dębach odpowiem w środę chyba że ktoś wcześniej mnie ubiegnie i to opisze. Tnie się wszystko jak leci nawet zdrowe drzewa. Przy szk.Nr 3 zamiast tylko wyciąć chore gałęzie wycięto całe zdrowe drzewo. Pień był zdrowiuteńki. Zanim się obejrzałam wykarczowano i dokładnie zasypano.
Najlepiej wyciąć nie będzie liści i nie trzeba będzie sprzątać. Tylko kasa dla sprzątaczy się znajdzie A swoją drogą to im sie lepiej obijać niż pracować.

Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach