lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> Zdechło forum? Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 1:42 pm Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

Zapisz sobie ten telefon co podałam, warto. Nie wypinają sie na klienta.

Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 5:46 pm Odpowiedz z cytatem
Milutka
Oldboy

Blond napisał:
Zapisz sobie ten telefon co podałam, warto. Nie wypinają sie na klienta.

Dziękuję Ci Blond. Zrobiłam to od razu jak tylko przeczytałam.Mam nadzieję że będzie tak jak piszesz Smile

cieplutko pozdrawiam
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 7:56 pm Odpowiedz z cytatem
symsarna
Oldboy

Ja też od razu zapisałam i też mam nadzieję,że dodzwonię się. Jakiś czas temu córka z maleńkim dzieciątkiem wracała z podróży w godzinach późnych, wieczornych i mikrobus nie zajeżdżał na Stację Kolejową(dawną).Miałam ich odebrać koło kościoła i dzwoniłam na taxi.Po 15 minutach zdecydowałam,że pójdę na Stację i tam złapię taxi.Niestety tam nikogo nie było,więc nie mając wyjścia ruszyłam w kierunku kościoła.Dzwoniłam na taxi praktycznie cały czas,aż dotarłam na przystanek.Do domu przyniosłam wnusię na rękach a córka targała bagaż.
Mam szczerą nadzieję,że ten numer na taksówkę okaże się niezawodny.

.........a tak przy okazji-to już niektórzy nie chcą zarabiać kasuni?
PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 8:20 am Odpowiedz z cytatem
ikmr
Gość

Nie ma to jak wprowadzenie konkurencji.

Firmy taxi muszą być co najmniej dwie i to całodobowe.
Wolni strzelcy, na obecne czasy, już nie maja racji bytu,
- muszą zrozumieć sami przewożnicy i urzędnicy.
Co to za firma jak telefon nie odpowiada.
Czy to problem zatrudnić żonę jako dyspozytorkę a kuzyna jako zmiennika?
Chyba obawiają sie kontroli żon w pracy. -To jest ważny powód. Tylko co nas, potencjalnych usługobiorców obchodzi.
Inna sprawa, to zmiana filozofii wydawania i przedłużania koncesji.
To tylko niedowład i nie nadążanie za rynkiem, - zaściankowość.
ikmr
PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 4:19 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

takie bajki już Krasicki bajał-prorok jakiś ,czy co?-rzeczywiście;to,co się dzieje w tym mieście zakrawa o zawrót głowy...A przecież nasze baranki bywają w innych zagrodach-w przeciwieństwie do nas maluczkich,mają możliwość przyjrzeć się ,jak sobie inni radzą...wszędzie koligacje i patologia w różnych stadiach rozkwitu.Borykam się już ładnych parę lat-i nadal nie wiem ,co mam zrobić,by móc tu godnie życ,by nie biegać do LAJFA po zasiłki,tylko zarobic na życie(chocby sprzątając ulice)...Ci co mogli wybyli z tej umarłej mieściny-niestety nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić...ale;ktoś musi przecież zostac...
PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 6:50 am Odpowiedz z cytatem
GreenGO!
Oldboy

Anonymous napisał:
takie bajki już Krasicki bajał-prorok jakiś ,czy co?-rzeczywiście;to,co się dzieje w tym mieście zakrawa o zawrót głowy...A przecież nasze baranki bywają w innych zagrodach-w przeciwieństwie do nas maluczkich,mają możliwość przyjrzeć się ,jak sobie inni radzą...wszędzie koligacje i patologia w różnych stadiach rozkwitu.Borykam się już ładnych parę lat-i nadal nie wiem ,co mam zrobić,by móc tu godnie życ,by nie biegać do LAJFA po zasiłki,tylko zarobic na życie(chocby sprzątając ulice)...Ci co mogli wybyli z tej umarłej mieściny-niestety nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić...ale;ktoś musi przecież zostac...

Czyżby ktoś tu siał ferment? Confused

Gościu jest kilka możliwosci rozwinięcia się w LW... wystarczy się pointeresować... polecam wizytę u doradcy zawodowego... dostaniesz info o spółdzielniach bezrobotnych, o tym jak założyć własny interes za dofinansowanie z Europejskiego Funduszu Socjalnego i jeszcze kilka innych przydatnych informacji Smile Trza działać,ruszać się bo,,...od stania w miejscu nie jeden już zginął..." Trzymam kciuki Ok!

Zdechło forum?
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach