|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 12:22 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 648 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Tutaj nie ma odchodzenia kto jest kto, dopóki nie posypią się konkretne obelgi. A rozmowa z pełnym anonimem, który raz się podpisze, a innym razem nie też nie jest według mnie sensowna. Jeśli już decydujesz się podpisywać jako ikmr, to rób to konsekwentnie. Koniec dyskusji. |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 4:07 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 349 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Poprę jednak ikmr. Jestem logowana zawsze i wszędzie i nie mam tym razem zastrzeżeń.Mam prawo jednak jak dawniej skrytykować chodniki czy inne drobiazgi w mieście.Nigdy Cię nie utożsamiałam z UM ale wiem że zaglądają tu różni ludzie i to nie tylko z naszego miasta.Wiem też że i władza lubi sobie poczytać co kto myśli.Na forum owszem porządek musi być ale nie wróci sie już taka sama atmosfera jak dawniej.Dlaczego??? Spróbuj sam odpowiedzieć na to pytanie.
W poprzednim temacie zadałam pytanie nie o ciuchci ale Ty Kudłaty akurat tylko ciuchcię zobaczyłeś,a to zniechęca bardziej niż sobie wyobrażasz.
Teraz chcę spytać tu na forum jak zmienić Lidzbarczankę na co innego bo i to mi sie nie udało.
pozdrawiam
NIE SZATA ZDOBI FORUM A DZYSKUTANCI!!! |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 6:16 pm |
|
|
|
Los da, że znormalniejemy.
Może przynajmniej wirtualnie wyrwiemy sie ze zaściankowości.
Najbardziej denerwuję mnie oczekiwania, że ktoś, to ma zrobić.
Najczęściej adresatem jest UM. Pojecie to, jest mylne, ponieważ odpowiadają za poszczególne sprawy ludzie chowający sie w jakichś firmach usługowych. Np.: Sp-nie Mieszkaniowe,MPK., Energia, PWiK,Wspólnoty i my
sami mieszkańcy. Jesteśmy roszczeniowi. Tak nas ukształtowano w minionych latach. Brak nam jakiejkolwiek samodzielności, przedsiębiorczości i inicjatywności. Chcemy igrzysk, ale "gladiatorzy" nie ci.Chcemy zmian, ale bez zmian.
ikmr |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 6:32 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Droga Lidzbarczanko. Zauważyłem ciuchcię, bo sam pomysł mi się bardzo podoba, jednak Lidzbark jeszcze musi poczekać zanim taka ciuchcia będzie opłacalna. I nie mówię tego dlatego że lubię narzekać, ale dlatego, że byłem w paru miejscowościach, w których taka ciuchcia jeździ i uwierz mi, ze jeszcze nam daleko do nich. Ale wciąż jestem dobrej myśli, że i u nas kiedyś tak będzie  |
|
 |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 9:05 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Kudłaty napisał: | Droga Lidzbarczanko. Zauważyłem ciuchcię, bo sam pomysł mi się bardzo podoba, jednak Lidzbark jeszcze musi poczekać zanim taka ciuchcia będzie opłacalna. I nie mówię tego dlatego że lubię narzekać, ale dlatego, że byłem w paru miejscowościach, w których taka ciuchcia jeździ i uwierz mi, ze jeszcze nam daleko do nich. Ale wciąż jestem dobrej myśli, że i u nas kiedyś tak będzie  |
Kudłaty ale ja tam oprócz zwykłego przykładu o ciuchci zadałam całkiem inne pytanie! Pytałam co miasto robi dla niepełnosprawnych bo jest ich tu dość dużo.O pracy chronionej WSI lepiej nie pisz .
Dziś dowiedziałam sie jak dodzwonić się do TAXI o 5 rano? Odpowiedź: próbuj może sie uda.Ciekawostka jest to że taxi rzekomo działa 24h! Nie próbuj ja już nie raz próbowałam. To takie niehumanitarne o tej porze dzwonić i kogoś budzić.......
Wiem że do miast typowo turystycznych jesteśmy daleko za murzynami...
Ale tak jak w Bartoszycach powinno coś kursować chociaż na 4.30 do busa bo nie każdy może mieć własne auto lub móc nim jechać.
Pozdrawiam wiosennie  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 7:39 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie odpowiedziałem Ci na inne pytania, bo nie znałem odpowiedzi Co do TAXI, to już nie raz wspominałem, że Lidzbark to dla mnie fenomen. Słyszałem też takie plotki, powtarzam plotki, że Urząd Miasta blokuje powstawanie nowych korporacji. |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 7:56 am |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 554 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jeżeli chodzi o TAXI to pod nr.694450200 możesz dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Przyjezdżają zawsze, możesz też ustalić wcześniej, ze potrzebujesz taxi na okresloną godzinę. Jezdża legalnie.
Wypróbowane!
PS. Z pośpiechu zapomniałam dodać, że są dwa niezawodne numery taxi ten co wyżej 694450200 i 694450199. |
|
Ostatnio zmieniony przez Blond dnia Sro Mar 05, 2008 10:11 am, w całości zmieniany 1 raz _________________ Blond |
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 8:34 am |
|
|
| JOHN72 |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 15 Kwi 2005 |
| Posty: 732 |
| Skąd: LIDZBARK WARMIŃSKI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
_________________ johny_72
stąd od urodzenia |
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 9:35 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Hmmm. A czy ktoś może sprawdzić aktualność tych danych ? |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 11:11 am |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Kudłaty napisał: | | Hmmm. A czy ktoś może sprawdzić aktualność tych danych ? |
Tak Kudłaty.Odpuść sobie tego koło kina.Facet sobie kpiny urządza. Sprawdziłam. Drugi nr to przy Kolejowej. Jak są i w środku jest kierowca to nie ma sprawy pojedziesz napewno. Jak jest tylko auto to lepiej nie czekaj.Ostatnio czekałam 05godz i nie doczekałam się.Po 20.00 rzadko kto tam stoi. Lepiej nie ryzykować ranną czy późną godziną wieczorem. Co do taxi z ul Mickiewicza to chyba tylko na telefon bo dyżurów na ulicy nie ma napewno.Nie sprawdzałam jeszcze na telefon.Nie znałam tego numeru
Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |