|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Re: Zdechło forum i powiało nudą |  |
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 8:44 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 653 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Lidzbarczanka napisał: | Zdechło forum na "ament" i powiało mrozem i nudą. Dla wszystkich ciekawskich proponuję artykuł z gazety ogólnopolskiej "FAKTY" z 03.01.2008 strona 9 temat nasz kochany p.marszałek wozi się służbową limuzyną. a mnie z tego powodu smutno
pozdrawiam już noworocznie i zimowooooooooooo |
Nie Fakty, ale chyba FAKT To Y chyba robi wielką różnicę  |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 5:38 pm |
|
|
| Jarek |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 22 Gru 2005 |
| Posty: 55 |
| Skąd: stąd |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Panu marszałkowi limuzyna przysługuje, co nie znaczy, że Mu sie należy. Może przecież jeździć gimibusem, ale wtedy pozbawiałby dzieci iluś tam miejsc i mogłyby spóźnić się do szkoły, albo nie wrócić do domu.
A poza tym taka limuzyna jest znaczna i można się spodziewać wielu wyrazów (np. uznania) po drodze.
Był już kiedyś taki premier, który - w ramach oszczędności - postanowił latać "normalnymi, rejsowymi" samolotami. Zrezygnował z tego szybciutko, bo wk...ał ludzi, którzy mieli latać tym samym samolotem. Na niższych szczeblach jest podobnie. Pan Prezydent, jak jeszcze był tylko prezydentem stolicy, też próbował przejechać się metrem czy tramwajem, ale usłyszał wtedy wiele "ciepłych słów" od niezadowolonych współpasażerów. A jak zaczął jeździć służbową limuzyną, to inni mogli usłyszeć "sp...aj dziadu". Pozwólmy więc i naszemu marszałkowi rozwijać się politycznie. A poza tym Jego Małżonka wygląd w lepszym samochodzie dużo korzystniej.
Jarek |
|
Ostatnio zmieniony przez Jarek dnia Pią Sty 04, 2008 5:39 pm, w całości zmieniany 1 raz _________________ Myślisz - nie mów, mówisz - nie pisz, piszesz - nie podpisuj, a jeżeli myślisz, mówisz, piszesz i podpisujesz - to się nie dziw! |
|
|
|
 | Re: Zdechło forum i powiało nudą |  |
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 5:38 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 350 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Kudłaty napisał: | | Lidzbarczanka napisał: | Zdechło forum na "ament" i powiało mrozem i nudą. Dla wszystkich ciekawskich proponuję artykuł z gazety ogólnopolskiej "FAKTY" z 03.01.2008 strona 9 temat nasz kochany p.marszałek wozi się służbową limuzyną. a mnie z tego powodu smutno
pozdrawiam już noworocznie i zimowooooooooooo |
Nie Fakty, ale chyba FAKT To Y chyba robi wielką różnicę  |
Jeny co za nudziarz z Ciebie do głupiej literówki się przyczepiasz.Jak dobrze że znów zniknę na jakiś czas to może i zima lżejsza będzie.Tych gazet akurat nie czytam.Zwykły przypadek że podlazła gdy sie nudziłam z nudów
pozdrawiam znawcę czytadeł  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 6:15 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 566 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Lidzbarczaaaaankoooo!
Nie opuszczaj mnieeee!
Fakt, ze nie zagladam tutaj często, ale nie zostawiaj mnie samej !
Panu Marszałkowi co się należy, to się należy.
Przeciez krasnoludki nie głosowaly ani za Was, ani za mnie. ?
 |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 6:26 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 653 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Czepia się tylko dlatego, że jest taka gazeta "Fakty", a ten artykuł był w "Fakcie". Napisałem to po to żeby inni wiedzieli gdzie szukać  |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 7:40 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
[quote="Blond"]Lidzbarczaaaaankoooo!
Nie opuszczaj mnieeee!
Fakt, ze nie zagladam tutaj często, ale nie zostawiaj mnie samej !
Panu Marszałkowi co się należy, to się należy.
Przeciez krasnoludki nie głosowaly ani za Was, ani za mnie. ?
OK.też się zgadzam z tym co piszesz,ale co za dużo to i koń nie uciągnie.
Zrobiliśmy przerwę w biadoleniu, stękaniu,krytykowaniu.Nawet tu nie zaglądałam.Teraz patrzę,a tu zimno jak na dworzu.Nikt nic nie pisze nie biadoli i nie marudzi.Ok. jak chcą taka nudę to niech mają.Niby miasto wszystkich ale chyba nie za bardzo....
Co do "fury" i dojeżdżaniu to mam wątpliwości. Moc ludzi dojeżdża autobusem lub busem bo nawet aut własnych nie mają.Młodzież do szkół tak samo,dlaczego więc p.marszałek nie jeździ własnym autkiem???
Kudłaty ma rację.Tych papierowych gazet ufffffff moc.Czy to moja wina ż e co wziełam to albo Fakty i Mity albo Fakty albo Fakt.Kurde ciągle te prawie same tytuły już nie mówiąc,że pierwszy raz toto wpadło mi w ręce i wszystkie na jedna modłę a fuj co za paskudztwo..... Przysięgam dokąd sięgam że już po nie nie sięgnę....
Tobie Blond obiecuję tu zajrzeć jak coś ciekawego zobaczę...
pozdrawiam  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 8:36 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wiesz,
że u nas zawsze można sie spodziewać nawet cegłówki z jasnego nieba.
Przyszło nam wobec tego widzieć, gorzej z tym pisaniem.
Masz rację, jak na dworcu, tylko teraz to i dworzec wcześnie zamykają. Czyżby Nasze Forum też ma ochotę ktoś przymknąć?
 |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 8:52 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
A kto to wie co tu jeszcze może się zmalować Co do dworca to nawet trzeba wiedzieć,że np.bilet na dalekobieżny PKS kupisz tylko w piątki od 14.00 lub tylko raz w m-cu jak sprzedają bilety m-czne i to bez miejscówki bo B-ce rzekomo nie przydzielają .
Nie ma co się więc dziwić że wcześnie zamykają. Młodym ciepło musi być i na mrozie
Ech życie nasze..........a forum moderatorów........ kto wie kto wie????  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 8:54 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Oj życie nasze...
Kurde, ale tak Forum rozwalić?  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 9:02 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
To tylko można mieć pretensje do moderatorów.To pierwsze forum gdzie coś takiego jak usuwanie postów spotkałam tu.Nigdzie tego nie widziałam i dopuki ktoś nie naubliżał drugiemu w dosłownym znaczeniu nie był zbanowany.
Poczekamy zobaczymy.Albo nas z tąd wykurzą na dobre albo dojdą inni.
Czas pokaże co i jak.Na dziś Blond pożyczę Ci dobrej nocki. Jutro mam dość ciężki dzionek. Do usłyszenia po południu jak się uda. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |