|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Grande-wystarczy wpisać temat i pojawi się na pasku |  |
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 10:34 am |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 354 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Grande napisał: | Do symsarny.
Wczoraj zrobiłem wam mały alarm po moim I poście byłaś na gadulcu z J- 72 wymienialiście informacje.Widziałem. Teraz już posprzątane można odpisać. Długo radziliście co odpisać ? ..............
............Widzę, ze Twoje odejście jako moderatora było pozorne. Ja nie mogę na niebieskim pasku napisać sobie Post do Symsarny. Czyli nadal partyzantka lub płynie rzeka pod lodem ?
|
Fałszujesz rzeczywistość-tylko po co?żadne z tych słów nie są prawdą. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 11:39 am |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 579 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Co Wam powiem, to Wam powiem.
To zaczyna być nudne.
Czytają tę strone nie tylko kłócący się userzy z userami i z moderatorami. Czyta wiele innych ludzi. Właśnie otrzymałam wiadomośc z drugiego konca świata od byłego mieszkańca Lidzbarka, który sie zaśmiewa z tego co sie dzieje od jakiegoś czasu na tym Forum, a od dawna je czyta. Zeżliło mnie to okrutnie. Mnie tez nie podoba się wtrącanie się i wycinanie postów przez jednego moderatora, czy pisanie przez drugiego tak jak gdyby parzyła go klawiatura. Może Forum i było przyziemne, poruszało przecież nasze lidzbarskie sprawy, ale kazdy w nim znalazł to co chciał. Co, zależalo komuś rozłożyć to na łopatki? Ilu zostalo piszących, ilu moderatorów? Dla wielu ludzi dzień zaczyna sie od przejrzenia tej właśnie strony. Przepływ jakichkolwiek informacji został skutecznie zablokowany. Im mniej ludzie wiedzą tym lepiej, prawda.? Bierzemy przykład z góry i fundujemy sobie obrzucanie się błotem, wywlekajmy sprawy jeszcze z czasów piaskownicy?
Zaczyna być dziadowstwo. Amen.
To ja na tyle. Macie ochotę to krytykujcie ten post albo moje myślenie, albo moje pisanie, a ja idę do swoich kur.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 11:50 am |
|
|
| elbow |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2007 |
| Posty: 110 |
| Skąd: wziąć na piwo? |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Grande po co takie rzeczy wyciągasz na forum? To są sprawy jakieś tam między Wami, skoro napisałeś, że widziałeś jak Symsarna z Johnem wymienia informacje na "gadulcu" [swoją drogą ciekawe, sniffujesz na portach, czy jak?] to znaczy że masz jej numer gg, więc zamiast wyciągać takie sprawy na forum, załatwcie to, proszę, między sobą. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 12:20 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 354 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nigdy na oczy nie widziałam Grande a raz jeden Johna,gdy wpłacałam pieniązki na Mikołaja.
Na GG piszę tylko ze swoimi dziećmi(czasem).Nie konsultuję się z nikim o tym co piszę.Zrezygnowałam z moderowania bo:
| Cytat: | Zdecydowałam się na rezygnację z bycia moderatorem dlatego, że jest kilka osób, które chcą na siłę mnie upokorzyć wchodząc z butami w moje osobiste życie,w moje ego zaśmiecając w ten sposób forum.
Domniemam ,że chodzi tym osobom o fakt, że rok temu stałam murem za innym kandydatem na burmistrza niż oni jak również za koci temat.
(...koty mieszkają w szopie,z rzadka odwiedzają klatkę schodową -coś jednak ruszyło do przodu)
Kiedyś już pisałam, że jak ktoś chce ze mną polemizować o moich cechach charakteru niech pisze na priv.Nikt jak do tej pory tego nie uczynił.(a teraz to ja nie chcę z takimi ludźmi dyskutować na priv).
Z pewnością nadal pozostanę czytelniczką i może czasem odezwę się. |
Całkowicie zgadzam się z Blond,że nie wypada wciąż i wciąż walczyć na słowa,słówka,docinać sobie nawzajem
| Cytat: | Bierzemy przykład z góry i fundujemy sobie obrzucanie się
błotem, wywlekajmy sprawy jeszcze z czasów piaskownicy? |
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 1:55 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Blond napisał: | Co Wam powiem, to Wam powiem.
To zaczyna być nudne.
Czytają tę strone nie tylko kłócący się userzy z userami i z moderatorami. Czyta wiele innych ludzi. Właśnie otrzymałam wiadomośc z drugiego konca świata od byłego mieszkańca Lidzbarka, który sie zaśmiewa z tego co sie dzieje od jakiegoś czasu na tym Forum, a od dawna je czyta. Zeżliło mnie to okrutnie. Mnie tez nie podoba się wtrącanie się i wycinanie postów przez jednego moderatora, czy pisanie przez drugiego tak jak gdyby parzyła go klawiatura. Może Forum i było przyziemne, poruszało przecież nasze lidzbarskie sprawy, ale kazdy w nim znalazł to co chciał. Co, zależalo komuś rozłożyć to na łopatki? Ilu zostalo piszących, ilu moderatorów? Dla wielu ludzi dzień zaczyna sie od przejrzenia tej właśnie strony. Przepływ jakichkolwiek informacji został skutecznie zablokowany. Im mniej ludzie wiedzą tym lepiej, prawda.? Bierzemy przykład z góry i fundujemy sobie obrzucanie się błotem, wywlekajmy sprawy jeszcze z czasów piaskownicy?
Zaczyna być dziadowstwo. Amen.
To ja na tyle. Macie ochotę to krytykujcie ten post albo moje myślenie, albo moje pisanie, a ja idę do swoich kur.
Pozdrawiam |
Witaj Blond!!!
Masz całkowitą rację.Mnie też znudziła pyskówka i dzielenie włosa na czworo.Te przyziemne sprawy są ważniejsze niż inne.Pacjent na ulicy czekał na karetkę aż pół godziny.Ludzie stojący sie wściekali.A to jest pierwsze forum gdzie nie można się swobodnie wypowiadać nawet zalogowanym.Ja cierpliwie czekam na koniec końca....
pozdrawiam |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 2:00 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pozdrowienia dla Grande!!!
Myślę ze warto jeszcze sobie odpuścić.Niech inni idą na wojnę!!!
Też się zastanawiam o co tu chodzi i po kiego licha kto i co kasuje. Narazie tylko śledzę temat "Zdechło forum" Bo Mikołaj się powtarza z zeszłego roku.
A tobie życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I DO SZAMPANA SZAMPAŃSKIEGO KROKU  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 2:06 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
[/b]ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW "ZDECHŁO FORUM"
Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile
zostaną za Nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a
przede wszystkim szczęście w miłości SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!
przesyła Lidzbarczanka |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 2:47 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 689 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kudłaty świetnie się ma. Nie ma się co martwić o mnie  |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | Zdechło forum i powiało nudą |  |
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 4:27 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Zdechło forum na "ament" i powiało mrozem i nudą. Dla wszystkich ciekawskich proponuję artykuł z gazety ogólnopolskiej "FAKTY" z 03.01.2008 strona 9 temat nasz kochany p.marszałek wozi się służbową limuzyną. a mnie z tego powodu smutno
pozdrawiam już noworocznie i zimowooooooooooo |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 9:27 pm |
|
|
| gibbony2 |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 13 Paź 2007 |
| Posty: 16 |
| Skąd: z ZOO |
|
|
|
 |
 |
 |
|
"co wolno wojewodzie ...."
a w kwestii forum to faktycznie cienko dycha...
poszedłem poczytać konkurencję - 2 gości pisze po 10 postów na dobę, trochę mydlanych, ale ruch jest
ikmr ze złości okmentarz wsadził i go nawet GL cytuje!
do admina i modów: dogadajcie się może jakoś z resztą co do zasad i może coś jeszcze z tego będzie...
albo wysadźcie to może w powietrzxe! |
|
_________________ małpy skaczą niedościgle... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |