|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 8:24 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 700 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Gdybyś bardziej wnikliwie czytał posty symsarny, to byś wiedział, że ona pisała o moderatorach raczej ironicznie (mam nadzieję) |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 10:01 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 11 Sie 2007 |
| Posty: 377 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ciekawe czy Symsarna tez pisała ironicznie o poszanowaniu administratora i moderatorów ?
Niestety Twoja odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje. Dużo pytań - rzadka odpowiedź. Rozumiem, że odniosłeś się tylko do zarzutów wobec postów Symsarny, a w pozostałej części mam rację. Dzięki Co myślę na ten temat zostawię sobie.
Przykro na stopie koleżeńskiej niestety nie miałem zaszczytu jej poznać, gdyż nie należę do tego kółka różańcowego. Może to i dobrze. Nie przepadam za ludźmi dwulicowymi, próbującymi podgrzać atmosferę, podszyć się pod kogoś, napisać do kogoś na priv ( mam taki w kolekcji).
Pytanie II
Dlaczego w jednym postów pd. przytaczał słowa nijakiego Lynxa ? Przypominam 0 postów. Czyżby pełnił służbę moderatora po pijaku przy komputerze ?
Może priv w wewnętrznej linii między modami pomyliły się z tym co pisze dla reszty gawiedzi ? To trudne pytania. Nawet usunięcie postów pd nie pomoże dobrze się temu przyjrzałem.
Bardzo lubię bigos, a tu jest go sporo, niestety niesmaczny. Wydaje mi się, że straciliście szanse na fajne forum. Jesteś dobrym szefem. Masz nieograniczone zaufanie do podwładnych. Bawcie się dalej. Ja wolę normalne forum, gdzie pisze z wielka przyjemnością i nikt nikogo nie napuszcza i podpuszcza. To nie moja sprawa.
Pozdrawiam Grande |
|
Ostatnio zmieniony przez Grande dnia Sob Gru 29, 2007 3:29 am, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 10:24 pm |
|
|
| JOHN72 |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 15 Kwi 2005 |
| Posty: 784 |
| Skąd: LIDZBARK WARMIŃSKI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cytat: | | Jeśli chodzi o wypowiedź ikmr to ma prawo do własnej oceny tego forum. User nie jest niewolnikiem żadnego forum. Dlaczego oceniacie ikmr ? |
czyli ikmr ma prawo oceniać nasze forum a my nie możemy tego komentować?
to taka wolność słowa?
wybacz, mi nie odpowiada!
zresztą słowa komentarza nie napisałem. Zapodałem linka bo to o naszym forum, więc chyba nas interesuje...
a tu proszę! |
|
_________________ johny_72
stąd od urodzenia |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 11:04 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Trochę to wyrwane z kontekstu, ale co mi tam. Położyłeś swoją wypowiedź. To komentujesz czy nie . Jak to jest John? Przeczytaj swój post. Pierwsze zdanie i czwarte nie grają ze sobą. Wiem co chciałeś napisać, ale ci nie wyszło
Jak zaczynałem tu pisać to nie byłeś taki wrażliwy na punkcie swojego forum. Czyżby nostalgia na forum udzieliła sie Johnemu ? Chyba napisał prawdę forum się przytkało. Podobno z faktami się nie dyskutuje. A w temacie" Forum zdycha " właśnie piszemy.
Nawet Doda, co ma IQ jak cyfra określająca jej rozmiar biustonosza wie, ze najważniejsze, aby mówili. Nie ważne dobrze czy źle.
Co oznaczają słowa bez komentarza dobrze wiemy. Z reguły odnosi sie do niezadowolenia tego który tak mówi. Jeśli napisałby to gość to olałbyś to, jeśli napisał ikmr to reakcja była szybka. Nie pytaj skąd to znam.
Co widzisz po postach z ostatnich 2 miesięcy. Milczeniem czasami więcej się wyrazi. Odlicz posty admina, modów, znajomych userów. Ile ci zostanie ze 2- 6 ? No dobra nie będę się znęcał.
John uważasz, że jest dobrze na tym forum ? To mamy różne zdania.
Forum to nie orkiestra u Rubika, gdzie wszystko ma grać co do taktu ( tak jak moder sobie życzy). Klaskać też trzeba wiedzieć kiedy.
Trochę fałszujecie
Niestety, braw za popisy trzech tenorów (moderatorów) nie będzie.
Pozdrawiam Grande |
|
Ostatnio zmieniony przez Grande dnia Sob Gru 29, 2007 3:34 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 2:16 am |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Niestety bez złośliwości sobie nie pogadamy. Dobrze, ze Symsarna wróciła to wam trochę pomaga. Szczególnie po tym swoim babolu.
Pozdrawiam szczególnie Lidzbarczankę, userów, modów i innych korzystających z forum.
Niech ten Nowy Rok będzie lepszy od ubiegłego. Gorących łączy, mało zawiech i żadnych nerwów przy kompie. Dużo piszcie. Dobrze się bawcie. Tu czy tam.
Trzymajcie się Grande.
EOT |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 8:42 am |
|
|
| elbow |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2007 |
| Posty: 110 |
| Skąd: wziąć na piwo? |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ja z kolei o forum jestem spokojny. Fakt, jjest pewien okres przejściowy, gdzie aktywność forumowiczów spadła, inni zrezygnowali ale wiem, że jeszcze dużo przed nami. A jeżeli ktoś mam problemy z tym, że trzeba się zalogować, lub nie podoba mu się regulamin, to bardzo mi przykro- nikt nikogo na siłe nie trzyma, Grande pisze, że bardzo dobrze bawi się gdzie indziej. I bardzo dobrze, internet ma taką fajną właściwość, że każdy znajdzie coś dla siebie. Mi się tu podoba a jak komuś nie to trudno, mogę mu tylko życzyć powodzenia w szukaniu szczęścia gdzieś indziej. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 9:57 am |
|
|
| JOHN72 |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 15 Kwi 2005 |
| Posty: 784 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
no to bez złośliwości:
jest nas tu tylu ilu jest, ważne, że coś z tego wynika i coś robimy oprócz pustego pisania, i to z korzyścią dla innych
mam nadzieję, że będzie nas więcej i zrobimy jeszcze więcej
szkoda, że wyszło jak wyszło, ale "live is brutal"
a teraz do Grande:
jeśli możesz się powstrzymać, to nie czyń więcej psychoanalizy mojej osoby, boś chyba niekompetentny a i danych trochę mało żeby to skleić w jakąś całość. Na jakim punkcie jestem przewrażliwiony to moja osobista sprawa.
co do sprzeczności pierwszego i czwartego zdania, to wyraziłem tylko zdanie iż mamy do tego prawo, a słowa komentarza tam nie było, więc gdzie tu sprzeczność.
Nie będę więcej z Tobą wymieniał poglądów nt działania tego czy innego forum. Jeśli masz ochotę popisać na inne tematy to owszem.
Gorąco pozdrawiam użytkowników forum strony wm.pl. |
|
_________________ johny_72
stąd od urodzenia |
|
|
|
 | odpowiedź dla Grande |  |
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 3:20 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 356 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Grande napisał: |
Jedno pytanie. Symsarna w pożegnalnym liście z 12.11.2007 napisała, że na modów m.in.proponuje Lynxa. Ciekawe, bo napisał 0 postów. Czyżby go znała ze zmiany ników ? Zarejestrowany Lynx na tym forum 10.11.2007 roku Niedoróbka. Chyba, że rodzina lub szybka znajomość. Znowu dwóch modów dało plamę. |
30 września 2007 r. tak napisałam:
”Do aki, gościa, KOBIETY, PEGAZA, JANA KOWALSKIEGO, KLOSZARDA, OBSERWATORA, andre, itp.w jednej osobie....czyli psychoanalityka, analizatora osobowości, zachowań i poglądów ludzi.
BĄDŹ JEDEN.
Ika zrobiła "niedźwiedzią przysługę" i dlatego usunęła swoje posty. Ona jest jedna ,ja jestem jedna. Nie biegam po kawiarenkach bo nie mam potrzeby.
Jot De zmienił treść swego postu. Postąpił słusznie. Dziękuję.”
LYNX-LYNX napisał posta bardzo długiego a ja jemu odpowiedziałam. Pd zdążył zacytować kilka słów z potoku wypowiedzi. LYNX-LYNX dokonał psychoanalizy mojej osoby, analizował moją osobę,zachowanie i moje poglądy. Ja w odpowiedzi dla LYNX-LYNX poprosiłam moderatorów o podjęcie decyzji o skasowaniu lub wrzuceniu do śmietnika mojej wypowiedzi,jak również o zdecydowaniu,czy post LYNK-LYNXa powinien pozostać.
Jeden z moderatorów podjął decyzje o skasowaniu obydwu postów,czyli nawet nie nadawały się do śmietnika.
Czy jest to wystarczająca odpowiedź?
A teraz podpowiedź na niedoróbki.
Napisałeś Grande 28 grudnia :
”Dlaczego w jednym postów pd. przytaczał słowa nijakiego Lynxa ? Przypominam 0 postów. Czyżby pełnił służbę moderatora po pijaku przy komputerze ?”
Czy masz racje?
Na zakończenie-ciekawy zbieg okoliczności -na wm zarejestrował się w dniu 10 listopada2007r. user, który wreszcie znalazł swoje miejsce na ziemi.
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 6:30 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Do symsarny.
Czekałem ,czekałem i się doczekałem na odpowiedź. Mam nadzieję, że ta decyzja nie miała związku z postem Wilka z wm forum
Wczoraj zrobiłem wam mały alarm po moim I poście byłaś na gadulcu z J- 72 wymienialiście informacje.Widziałem. Teraz już posprzątane można odpisać. Długo radziliście co odpisać ? Laurkę Noworoczna mogłaś zrobić później , a najpierw odpowiedzieć na zarzuty to w końcu Ciebie dotyczyły.
Widzę, ze Twoje odejście jako moderatora było pozorne. Ja nie mogę na niebieskim pasku napisać sobie Post do Symsarny. Czyli nadal partyzantka lub płynie rzeka pod lodem ?
Może przytoczysz swój post z 20.11. 2006 roku o klonach g.11.12 czy też już znikł ? Też ironicznie pisałaś ? Ja też tak lubię.
Co do tematu. Fajnie, że kogoś polubiłaś po jednym poście.
John po psychoanalizie nie specjalnie za mną przepada, a już na pewno nie zaproponuje mi stanowiska moderatora, bo na spotkaniach pewnie byśmy sie pobili.
Chyba rejestrowanie 10.11. 2007 nie jest zabronione prawem na żadnym forum. No chyba, że sie mylę. Może to tez ktoś co nie lubi klaskać w tym chórze, chodzić na krótkim sznurku być robionym w konia. Polecam Canis Lupus sprawnie ( dużo), ciekawie i z jajem pisze. Twoje osobiste uprzedzenia mnie nie interesują. Moją fanką nie byłaś i po tym poście też nie będziesz. Nie wszyscy są tacy wrażliwi jak Ty ( znowu psychoanaliza tfu)
Wybacz wierzę w to co widzę i myśleć tez mam czym. Bawcie się dobrze.
Działajcie. Zostawmy to tak jak jest. Nie chce mi się już tego ruszać. Brniecie dalej w te tematy nie ma sensu i być może będzie ze szkodą dla innych. Każdy user sobie panem.Teraz to naprawdę kończę transmisję EOT.
Nie zdeprawujcie tylko Kudłatego. Grande |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 7:04 pm |
|
|
| ce_bula |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 31 Mar 2005 |
| Posty: 119 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
KTO MI POWIE CO JEST TUTAJ GRANE ?
Czytam i nic juz nie kumam.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |