lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Śmietnik -> ZAGADKA Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 5:12 pm Odpowiedz z cytatem
Grande
Oldboy

Tak to bywa jak warzywa ( buraki czy kartofle każdy może wybrać coś dla siebie ) dorwą sie do władzy i niestety ciebie Jaśku to też dotyczy. Niektórym ludziom nie wolno dawać władzy.

Przeinaczasz fakty ( mataczenie) nie napisałem nigdzie, że wszyscy urzędnicy są nieuczciwi Jak piszesz to pisz prawdę.
Piszesz po publiczkę co?

Ostatnio zmieniony przez Grande dnia Pon Lis 05, 2007 6:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 5:34 pm Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

Czasem pewnie tak... Wink

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 6:00 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Z tego co się zdążyłem zorientować, to starcia z moderatorami nie były rzadkością na tym forum począwszy od jego powstania... Czasem też okazywało się, że niektórzy moderatorzy nie zawsze mieli rację... Ci, którzy kiedyś zbyt często i "ponad stan" wprowadzali na forum swój "porządek" i byli największymi pionierami w ustawianiu ludzi po kątach, dzisiaj dziwnym zbiegiem okoliczności przeszli nawet do "opozycji"... I to przeciw samym sobie, co dla mnie już jest samo w sobie bardzo komiczne... Nie dziwię się, że tą rolę przejęli ich pozostali następcy, w końcu ktoś to musi robić... Gorzej, że z minionych i niedawnych konfliktów nie wyciągnęli tak do końca należytych wniosków... Ale to na szczęście nie mój problem, tylko właścicieli tego forum... Ja mam swoje zdanie na ten temat i zachowam je wyłącznie dla siebie, a że jest akurat takie, a nie inne, to na pewno nie dlatego, "że na złość babci chcę odmrozić sobie uszy"...
PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 8:44 pm Odpowiedz z cytatem
Grande
Oldboy

Do gość.
Czasami lepiej, aby sie w ogóle nie odzywali i pozwolili ludziom bez krępacji powiedzieć co myślą. Oni chcą wszystkim narzucić swój tok myślenia. Oni wiedzą najlepiej co pisać, a czego nie należy .
Panowie i panie moderatorzy przyglądajcie się z boku, a swój komentarz i pouczenia względem piszących sobie darujcie i osobiste niechęci. ( to ostatnie -parę postów do ikmr napisanych o zgrozo przez tych co porządku pilnują coś tam o bałaganiarzach) Dobrą drogę wybrała symsarna po ostatniej potyczce i jest spokój.
Oczywiście tekst typu- ty tu kompletne bzdury wypisujesz- też. (Jaś Vel John)
Każdy ma prawo powiedzieć to co myśli. W innym przypadku to forum będzie ciekawe jak Gazeta Lidzbarska czy serial brazylijski.
Wam sie tylko tak wydaje, że wszystko jest ok, ale po drugiej stronie wygląda to nieco inaczej.
No chyba, że wam się robić nie chce. Napiszcie do Kudłatego o urlop.
Nie jestem pierwszy, który tak myśli i stawia wam zarzuty. Wielu przede mną tak pisało i niestety (dla was ) to sie potwierdza. ( łatwa robota w odpowiedzi na zarzuty zróbcie kopiuj wklej, pełno tego)
Co do prześladowań moderatorów. Sposób prosty wyłączyć kompa lub nie wchodzić na tę stronę. Krytycznie popatrzcie na swoją pracę oceną niech będzie ilości osób zabierających głos. Ogólny strach. Żonglerka faktami tematami i w pewnym momencie hop w inny bardziej przyjazny i bezpieczny wątek.
Takie niby sterowanie niby nie. Jak w Wielkim Bracie. Ogólnie komedia.

Trzy miesiące pisania, a już z czterema moderatorami mam na pieńku. Nie bardzo pasujące wypowiedzi ? Pewnie nie po myśli moderatorów. Ciekawe co ? Chyba moja teoria post wyżej się sprawdza.
Chyba szkoda czasu na takie forum. Naprawiajcie Lidzbark sami. Może 12 latkowie dadzą się wam nabrać.
Nie męczcie się nie musicie odpisywać. Wiem co napiszecie już to czytałem.
Żegnam ozięble.
Laughing
PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 9:32 pm Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

nie Grande
nie polemizowałem z Tobą w ostatniej kwestii jako moderator tylko jako normalny człowiek
mam inne zdanie niż Ty i też mam prawo wyrazić je na forum.
a co do moderacji to zawsze jest niewdzięczna funkcja.
Pisanie na forum ma pewną specyfikę i szczerze mówiąc to w pogawędce na żywo wyjaśniłbym Ci o co mi w tym chodziło bo tu nie wychodzi i tyle.
A że jako moderatorzy mamy podobne poglądy na pewne kwestie to czysty przypadek.
mam nadzieję, że jeszcze nie raz tu podyskutujemy.
pozdrawiam
john czy jaś jak wolisz

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 9:33 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Do Grande

Chciałbym coś jeszcze dodać do tego co napisałeś, ale po co...?
I Oni i my jesteśmy dorosłymi ludżmi... Ciągłe strofowanie kogoś jak małe dziecko prowadzi do tego, że mnie to najbardziej raczej bawi niż denerwuje... Już taką mam wesołą naturę... Nie ma się co przejmować... Poważny to jestem dopiero wtedy, gdy opuszczam to forum i odchodzę od kompa... To mój trzeci post na ten temat, oprócz tego powyżej i w temacie "Na wesoło"... Ciekawe tylko jak to będzie, gdy znowu będę miał niestrawność i przyśni mi się jakiś moderator... Horror, koszmar senny murowany, dzieciakom nie opowiem... Chyba dopiero wtedy coś znowu skrobnę... Laughing

Pozdrawiam...
PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 4:02 pm Odpowiedz z cytatem
Grande
Oldboy

Do gość. To ja dorzucę do pieca, bo żar zgaśnie..

Mogli od razu napisać, że zabrania sie wypisywania treści rasistowskich, faszystowskich i dotyczących U.M, bo szef ( nie chodzi o Kudłatego ), sponsor strony sobie tego nie życzy. Wtedy sprawa byłaby jasna. Pisalibyśmy sobie o pierdółkach i tyle. Reguły jasne , wiadomo w co gramy. Nikt nie udaje i sie pod nikogo nie poszywa. Raj do dyskusji. piszemy sobie o kupach , źle ułożonej kostce (ale też nie za ostro ), śmietniczkach ( tu też nie szarżować). Ogólnie sielana.

Cóż mogę powiedzieć i pomyśleć o moderatorze ( pasoDouble), który na forum po wymianie zdań z Jaśkiem spada w temat jak jastrząb z nieba i próbuje zlokalizować, gdzie pracuję i podaje to publicznie. (temat Obserwujemy lokalne władze) Następnym razem w ostrzeżeniu poda moje IP (żółta kartka), imię i nazwisko ( czerwona kartka). To jest moderator ? Kpina.
Zupełnie niepotrzebnie Jasiek radził sobie dobrze . Z odsieczą można było jeszcze poczekać. Dla mnie żenada. Taki sposób na eliminację niewygodnego i pyskatego przeciwnika.Widać, że wolne słowo na forum jest fikcją. Nie rejestrujcie się nie warto.

Do Jacha
Ciężko rozróżnić czy mówisz jako moderator czy jako normalny człowiek.
Jakoś jeszcze nie czytałem, aby moderatorzy mieli różne zdania lub spierali się o coś zaciekle. Laughing Obawiam sie, że już nie podyskutujemy .bo niestety nie będę Ci już mógł, dostarczać informacji, dowodów przestępstw gospodarczych ani mikrofilmów z U.M, bo zostałem rozszyfrowany i zdekonspirowany w bezmyślny sposób przez twojego kolegę pasoDouble.
PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 7:41 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

I tak[b] zagadki lidzbarskiego forum zostały rozwiązane.[/b]

Grande
PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 7:50 pm Odpowiedz z cytatem
pd
Gość

[quote="GrandeCóż mogę powiedzieć i pomyśleć o moderatorze ( pasoDouble), który na forum po wymianie zdań z Jaśkiem spada w temat jak jastrząb z nieba i próbuje zlokalizować, gdzie pracuję i podaje to publicznie. (temat Obserwujemy lokalne władze) Następnym razem w ostrzeżeniu poda moje IP (żółta kartka), imię i nazwisko ( czerwona kartka). To jest moderator ? Kpina. [/quote]

bzdury i histeria , twoje ip nazwisko i inne dane nie sa mi potrzebne do niczego , nie interesuje mnie to

po drugie jesli ktos pisze zartobliwie a ciebie to zabolalo i zaczynasz mi ublizac .no coz "zobaczyc łzę - bezcenne"
PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 8:12 pm Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

Wiecie Panowie co?
Może tak sobie damy na wstrzymanie?
Wywołaliśmy z Grande burzę, ale w moim przekonaniu zaszła za daleko i przestała służyć komukolwiek.

ZAGADKA
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Śmietnik