lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> WYBORY !!!!!!!! Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Sob Lis 04, 2006 6:33 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Symsarna, myślisz, że Twoje wykrzykniki w nadmiarze kogoś przekonują? Ani Ty, ani Twój Kandydat nie macie większego pojęcia o zarządzaniu miastem w systemie prawa. Twój kandydat swoje prywatne przedsięwzięcia umoczył w konflikt z prawem. Gdzie są jego wielkie inwestycje? Pusty tartak w Markajmach? Chcesz, żeby TAKI człowiek trzymał w garści budżet miasta? Chyba żartujesz! Do tej pory mie napisałaś ani jednego słowa o osiągnięciach Tego Pana. Że ma znanego tatusia? To wstyd, żeby facet w tym wieku posługiwał się dokonaniami ojca (naczelnika miasta w PRL !). Przestań wciskać ludziom kit, bo Twój kandydat nic szczególnego nie zrobił ani dla ludzi, ani dla Tego miasta.
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Sob Lis 04, 2006 11:47 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Anonymous napisał:
Symsarna, myślisz, że Twoje wykrzykniki w nadmiarze kogoś przekonują? Ani Ty, ani Twój Kandydat nie macie większego pojęcia o zarządzaniu miastem w systemie prawa. Twój kandydat swoje prywatne przedsięwzięcia umoczył w konflikt z prawem. Gdzie są jego wielkie inwestycje? Pusty tartak w Markajmach? Chcesz, żeby TAKI człowiek trzymał w garści budżet miasta? Chyba żartujesz! Do tej pory mie napisałaś ani jednego słowa o osiągnięciach Tego Pana. Że ma znanego tatusia? To wstyd, żeby facet w tym wieku posługiwał się dokonaniami ojca (naczelnika miasta w PRL !). Przestań wciskać ludziom kit, bo Twój kandydat nic szczególnego nie zrobił ani dla ludzi, ani dla Tego miasta.

Może i nic nie zrobił do tej pory ale pokaż mi gościu który zrobił z obecnych nam miłościwie panujących,,co zrobili dobrego, nic !! oprócz załatwienia prywatnych swoich spraw.
PostWysłany: Sob Lis 04, 2006 11:50 am Odpowiedz z cytatem
Gość

symsarna zapomniałaś się zalogować ... I przestań w kółko powtzrać, że Pan Nałęcz nic nie zrobił - to głupie z Twojej strony, bo może faktycznie coś zrobił... Cool
PostWysłany: Sob Lis 04, 2006 11:59 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Śnieg, plucha. błoto A linia Cmentarna funkcjonuje , Brawo panie Butmistrzu Miczysławie za publiczne pieniądze jeździ sobie pusty autobus po mieście z pana plakatem, pogratulować inwencji i pomysłu na finasowanie swojej kampani wyborczej, pytam się tylko dla czego ja mam za to płacić, oto przykład gospodarności kandydata.
PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 7:20 pm Odpowiedz z cytatem
Darek
Tubylec

chyba forum zdechło,,,,, jezu wykopią mnie za te wszystkie posty ale może nie hehe,, bo ja już jestm grzeczny Smile
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Czw Lis 09, 2006 9:31 pm Odpowiedz z cytatem
Darek
Tubylec

Ludzie !!! czy to z PO, PIS, Samoobrona,, czy kto kolwiek inny,,, prosze was !!!!!
zagłosujcie za młodymi prężnymi ludzimi, rozmawiajcie ze strszymi niech im się oczy otworzą,, układy i układziki trzeba to rozpieprzyć,,,,
NAŁĘCZ - niech bedzie , dajmy kredyt zaufania i tak gorzej nie bedzie... może coś się zmieni,,, może,,, ja zaryzykuję bo nie mam nic do stracenia
PostWysłany: Czw Lis 09, 2006 9:56 pm Odpowiedz z cytatem
symsarna
Oldboy

cytuję:"NAŁĘCZ - niech bedzie , dajmy kredyt zaufania i tak gorzej nie bedzie... może coś się zmieni,,, może,,, ja zaryzykuję bo nie mam nic do stracenia"

NO CÓŻ CO RACJA TO RACJA.JA TEŻ ZARYZYKUJĘ I ODROCZĘ WYJAZD Z MEGO UKOCHANEGO LIDZBARKA WARMIŃSKIEGO I SPRÓBUJĘ ODCZEKAĆ KRYZYS"RZĄDOWY"NASZEGO MIASTA,I POSZUKAM ZATRUDNIENIA NA PRODUKCJI W POLMLEKU.MAM NADZIEJĘ,ŻE JEŻELI WPUŚCI ON INWESTORÓW DO MIASTA,TO BĘDZIE MOŻNA SZUKAĆ ZATRUDNIENIA U NOWYCH,NIEZNANYCH ALE UCZCIWYCH PRACODAWCÓW.FAJNIE BYŁOBY MÓC PRZEBIERAĆ W OFERTACH PRACY.
PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 2:44 pm Odpowiedz z cytatem
symsarna
Oldboy

POLITYKĄ POWINNI ZAJMOWAĆ SIĘ LUDZIE,KTÓRZY MAJA PIENIĄDZE A NIE LUDZIE,KTÓRZY JE CHCĄ MIEĆ.
PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 3:38 pm Odpowiedz z cytatem
kulka
Junior

Anonymous napisał:

Jak widzimy osoby, które tylko umieją oczerniać kandydatów nawet nie mają odwagi się załogować, więc gościu jakoś mi się niechce wierzyć w twoje słowa które oczerniają innych, ponieważ nie jesteś godną osobą do słuchania a może jesteś kandydatem na to samo stanowisko, czyli na burmistrza.I w ten sposób chcesz oczerniać innych. A co do ojca Pana Nałęcza to jedyna osoba która dobrze rządziła tym miastem. Jak kto wspomina Pana Mieczysława Nałecz to twierdzi, że był to najlepszy gospodarz, jaki był w tym mieście.
Lidzbarczanka
PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 3:51 pm Odpowiedz z cytatem
Milutka
Oldboy

Kulka może ten pan i nic nie zrobił.Może i stoi lub stał w cieniu ojca.Nie znam GO ale zaryzykuję zagłosuję na Nałęcza bo ONIM chyba mowa.
Też nie mam ani ja ani moja rodzina nic do stracenia a może dużo do zyskania.
Połowę kandydatów na różnej maści na radnych wywaliłabym z reklam i jako kandydatów i to wcale nie staruszków. Sami sobie nie pomogli a chcą dźwignąć miasto hehehe śmiechu warte na co ONi liczą chyba tylko na niewiedzę starych ludzi.
Pozdrawiam
WYBORY !!!!!!!!
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006