lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> WYBORY !!!!!!!! Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 4:11 pm Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

Ktoś, chyba Spajder fajnie poprzednio napisał - nie interesuje go przynależność partyjna ani kolor majtek kandydata, interesuje co zrobił dla miasta. Programy? Papier wszystko wytrzyma, więc pole do popisu to kandydaci maja, ale taki program jak wycisnąć, to niewiele zostaje.
NIECH NA MOJE GLOSY NIE LICZĄ CI, KTÓRZY MIELI JUZ CZAS I POKAZALI CO POTRAFIĄ - TYM JUŻ DZIĘKUJĘ!
No to na dzisiaj.

Wysłany:
Automat reklamowy

wybory !!!!
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 5:56 pm Odpowiedz z cytatem
memlak
Gość

A ja dalej się będę upierał. Chce usłyszec jak cudowna receptę na wszystko ma Pan Ryszard Nałęcz. I kim będzie obsadzał "stołki". Chyba wiecie ze ów Pan też juz ma emeryturę z tego samego zródła co Komendant Strazy Miejskiej. SIC
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 6:28 pm Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

Facet jest na emeryturze? No to ma dużo czasu i dzieci też chyba odchowane. Będzie miał czas coś zrobić dla miasta.
Simanko - Spajder Twisted Evil
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 6:29 pm Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

tzn.
Siemanko - Spajder Twisted Evil
Wybory
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 6:38 pm Odpowiedz z cytatem
memlak
Gość

To jaki z niego biznesmen ? I taki sam będzie Burmistrz. Odnosze wrazenie ze ten człowiek poprostu chce dorobic do emerytury bo mu sie wszystko w jego firmach wali. Ciekawe ilu ludzi zatrudni aby mu pisali przemówienia i przygotowywali najprostsze dokumenty?
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 6:51 pm Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

Ktoś mi kiedyś tlumaczył, że dobry dyrektor pracuje głową a do roboty ma pracowników.
Siemanko - Spajder Twisted Evil
Wybory !!!!
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 8:00 pm Odpowiedz z cytatem
memlak
Gość

Ale Dyrektor nie może być z czasów " Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie oficera " To nie te czasy. Burmistrz ma reprezentowac nas wszystkich a nie tylko garstke jego poplecznikow.
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 8:48 pm Odpowiedz z cytatem
radker
Gość

Tak jak pisałem wcześniej, memlak, masz konkretne zarzuty wiec je postaw,,, fakty się liczą,, nie to coś ktoś słyszał, powiedział,, jeżeli wiesz i masz ptwierdzenie to chylę czoła i zwracam honor,, ja stawiam sprawę jasno i wyraźnie, moje odczucie jest jedno, przesuwanie stołków ma cel i to wyraźny, a dla czego ? dla tego że :

- dla czego obecny dyrektor szpitala z pensją ok 10 000 - 12 000 tys chce zamienic to na pensje burmistrza w kwocie ok 4500 tys, ? czy dla tego że poczuł tak wielką chęć niesienia dobra ? czy może czas rozliczyć zaciągnięte kredyty.

- dla czego następny lekarz w tym momencie jest rekomendowany na stanowisko dyrektora ZOZ, czy nie dla tego aby rozmyć odpowiedzialność

- kto pręczył kredyt dla ZOZ którego karencja spłaty mija w tym roku ?

- dla czego sypatyczny pan z jabłuszkiem, do tej pory bezrobotny a od pewnego czasu zatrudniony na 1/2 etatu jako doradzca Burmistrza kandyduje na to stanowisko, bo co ? chęć zrobienia czegoś dobrego czy stały dochód na najbliższe latka

- Dal czego Burmistrz ściemnia o uruchomieniu lini autobusowej na okres świąt, chwyt wyborczy ? Nie , !!!!! chamstwo, miasto płaci przewoźnikowi 600 zł dziennie + 1 zł od osoby każdy płaci sam - sory czy to prywatna lina Burmistrza czy miejska,,jeżeli miejska to gdzie przetarg na zamówienia publiczne, może któryś z przwoźników zrobi to taniej,,,, Panie Mieczysławie czy pan wykłada kase ze swojego prtfela czy z miejskiej kasy ?

rozumiem że negujesz Nałecza jako kandydata,, ale czy równierz całą listę kandydatów z tego samego ugrupowania ? przejrzałem ją dokładnie i myślę że są tam ludzie którzy potrafią coś zrobić, ludzie którzy nie czekają na diety. takie jest moje zdanie.
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 9:13 pm Odpowiedz z cytatem
radker
Gość

To jaki z niego biznesmen ? I taki sam będzie Burmistrz. Odnosze wrazenie ze ten człowiek poprostu chce dorobic do emerytury bo mu sie wszystko w jego firmach wali. Ciekawe ilu ludzi zatrudni aby mu pisali przemówienia i przygotowywali najprostsze dokumenty?
---------------------------------------------------------------------------------
żastanawiam się czy ty nie jesteś aby od pana "fajnie pachnę" a tak na marginesie,,, Bizmesmen to taki że nie prosi o zapomoge,, od wielu lat nie czeka na pensję z budżetu, a jeżeli może to sponsoruje innych, wiec przestań kolego budżetowy siac ferment, bo ani ty a ni ja nie utrzymujemy go z podadków jak całą resztę super kadydatów
wybory
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 9:32 pm Odpowiedz z cytatem
memlak
Gość

Radker Ty rzeczywiście sraciłes nerwy i w tym wzystkim wszystko mieszasz. Toć emerytury Policji/SB/ pochodzą z budzetu Państwa A taką otrzymuje nasz kandydat na Burmistrza. A o sponsoringu Pana Nałęcza to się niech wypowiedza obecni działacze Polonii, właściciele ubojni , zakladów masarskich , hurtowni spożywczych i wszyscy Ci od których Pan Nałęcz "kupował" produkty. Ja się na "sposoringu" nie znam i niestety nie wiem a może nie umiem tego robić.
WYBORY !!!!!!!!
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006