lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> WYBORY !!!!!!!! Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 8:46 am Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

a Wojtek to mój okręg i suupeer
Adytuj to się wyprowadź, chociaż w jedny Cię popieram: wszyscy wspominają czasy p. Nałęcza, może niedaleko pada jabłko od jabłoni...

Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 9:16 am Odpowiedz z cytatem
radker
Gość

Popieram !!! popieram Wojtka,, nie mój okręg i żałuję tego, ale myślę że w swoim okręgu zdobędzie max głosów, a co do P Nałęcza,, hym,,, zdania są podzielone ale patrząc z prespektywy porzednich lat, może warto dać szanse i spróbować, przecież inni już byli, byli jak nie na jednym stołku to na drugim, już pokazali na co ich stać, wiec może, jak pisze Baba Blond, potrzebny jest ktoś kto walnie łapą w stół, ktoś kto rozpędzi towarzystwo. tak jak już pisałem, nie jestem fanem tego pana ale jak popatrze na wszystkich kandydatów na stanowisko Burmistrza to owa postać jawi mi się jako jeden który może coś zrobić.
WYBORY!!!!
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 10:23 am Odpowiedz z cytatem
memlak
Gość

Odsyłam do tematu "Trochę ogolnie " tam troche napisalem na temat kandydatury Pana Nałęcza. Przedstawi swoj program to w tym temacie rowniez tez wyraze swoje zdanie.
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 10:47 am Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

a mnie tam grzeje kto ma jaki program bo to tylko kiełbasa przedwyborcza. P. Nałęcza znam - konkretny człowiek i z nich wszystkich jedyny co może coś ruszy.

WYBORY
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 12:18 pm Odpowiedz z cytatem
memlak
Gość

Mimo wszystko chciałbym wiedzieć co ruszy i w jaki sposób?
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 1:04 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Zgadzam się z tobą JOHN72, naczytałem się różnych programów, co kadencja to program a później co ? chciałoby się powiedzieć wielkie g,,, moim zdaniem dajmy szanse komuś kto właśnie chce coś ruszyć. W innym poście memlak pisze o nabytej umiejętności manipulacji, a dla czego nie !! jeżeli można ją wykorzystać w dobrym celu ? może właśnie takich umiejętności + umiejętności negocjacji brakuje naszym prężnym znanym kandydatom, szanuje odmienne zdanie innych, każdy ma prawo do wyrażenia swojej oceny kandydata ale chciałbym aby poparte to było faktami bo łatwo jest napisać manipulant, oszust. Ja wiem jedno, jeżeli przejdzie w tych wyborach to jest szansa na zmianę dotychczasowych praktyk i kolesiostwa. przykłady ? proszę bardzo
1 - Straż miejska - nie było lepszego młodego kandydata na stanowisko komendanta ? chyba nie, skoro to stanowisko obejmuje emerytowany policjant, no cóz pensja + emeryturka ( osobiście nic nie mam do tego pana,,, był bardzo dobrym policjantem )
2 - Stanowisko komendanta obrony cywilnej pełnił do nie dawna emerytowany Major WP. wysoka emerytura + dobra pensja, rozumiem że w tym wypadku też nie było młodszego kandydata na to stanowisko
3 - Urząd Miasta - kierownik zieleńców miejskich.
można mnożyć i mnożyć.
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 1:08 pm Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

jedyna szansa żeby sie o tym dowiedzieć to poczekać na wyniki pracy "wybrańców", żadne deklaracje nie mają sensu. mniej więcej tak jak w wyborach ogólnokrajowych. Mieszkania, 100000, obniżki i uproszczenie podatków itp. każdy obiecuje gruszki na wierzbie, a jak się dopcha do koryta to spadaj plebsie na swoje miejsce. Trzeba rozliczać władzę z tego co obiecywała a przy wyborach kierować się tym co zrobiła a nie obiecała!

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 2:55 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

JOHAN
A z czego będziesz ich rozliczał, z tego co nie obiecywali.
Otrzymasz odpowiedz "nic nie zrobiłem, bo nic nie obiecywałem, odpimpajcie sie odemnie".

Kazdy zapewnia,ze coś zrobi, jeszcze nie wie co, ale ma chęci.
Bieda by była,gdyby powiedział, ze nie ma chęci a strtuje w wyborach.

Patrząc na listy, przecieram oczy i"nic" nie widzę.

Dla tych co zachwalaja kandydatów radzę dopisać,
"Dobry chłop bo z nim mozna sie napić", to rozumiem i jak postawi setę i kiełbasę, to mnie też kupi ,tylko co dalej?

O jakości politycznej wyborców ,niech świadczy fakt, ilość oddanych głosów swego czasu, na partie extremalne. Wszyscy oczekuja cudownych przywódców , - ich nie ma.

Zdradzę Ci jeszcze moję spostrzeżenie,wbrew mniemaniom,
lidzbarszczanie mają duzo pieniędzy, ulokowanych w bankach w innych miastach, jak poczują ze mozna zarobić ,kupując akcje jakichś spółek
napewno w to wejdą.
Trzeba zapomnieć o pieniadzach z budżetu, - marne pieniadze.
To na inny post.
Ikmr
[/url]
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 3:25 pm Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

Ikmar zastanawia mnie, że mając taką opinię czytasz te wątki i bierzesz czynny udział w forum. Po co? Rozliczenia czas nadszedł właśnie. I ten fakt miałem na myśli. Ludze z poprzedniej ekipy pokazali co potrafią i próbują sił raz jeszcze. Jeśli uważasz że rozliczenie między tobą a nimi wychodzi na plus to oddaj im swój głos. I na tym polega w moim rozumieniu rozliczenie tego co zrobili, niestety tylko na tyle demokracja pozwala. \chociaż zawsze moża wyjść na ulicę....

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 3:42 pm Odpowiedz z cytatem
kuba
Gość

myślcie sobie co chcecie, ale ja myślę, że Nałęcz jest "biznesmen" a nie nauczycief filfof i nie prawnik. Powinien zostać burmistrzem.
WYBORY !!!!!!!!
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006