lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> WYBORY !!!!!!!! Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 5:42 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

pasoDOUBLE napisał:
momencik Embarassed sa trzy okregi

teraz moze byc? czy jeszcze cos ? Twisted Evil

OK.zgadza się.Tyle tych list i kandydatów że się pogubiłam UFFFFFF
Przepraszam
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 8:03 pm Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

powiem szczerze kompletowalem liste przez 1 gorzine i sam nie wiem czy wszystkich ujołem Razz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PostWysłany: Wto Paź 24, 2006 1:17 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Czesc !
jak przejrzalem te listy chetnych do koryta (80% tych osob po to kandyduje) na nastepne 4 lata to glowa mnie rozbolala, ale postanowilem cos napisac!
Czesc nazwisk pojawia sie od wielu lat .... ludzie ci albo nie maja wstydu, honoru, traktuja stanowisko burmistrza czy radnego jako PANSTWOWE stanowisko pracy(czytaj "ciepla posadka") albo sa poprostu chorzy na glowe i boja sie isc po diagnoze lekarska!
.... goraco apeluje NIEUDACZNICY, wy ktorzy juz byliscie, dajcie spokoj i szanse jakich kolwiek zmian dla mieszkancow Lidzbarka i samego miasta!
Dosc juz robienia wlasnych interesow i trwania, trwania bezuzytecznego!
Pozdrowienia dla zdrowo myslacych!
ledres
PostWysłany: Wto Paź 24, 2006 8:20 pm Odpowiedz z cytatem
lizak
Gość

http://www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/280901.htm
Tak było w tamtym roku.
wybory 2006
PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 11:41 am Odpowiedz z cytatem
wyborca
Gość

W kwestii doyczącej list w całym kraju a także w Lidzbarku Warmińskim można skorzystać z strony internetowej państwowej komisji wyborczej w goglach napisać wybory2006 i mamy wszystkie nazwiska i listy.
Z poważaniem
PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 2:50 pm Odpowiedz z cytatem
Lidzbarczanka
Gość

O tym to chyba wszyscy wiedzą,że wyszukiwarka jest po to by znaleźć potrzebne informacje.Mały problem polega na tym że w gablotce przy ul.Powstańców W-wy jest okręg nr3 i lista jasna i przejrzysta a w googlach kopa radnych dla nas bezradnych.Nie każdy musi być aż tak lotny by odnaleźć okręg i do niego przypisane nazwiska.I tu tkwi cały problem. Temat wybory powinien być bardziej dyskusyjny a nasi radni cicho i bezradnie milczą a co kto się odezwie to GOŚĆ.Nawet się nie numerujecie.
Wiem tylko jedno,że CI co już byli ja i moi dziękujemy - mogą odejść =
3 osoby.Dwie następne do dyskusji i to gorącej........
wybory
PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 3:51 pm Odpowiedz z cytatem
adytuj
Gość

Co z tego ,że wypisujecie tutaj swoje wyrywkowe zdania z kontekstu życia w Lidzbarku Warmińskim skoro nikt tak naprawdę nie pisze prawdy. Niestety, ja doświadczyłam w tym mieście wciskania kitu ludzim do głowy, czarodziejstwa słownego, omamiania i nadal nie widzę sensu w wyborach bo są nieprawdziwe. Do tzw. koryta pchają się, bo zależy im tylko na kasie dla swojej rodziny a nie na mieście i ludziach tu mieszkających. Wybory w Lidzbarku nie mają żadnego sensu, bo i tak do władzy dostają się tylko ci,którzy kłamią w imię prawdy. Więc co za różnica, kto będzie burmistrzem czy radnym, skoro i tak nic,NIC się nie zmieni a może być tylko gorzej. Mieszkam w brudnym, brzydkim,biednym i bez przyszłości mieście. Od wielu lat miasto umiera.Nie ma potrzeby wybierać lekarzy czy też nauczycieli na tych co mają rządzić naszym miastem. Lekarze niech leczą a nauczyciele niech nauczają. To jest ich fach. Pchają się na stanowiska, bo może nie potrafią leczyć, uczyć ,więc nie potrafią rządzić a za coś muszą żyć. Oprócz dziwaków jest jeden R.N.On faktycznie nie potrafi się wysłowić.Czy to jednak jest przeszkodą do zrobienia porządku w tym mieście?Ktoś napisał,że wykorzystuje ludzi,że oszukuje. Niech ktoś z ręką na sercu odpowie,kto nie wykorzystuje,nie okłamuje????
PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 8:53 pm Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

-Przejrzałam listę tych startujących w wyścigu. Dobrze. Do czego Ci ludzie sie pchają? Nie uwierzę, że jest tylu zapaleńców do pracy w zasadzie, która nie powinna trwać osiem godzin dziennie. Radnym, moim zdaniem jest sie 24 godziny na dobę. Widzę nazwiska notorycznych radnych, którzy siedząc w radzie miasta twierdzili najpierw, że wszystko jest OK!, a teraz, że Mietek jest be!,a Artur jest cacy! Na co liczą, że prześlizną sie przez następne 4 latka, czy stołki im sie do tylków przykleiły? Przejżałam liste w swoim okręgu i nie wiem śmiać się czy płakać, czy pakować walizkę.
-A na burmistrza?
-Przychodzi mi na myśl jedno, to napradę musi być albo człowiek o twardej pięści albo nietutejszy /czt.wariat/. Taki co to mając coś do powiedzenia na dodatek huknie pięścią w stół, albo wywali z roboty. Przecież trzeba pamiętać, że nie dość, że przeż ostanich x lat urzędnicza brać zrozbestwiła sie strasznie, to jeszcze z nią im przyjdzie pracować. A ciekawe jaka to Radę będzie miał.
-Jak do tej pory to patrząc na moje kury widzę więcej w stadzie tołku niż w naszym mieście. Tutaj każdy zna swoje obowiązki i przywileje. W razie niesubordynacji kogut szybko robi porządek rozpędzając towarzystwo.
-Dzisiaj znowu jadę naszą międzynarodówką w stronę Bartoszyc. Rozjechany kot leży na poboczu dalej, zaczynają sie nim interesować sroki. Zaraz zaczną rozdziobywać. Czy to osiedle - Zydląg nie należy do Lidzbarka? To chyba prawda /ktoś pisał, że od Mieczkowskiego to śmietnik/, bo tam nigdy nie widzialam aby ktokolwiek sprzątał.
-Znowu o swoich spostrzeżeniach pisze w "wyborach". Co tutaj sie porywać z "motyką na słońce" przy naprawianiu Lidzbarka, jeżeli malutkie przyziemne sprawy są niejednemy mieszkańcowi solą w oku. I ci notoryczni radni jeżeli przez ileś kadencji tego nie rozwiązali, to nie uwierzę, że teraz znajdą na to czas.
I tym pesymistycznym akcentem Crying or Very sad - no to na dzisiaj
PS. Znalazłam wśród kandydatow jak mrowków jedną osobę, która coś własnym czasem zrobiła dla Lidzbarka - to Wojtek Korzeniewski.
Nie jesteś w moim okręgu, ale trzymam za Ciebie kciuki! Super

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 9:05 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

a ja widzę w swoim okręgu Sylwię Matczak i będę na nią głosować <okok>
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 7:58 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

lizak napisał:
http://www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/280901.htm
Tak było w tamtym roku.

Shocked Mad Evil 1183 głosy na PiS!!!! JEzu !!!!!!
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
WYBORY !!!!!!!!
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006