lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> Ważne informacje Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 7:25 am Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

Darek. Powiem krótko i bez ceregieli. Pie**** się. Nigdy od nikogo w łapę nie brałem i nie mam zamiaru. To forum jest dla każdego. Jeśli chcesz możesz pisać wszystko, ale jako zarejestrowany. A dlatego, że jak będziesz pisał jakieś głupoty to taka np Policja będzie wiedziała gdzie Cię szukać. Rejestracja nie jest żadnym ograniczeniem. Jeśli nie masz nic do ukrycia i jesteś pewien swoich racji to pisz swoje myśli. Ja tam się nie będę przejmował. Ale nie pozwolę na to aby ktoś bezpodstawnie szkalował innych albo też w drugą stronę robił im kiełbasę wyborczą.

I na koniec jeszcze raz. Możesz się pie****** ze swoimi wypowiedziami i pisać do mnie co chcesz. Dyskusję z tobą uważam za zakończoną.

PS. Przykro mi, że musiałem się zniżyć do twojego poziomu. Innych użytkowników przepraszam za wyrażenia.

Ostatnio zmieniony przez Kudłaty dnia Czw Lis 09, 2006 3:07 pm, w całości zmieniany 1 raz

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 10:26 am Odpowiedz z cytatem
Darek
Tubylec

kudłaty dobrze ze powiedziałeś krótko, nie podniecaj się tak i nie bluzgaj,, policja ? a nasyłaj i CBŚ, dalej twierdzę że jesteś stronniczy. bo gdzy ludzie piszą i zadają konkretne pytania, stawiają konkretne zarzuty, nie chodzi mi o określenia typu cham,,burak, złodziej, oszust itp. a ty blokujesz ogólny dostęp, forum to forum każdy ma prawo się wypowiedzieć ale widzę że w LW panują inne zasady,,, to jest właśnie przykład jak silny nacisk wywiera określona grupa, a jeżeli ktoś nie ma ochoty się rejestować to co ? jest be........ z założenia ?
tak więc nie bluzgaj administratorze tylko więcej obiektywizmu życzę
PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 10:41 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Człowieku zalatuje od Ciebie hipokryzją Evil , najpierw sam zachowujesz sie jak gówniarz Zabawa ( co ja mowie , chyba obrażam gówniarzy ?) Idiota , potem masz pretensje do lustra? W mur

Jak ktoś Cię przywołał do porządku to zaczynasz bawić się w umoralnianie? Zabanowany

Jeszcze raz powiem i ostatni został wprowadzony nowy porządek! ...

Ponieważ niektórzy zaczeli pisać dosłownie i w przenośni co im ślina na język przyniosła. Shocked

Ostatnie to co mam do powiedzenia :

Pomówienie Kudłatego o łapówki , naciski , cenzurę było żenujące. Shocked
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 10:51 am Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

Ale każdy może się zarejestrować. Sam zobacz jak szybko skończyła się kiełbasa wyborcza jak zrobiłem forum dla użytkowników.
Nikt Cie nie zmusza do rejestracji wypowiadania się.
A co do stronniczości, to gdyby tak było to tej strony już dawno by nie było gdybym taki był. Zresztą widzę, że masz swoje zdanie wyrobione i nie zamierzam tego zmieniać. Szkoda że mnie nie znasz i wystawiasz mi takie bezpodstawne opinie.

Do informacji dla pozostałych uzytkowników forum : jestem całkowicie apolityczny i wszystkie partie jakby nawet chciały to nie mają szans ze mną rozmawiać, żebym się na nich ukierunkował.

Swego czasu ostro na mnie najeżdżali, bo uważali że skoro wpółpracuję z KL to jestem po ich stronie i ugrupowaniem które za nimi stalo (podobno)co jest totalną bzdurą tak samo jak twoje słowa.

I na koniec. Jesli byłbym po którejś stronie to bym go faworyzował. A tu lipa. Każdy może się wypowiedzieć. A logowanie jest sposobem na oszustów i klakierów (i bardzo dobrze sie sprawdza jak widać). Zastanów się co mówisz. Bo to że każdemu każę się zarejestrować oznacza że kazdy ma przez to gorzej. A gdzie tu stronniczość ??

PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 11:12 am Odpowiedz z cytatem
Darek
Tubylec

Ok, może i mnie trochę poniosło, może do końca nie zrozumiałem twoich intencji, nie mam wyrobinego zdania na twój temat, ale szlag mnie trafił bo ludzie pisali ciekawe rzeczy więc napiszę tylko tak.

Przepraszam za obraźliwe słowa pod adresem kudłatego i zwarcam honor, przyznaję, myliłem się
PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 11:24 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Ciekawe to nie znaczy prawdziwe .... My nie dociekamy kto i co pisze , ale są pewne granice których przekraczac nie wolno a gołym okiem widać że to bezpradonowa walka.

Mozna pisać ciekawie i ciekawe rzeczy tylko trzeba umieć czytać oraz analizować czy to co jest napisane ma wartość energetyczną.

Po drugie użytkownicy nie zastanawiają się nad konsekwencjami tego co napiszą tylko się cieszą że komuś dowalili - a to już jest głupota ?Prawda? a pod głupotą jakoś nikt nie chce sie podpisać DLACZEGO?
PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 11:27 am Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

Okej. Jeśli twoje słowa są szczere to spoko.

Wiem że rejestracja jest swego rodzaju ograniczeniem (podobne dyskusje były gdy wprowadzałem inne fora dla zarejestrowanych). Wiem że przez to tracimy niektórych userów (np ikmr Smile), Ale sam zauważ, ze teraz nie ma już żadnych bezpodstawnych oskarżeń. Nie będę ukrywał że zdecydowalismy się na takie kroki po tym jak ktoś zaczął rzucać nazwiskami i oskarżeniami o powiązania z SB. A jako gość kazdy mógłby napisać coś takiego i narobić więcej szkód niż pożytku.

Ja ze swej strony mogę tylko zapewnić, że nie wykorzystuję infomracji podanych przez zarejestrowanych w żadnym niecnym celu (SPAM, udostępnianie danych innym podmiotom). Zależy mi żeby forum było miejscem kulturalnej rozmowy na poziomie, a konieczność rejestracji niejako wymusza to na użytkownika (zrejestrowany dwa razy się zastanowi zanim cos napisze).

Pozdrawiam wszystkich czytających forum i zachęcam do dyskusji.

Lidzbarczanka
PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 11:52 am Odpowiedz z cytatem
Milutka
Oldboy

Co do rejestracji całkowicie popieram Kudłatego ponieważ wszędzie powtarzam NA KAŻDYM FORUM - WSZĘDZIE trzeba się zarejestrować i zalogować. Z tym spotkałam się dość dawno,ale pogubiłam. Po aktywacji problem przestał istnieć.
Życzę miłego dnia i ciekawej dyskusji.

PS Wczoraj mało nóg nie połamałam na mieście o TAXI można było tylko pomarzyć więc odrobinę porządku choć na forum nie zaszkodzi.
Edit
PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 11:58 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Teraz jak juz wszystko jasne , to chyba juz można ocenzurować swoje wypowiedzi?

Panie Darku ja moge to zrobić , ale jak Pan zauważył wolałbym aby autor to zrobił Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil .

Po za tym rejestracja daje dużo mozliwości jak zauważyliście , można poprawiać literówki ( moja pięta...) ortograficzne , foto , powiadomienia na e-mail ( jeśli ktoś dobrze obsługuje program pocztowy to nie musi tu ślęczeć tylko wykonuje swoja pracę )

Także z POKOJEM Pozdrawiam Twisted Evil
PostWysłany: Wto Lis 07, 2006 12:20 pm Odpowiedz z cytatem
Darek
Tubylec

Panie paso,,, zrozumiałem swój bład, i bije się w pierś, szczerze się przyznalem (bez podtekstów) źle oceniłem intencje kudłatego, ludzka rzecz się pomylić, nie trwam w swoim zadufaniu i nie mówię tak bo tak nawet jeżeli nie mam racji. potrafię pochylić głowę

A swoją drogą Smile to nieźle mi dokopaliście hehe, ale nie jestem obrażony, należało się.
Ważne informacje
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006