lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> Wasza opinia na temat kandydatów, uporządkujmy forum Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 9:29 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

gość piszesz że pani Michalak ok fajna kobieta.A jak zostanie radną to kto się zajmie tymi dziećmi.
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 9:41 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Jako radna będzie miała większą możliwość aby o nie zadbać.
PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 9:43 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Do poprzedniego postu ja i cała moja rodzina jak też część sąsiadów oddamy na nią swoje głosy.
jak wybierać RADNYCH
PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 9:58 am Odpowiedz z cytatem
Słonkox98
Gość

Na litość, radny to nie etat. Radny to nie rutyna, tylko świeża krew i nowe pomysły.
Nie chcę nikomu doradzać, ale na pewno nie wybiorę kogoś na entą kadencję. Uważnie poprzyglądam się kandydatow, czego nie wiem - rozpytam. Już widzę szwagrów, kolesi, kandydatów-satelitów, czyli jak nie ja no to ty, a głosy do kupy. Dwa tygodnie to sporo na prześwietlenie większości . Na pewno wybiorę ludzi nowych i takich których znam z dobrej strony. I takich, którzy umieją słuchać, a nie tylko puszyć się, jakby byli pępkiem świata.
PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 10:30 am Odpowiedz z cytatem
Gostek
Gość

Ustaliłbym nagrodę pieniężną temu, kogo Pan Artur Wajs wyleczył.Chyba nie znajdę beneficjenta. Skoro tam się nie nadaje, to gdzie. Miasta on też nie wyleczy,duże mniemanie o sobie to już też choroba i to z tych grożniejszych dla otoczenia.
PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 11:15 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Witam! Ja też jestem za tym, żeby szkoła i medycyna zajęła się swoimi sprawami, bo tam się bardziej przydadzą!! Podoba mi się że w wyborach do Rady Powiatu startuje DARIUSZ LASOWY!!! Szkoda tylko że nie startuje na Burmistrza Sad . Wspaniały, kompetentny człowiek który w końcu będzie mógł się wykazać!!! Który nigdy jeszcze nie przeszedł obojętnie obok potrzebujących!!! Skąd to wiem? Bo GO znam!
PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 1:29 pm Odpowiedz z cytatem
drapak
Gość

No w końcu ktoś podziela moje zdanie, tez znam Darka i ja i wiele moich kumpli na niego zagłosuje..
Wasza opinia na temat kandydatów, uporządkujmy forum
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006