|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 4:50 pm |
|
|
|
| Skupiliście się wszyscy na kandydatach na burmistrza a ja zastanawiam się na kogo oddać głos do Rady Miasta. Mieszkam w okręgu wyborczym nr 1 i nie wiem na kogo głosować. Może ktoś mi pomoże . Nie obchodzą mnie programy czy też partie liczą się dla mnie ludzie a szczególnie to czy już coś zrobili dla miasta lub dla innych. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | Okręg nr1 |  |
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 5:40 pm |
|
|
|
| Masz wybrać 2 kandydatów.Ja głosuję na ludzi z listy nr 4. Tj P.Piotrowski i P.Szczebiot . |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 5:43 pm |
|
|
|
Jeżeli chodzi o okreg Nr 1 do Rady Miasta - hym przeanalizowałem listy i z tego okręgu widzę jedną osobę
Waldemar Grzelak- myślę że wielu go zna, nie potrzeba mu reklamy,, ta kandydatura pozwala mi sądzić że nie startuje w wyborach dla diety radnego, nie potrzebuje cieplego stoleczka w urzędzie i nie szuka pracy dla rodzinki,
zdecydowanie Waldek Grzelak |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 7:34 pm |
|
|
|
| A ja należę do okręgu Nr 3 Kto tu najlepszy???tylko nie z nauczycieli i nie ze służby zdrowia.Proszę o pomoc.... |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 8:08 pm |
|
|
|
CZAS NA MLODYCH !!!!!
nie pozwólmy aby uklady 'starych' radnych przetrwaly!!! |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 8:44 pm |
|
|
|
| opp napisał: | CZAS NA MLODYCH !!!!!
nie pozwólmy aby uklady 'starych' radnych przetrwaly!!! |
zgoda ale na kogo w okręgu 3 |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 8:47 pm |
|
|
|
| Mówisz Grzelak a co on zrobił dla miasta prócz tego ,że ma własną działalność a może Dorota Michalak startuje z tej samej listy ale przynajmniej coś robi dla dzieci i młodzieży. Pracę i zarobki ma chyba dobre cóż,że policjantka ale lubiana i szanowana przez ludzi. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 9:17 pm |
|
|
|
| Nie mam nic przeciwko Dorocie, przesympatyczna dziewczyna i szanuję ją za za to co robi ale poszesz co zrobił Grzelak dla Lidzbarka ? może zapytajmy się co może zrobić, tak ma działalność pracuje na siebie jestem przekonany że nie dla stołeczka tam idzie, nie czeka na dietkę aby dorobić,( Boże broń nie twierdzę że Dorota ma takie intencje ) ale wiem że jężeli ktoś decyduje się przedsiębiorców na kandydowanie to nie po to aby uzyskać dodatkowy dochód ale po to aby coś dać od siebie i mam prawie 100 % pewności że dieta zostanie przeznaczona na jakiś szczytny cel... zresztą takie jest założenie kandydatów RS WARMIA, diety w znakomitej części mają być przeznaczone na fundację lub pomoc najbiedniejszym,,,, to jest w programie |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 9:22 pm |
|
|
|
| wyborca napisał: | | Nie mam nic przeciwko Dorocie, przesympatyczna dziewczyna i szanuję ją za za to co robi ale poszesz co zrobił Grzelak dla Lidzbarka ? może zapytajmy się co może zrobić, tak ma działalność pracuje na siebie jestem przekonany że nie dla stołeczka tam idzie, nie czeka na dietkę aby dorobić,( Boże broń nie twierdzę że Dorota ma takie intencje ) ale wiem że jężeli ktoś decyduje się przedsiębiorców na kandydowanie to nie po to aby uzyskać dodatkowy dochód ale po to aby coś dać od siebie i mam prawie 100 % pewności że dieta zostanie przeznaczona na jakiś szczytny cel... zresztą takie jest założenie kandydatów RS WARMIA, diety w znakomitej części mają być przeznaczone na fundację lub pomoc najbiedniejszym,,,, to jest w programie |
WĄTPIĘ W TE ZASZCZYTNE DAROWIZNY xyz |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 9:26 pm |
|
|
|
| Tak zdecydowanie pan Waldemar Grzelak znam tego pana i mówie wam ze ten człowiek jest w stanie dużo zrobić.A ludzie którzy mieli z nim do czynienia na pewno powiedza ze jest on w stanie pomóc każdemu jeżeli tylko moze .Nie lekceważy ludzi nawet tych których mało zna.Wierzcie mi sam się o tym przekonałem. Głosujcie naprawde warto. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |