|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Ulubiona myzyka, ulubione filmy |  |
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 4:29 pm |
|
|
| elbow |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2007 |
| Posty: 110 |
| Skąd: wziąć na piwo? |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Chciałbym Was zachęcić do zrobienia listy (powiedzmy po pięć) ulubionych albumów i ulubionych filmów. Moje ulubione na tę chwile:
MUZYKA:
1. Złodzieje Rowerów- Ten Moment
2. April- Kill Depression
3. Biała Gorączka- Spokój
4. Koligacja Gie Ka- 200% (do pobrania za darmo i legalnie)
5. La Aferra- Miłość
FILMY:
1. Nienawiść
2. Święta Góra
3. Księga Diny
4. Pi
5. Nic Śmiesznego
A jakie są Wasze? |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 5:40 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 01 Lip 2007 |
| Posty: 320 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
a może lepiej zrobić sondaż, kogo byśmy chcieli zobaczyć i posłuchać na deskach lidzbarskiego amfiteatru w te jubileuszowe sierpniowe dni i noce?
Ja proponuję chłopaków z Myslowitz, świetnego showmana Jacka Stachursky'ego i polskiego J.M.Jarre'a czyli Radka Tymeckiego (oczywiście z odpowiednią oprawą laserową!) |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 2:16 pm |
|
|
| GreenGO! |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 25 Sie 2007 |
| Posty: 159 |
| Skąd: Heilsberg |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mi by pasowało bardziej alternatywnie- Habakuk,Shannon,Kapela ze wsi Warszawa... |
|
_________________ ,,Ta se zawalcuim!"
,,A kto szura i nie tupie tego wszyscy mają w d**ie!"
...na banku kele chałupy... |
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 8:57 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| GreenGO! napisał: | | mi by pasowało bardziej alternatywnie- Habakuk,Shannon,Kapela ze wsi Warszawa... |
Shannon? Oh, yes!  |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 9:20 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 689 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Oj. Ludzie. Chcecie niszowe kapele na takie imprezy ? Chcecie się bawić w parę osób a reszta ma siedzieć ? Nie wiem czy to możliwe. Nie żebym był za komercją, ale na takie imprezy, to raczej bardziej znane zespoły się zaprasza
PS. A miało tu być o ulubionych kapelach chyba, a nie o tych co mają nam grać w Lidzbarku ? Bo jeśli mamy połączyć to ja chcę np. PINK FLOYD. Myślę, że wszystkich byśmy zadowolili :p |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 6:46 am |
|
|
| GreenGO! |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 25 Sie 2007 |
| Posty: 159 |
| Skąd: Heilsberg |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kudłaty wzystkich -jak wiadomo-nigdy nie zadowolisz,ewentualnie może sie tak tylko wydawać... ile razy sa imprezy w amfiteatrze to bawi sie garstka ludzi a reszta albo tankuje piwko albo siedzi na ławce i...i ....i nic
Shannon i Kapela ze wsi Warszawa nie są takie niszowe -ale fakt bardziej są znani w świecie niż u nas....
Floydów to i ja bym posłuchał albo Led Zeppelin-podobno się zreaktywowali ale w LW chyba nie zagrają  |
|
_________________ ,,Ta se zawalcuim!"
,,A kto szura i nie tupie tego wszyscy mają w d**ie!"
...na banku kele chałupy... |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 7:40 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
No też myślę, że nie będzie im się chciało u nas grać. A chłopaków Zeppelinów właśnie jakieś dwa tygodnie temu ja sam reaktywowałem w swojej kolekcji muzycznej A na żywo to zobaczymy czy im coś wyjdzie. Plant stracił już swój głosik niestety  |
|
 |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 3:58 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Kudłaty napisał: | Oj. Ludzie. Chcecie niszowe kapele na takie imprezy ? Chcecie się bawić w parę osób a reszta ma siedzieć ? Nie wiem czy to możliwe. Nie żebym był za komercją, ale na takie imprezy, to raczej bardziej znane zespoły się zaprasza
PS. A miało tu być o ulubionych kapelach chyba, a nie o tych co mają nam grać w Lidzbarku ? Bo jeśli mamy połączyć to ja chcę np. PINK FLOYD. Myślę, że wszystkich byśmy zadowolili :p |
Pink Floyd? Albo Gilmoura z Wrightem albo Watersa - wybieraj
Razem to ci panowie już nie występują. Ja wolę Gilmoura. Świetną alternatywą dobrego rocka progresywnego jest krajowe Riverside (bardziej znani na świecie niż w kraju, ale to normalne w przypadku innych wykonawców niż Doda, Krawczyk, Budka Suflera, Perfect itp.) |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 8:28 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
No tyle to ja wiem że razem nie grają Ale tak ogólnie powiedziałem. Ja też wolę Gilmoura  |
|
 |
|
|
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 11:11 am |
|
|
| Maciej |
| Tubylec |
 |
| |
| Dołączył: 04 Sie 2006 |
| Posty: 32 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mam wrażenie jakby to władze czytały.
Wczoraj w szkołach w LW przeprowadzono wśród wszystkich uczniów ankietę, nt. zespołów jakie chcieliby zobaczyć na 700-lecie Lidzbarka.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |