|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 2:19 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 01 Lip 2007 |
| Posty: 324 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Maciej napisał: | Mam wrażenie jakby to władze czytały.  |
Eee... to raczej my patrzymy, co władza porabia, a nawet ją czasami inspirujemy
| Maciej napisał: |
Wczoraj w szkołach w LW przeprowadzono wśród wszystkich uczniów ankietę, nt. zespołów jakie chcieliby zobaczyć na 700-lecie Lidzbarka.  |
O! ciekawe, jakie są jej wyniki. Niech zgadnę: w podstawówkach i gimnazjach dziewczynki chcą H2O a chłopcy ślinią się na myśl, że może przyjedzie Doda  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 6:36 pm |
|
|
| Maciej |
| Tubylec |
 |
| |
| Dołączył: 04 Sie 2006 |
| Posty: 32 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cytat: | | O! ciekawe, jakie są jej wyniki. Niech zgadnę: w podstawówkach i gimnazjach dziewczynki chcą H2O a chłopcy ślinią się na myśl, że może przyjedzie Doda Cool |
Coś w ten deseń.
Nie wiem, jak w podstawówkach i w gimnazjach, ale w średnich ludzie zaczęli się zastanawiać jaki jest sens ankiety, skoro i tak wystąpi LEGO i "przyjaciele", bo nic innego do LW nie ściągną.  |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 11:44 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 01 Lip 2007 |
| Posty: 324 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Maciej napisał: |
Nie wiem, jak w podstawówkach i w gimnazjach, ale w średnich ludzie zaczęli się zastanawiać jaki jest sens ankiety, skoro i tak wystąpi LEGO i "przyjaciele", bo nic innego do LW nie ściągną.  |
Jak kasa jest, to ściągną - w ostateczności o wyborze wykonawcy zadecyduje zapewne sam Burmistrz
(a propos, kto zna Jego upodobania muzyczne? )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |