lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> Trochę ogólnie Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 4:12 pm Odpowiedz z cytatem
Lidzbarczanka
Gość

Przepychanki nikogo nie interesują,ale narazie jest tylko pyskówka i nikt nic konkretnego nie pisze.Mimo to czytam, myślę i odrzucam lub zaliczam.
Często w przepychankach można wyłowić kto co i na kogo.Czyli komu zależy na kolegi ciepłej posadce.
Wczoraj zadałam pytanie OSÓBKOM powtarzających się nazwisk - dziś ponawiam : Czy to zwykły zbieg okoliczności czy rodzinne wybory???
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

troche ogolnie
PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 5:54 pm Odpowiedz z cytatem
memlak
Gość

Drogi gościu ubawiły mnie te twoje Peany na temat Pana R.N. a mylenie faktów niestety swiadczy tylko o zaslepieniu. Przypominam ,że w tym czasie kiedy Polonia była w trzeciej lidze to Prezesem klubu był Pan Jan Harhaj a nie Pan Ryszard Nałęcz a gwiazdozbiór Piotrka Szwedesa poraz pierwszy odbył się w 2002 roku i w zaden sposób nie widze tu zasług Pana Nałęcza a wyłącznie samego Piotrka jak i ówczesnych władz miasta/kadencja 1998 - 2002/. A co do Poloni to chce przypomniec ze wowczas/ III liga/ z budzetu miasta na pierwszy zespół wydawano 136 tys. rocznie a teraz niecałe 60 tys. i to tylko na piłkę młodziezową. KLub sam nawet z dochodów z reklam i od sponsorów nie byłby wstanie pozyskac Zejera czy innych zawodników. A zatem czyja to zasługa? Samych działaczy Polonii ale również ówczesnych władz miasta/kadencja 1998-2002/ ale napewno nie Pana Nałęcza. Owszem był Pan Nałęcz Prezesem klubu kiedy Polonia byłą w klasach niższych i ostatnio również a jak rządził to najlepiej wiedzą zapaleni działacze klubu. Dalej nie będe komentował bo szkoda klawiszy.
troche ogolnie
PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 5:56 pm Odpowiedz z cytatem
memlak
Gość

Przepraszam Ldzbarczankę ale bardzo nie lubie wazeliniarstwa i to skierowanego w stronę przepaści.
PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 7:42 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Narazie kazdy kandydat "CHCE" dobrze dla miasta i powiatu,tylko chęciami mówia, jest piekło wybrukowane.
Niech przynajmiej jeden powie, zdradzi tajemnicę, tylko troszeczkę,
jak ON to zrobi i co zrobi.
Kazdy z kandydatów jest na swój sposób "dobry", ale nie wiem czy przydatny, do zarządzania naszymi sprawami w mieście.

Napewno wiedzą, - albo nie, że są ramy, których sie nie przeskoczy
i chciejstwo nie pomoże a dopiero uczyć sie zasad zarządzania, to troszeczkę zapóżno.

Żle to widzę, obawiam sie, ze znowu cztery lata zaniechań,cofnie miasto do tyłu,lub zatrzyma w rozwojui. - Szkoda.

Czytająć liste kandydatów, widzę znajomych i kolegów - SMUTNO mi.

Panie Darku,Pan jesteś mądry facet,nie masz Pan programu? Zgłoś sie Pan do mnie to napiszę, choćby na kolanie.

ikmr.
PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 7:59 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Narazie kazdy kandydat "CHCE" dobrze dla miasta i powiatu,tylko chęciami mówia, jest piekło wybrukowane.
Niech przynajmiej jeden powie, zdradzi tajemnicę, tylko troszeczkę,
jak ON to zrobi i co zrobi.
Kazdy z kandydatów jest na swój sposób "dobry", ale nie wiem czy przydatny, do zarządzania naszymi sprawami w mieście.

Napewno wiedzą, - albo nie, że są ramy, których sie nie przeskoczy
i chciejstwo nie pomoże a dopiero uczyć sie zasad zarządzania, to troszeczkę zapóżno.

Żle to widzę, obawiam sie, ze znowu cztery lata zaniechań,cofnie miasto do tyłu,lub zatrzyma w rozwojui. - Szkoda.

Czytająć liste kandydatów, widzę znajomych i kolegów - SMUTNO mi.

Panie Darku,Pan jesteś mądry facet,nie masz Pan programu? Zgłoś sie Pan do mnie to napiszę, choćby na kolanie.

ikmr.
PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 8:32 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

memlak
To chyba ty jesteś zaślepiony nienawiścią do R.N. bo widzisz i czytasz to co chcesz, napisałem ,że na mecze Polonii waliły tłumy jak na "Gwiazdozbiór Szwedesa" a to nie znaczy wcale, że ta impreza jest zasługą R.N. Jeśli chodzi o zasługi władz miasta przy ostatniej organizacji imprezy Piotrka to wiem coś na ten temat i ty z pewnością również jeśli jesteś tak dobrze zorientowany.
Napisz nam jeśli nie R. N. to kto twoim zdaniem jest najlepszym kandydatem i dlaczego?.
Fakt co do Polonii popełniłem gafę ale wiem jedno R.N. był wtedy blisko naszej drużyny i aktywnie działał na jej rzecz.
Nie jestem politykiem ani działaczem ja tylko obserwuję i zastanawiam się się, może użyjesz argumentów które przekonają mnie do zmiany zdania - czekam.
troche ogolnie
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 10:13 am Odpowiedz z cytatem
memlak
Gość

Nie chce wdawac sie w polemike drogi gosciu ale jezeli znasz troche zasad socjotechniki to wiesz na pewno ze zestawienie w treści wypowiedzi widocznych zaslug czyichs/ Gwiazdozbior Piotrka i III liga Polonia/ w kontekscie oceny kandydata na Burmistrza jednoznacznie sugeruje ze jedno i drugie bylo zasluga kandydata. Te tresci ktore tutaj wpisujemy czyta bardzo wiele osob nie zawsze odpisujac i moglo odnieśc wrazenie ze to Pan Nałęcz był tego sprawcą/j.w./ Owszem Pan Nałęcz bywał na meczach III ligi i często się pokazywał publicznie/ jest wysoki więc widoczny/czesto obok tak wladz miasta jak i klubu. I to jest problem gosciu a nie nanwisc do Pana Nałecza. Wielka sztuka manipulacji ktora opanowal znacznie wczesniej a gdzie? Pewnie wiesz. Nie palam nienawiscia do nikogo ale nie lubie jak jestem oszukiwany i manipulowany. A to po objeciu funkcji Burmistrza stanie sie grozne dla wszstkich. Czekam podobnie jak i wszyscy na programy kandydatow i wtedy porozmawiamy merytorycznie .
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 8:59 pm Odpowiedz z cytatem
radker
Gość

Więc nie wdawaj się w zabiegi socjotechniczne,,,, Leper na tym niezbyt dobrze wyszedł... a kasy stracił że jezu,, przestań z tym górnoltnym językiem to nie trafia do ludzi, zdaję sobie sprawę że jesteś wykształconym forumowiczem ale proszę cię,,, dosyć demagogi, negujesz ? ok, masz prawo, ale konkrety poprosze, jasno i wyraźnie, manipulant, krętacz, złodziej, wszystko można napisać,, poprzyj to memlaku faktami, tylko fakty się liczą,,, nie demagogia i rozważania, Fakty bracie i tego oczekuje, ja mam ich dosyć, a program,,,,, hym John ma rację, napisać można wszytko !!!! czyn się liczy i nic więcej
troche ogolnie
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 9:19 pm Odpowiedz z cytatem
memlak
Gość

Radker .Nerwy Ci pusciły czy co? Ja Ci tylko podaję fakty. Te o Poloni to pierwszy. Drugi ! Podam wkrótce.
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 9:29 pm Odpowiedz z cytatem
radker
Gość

memlak,,, nigy nie puszczają mi nerwy,,, jestem zbyt spokojnym facetem, zbyt duzo widziałem i przeżyłem, Fakty kolego ,, fakty,,, konkrety o manipulacji, oszustwie, bagnie i etc,,,,,,,, jeżeli masz potwierdzenia w faktach to naoszę grubą czcionka " myliłem się " może się odniesiesz do postawinych zarzutów z mojej strony odnośnie stołeczków,,,,,,
Trochę ogólnie
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006