|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 9:52 pm |
|
|
|
| popieram redker dobrze mówi napisać może każdy liczą się czyny przez duże C,chyba zagłosuję z kolegami magistrami,technikami na pana Ryszarda |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 9:07 pm |
|
|
|
| Jestem gościem na tym Forum oddam głos na Nałęcza ale błagam przestańcie tak mydlić bo mam wrażenie żę to forum jest we władaniu R.Nałęcza albo jego ludzi. To już zaczyna się robić niesmaczne |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 7:32 am |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 8:22 am |
|
|
|
Ale jaja.Odejdż na dobę od komputera, a co się porobiło. Memłak się wypalił albo zachłysnąl swoimi rewelacjami, Nie wierzcie że odszedł, on tylko zmieni skórę. Gdzie jest Baba Blond, kobieta całkiem konkretna.
A wogóle nie ukrywam, że od samego początku jestem za Nałęczem.
I coś w tym jest, na pewno Lidzbark ma wielu potencjalnych kandydatów, ale gdzież oni są.
A z tej piątki pokażcie mi, z kim chcielibyście iść do przodu. Z czterema to chyba tylko w miejscu, albo do tyłu, ten jeden mając dobre zaplecze może coś zrobić dla Lidzbarka. Pokaqżcie że się mylę.
Nałęcz na pewno nie jest typem biurokraty. Nie będziem siedział na stołku i nie będzie go pilnował. Będzie więcej pracy w Urzędzie, to na pewno.
Memłak twierdzi,że zna Nałęcza, ale widać tylko ze słyszenia.
A w ogóle, żeby to nie było określane jako forum R.N. weżcie na tapetę pozostałych kandydatóew,chętnie poczytam ,
Przedstawcie dobrych kandydatów na radnych, na pewno takich znacie.
Przestańcie biadolić, tylko pokażcie że jest nas na coś stać.
Namówcie znajomych do dyskusji, bo jest nas tu tylko garstka, reszta nicnierobiąc czeka na lepsze jutro. Pozdrawiam ,SX98. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:51 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
myslę ze dwoch kandydatów - jesli sie postarają - to zdążymy poznac.
Chciałbym tylko wyjasnic ze w zeszlym miesiacu ogladalnosc była na poziomie 35 000. a w tym miesiacu rowniez spodziewamy sie rekordziku  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 11:13 am |
|
|
|
Moze czas, strone tą zareklamowac na jakimś pojeżdzie lub plakacie.
Wiem ze kosztuję, ale bez reklamy nie ma nas.
Pozdrawiam.
ikmr |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 11:34 am |
|
|
|
Ano właśnie kosztuje Ja niestety nie mam funduszy na reklamę. Myślałem żeby chociaż porobić samemu plakaty na drukarce i porozwieszać na słupach, ale za ogłoszenia na słupach też się płaci  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |