|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 12:30 pm |
|
|
| GreenGO! |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 25 Sie 2007 |
| Posty: 159 |
| Skąd: Heilsberg |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Granice otwarte, jak pan narzeka na Polskę i Polskość to szerokiej drogi,nie będziemy płakać a pan będzie spokojniejszy  |
|
_________________ ,,Ta se zawalcuim!"
,,A kto szura i nie tupie tego wszyscy mają w d**ie!"
...na banku kele chałupy... |
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 10:28 pm |
|
|
| Andrzej Rudakowski |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 07 Cze 2005 |
| Posty: 151 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Spokojny to ja już od dawien dawna jestem... bo 33 lata w tym upadłym kraju żyję i pewne procesy od dziecka zauważam... Dlatego nie łudzę się że będzie lepiej ale też wiem że można to zmienić. Ale nie dzięki jednostkom tylko masom jednostek które w końcu głośno powiedzą nie i zadbają nie tylko o siebie ale wszystko co wokół. A puki co mogę sobie po narzekać... co mogę to robię nie oglądając się na innych i nie bojąc sie że sie komuś narażę. Cóż mnie jeszcze może złego w tym upadłym kraju spotkać? Emerytury już wiem jakie będą i czy wogóle będą, prawko mam zatrzymane dzięki cudownemu pracodawcy... zawsze na jakiegoś drania trafiam to i zawodowo od kilku lat kicha ( nie u mnie zresztą tylko), wieczorem a i w dzień czasem strach po miastach Polskich chodzić a co Polskie to nie jest mi obce. Tu się urodziłem i tu mam nadzieję, zę umrę i nie muszę wyjeżdżać. A że żygac się chce jak to wszystko widzę to nie ja jeden chciałbym lepiej i nie mnie jednemu coś przeszkadza i czego sam nie zmienię  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 8:27 pm |
|
|
|
Poczytajcie:
INTERIA.pl
biznes2.0 Polska krajem gorących żródeł
może coś nam się rozjaśni o co warto kruszyć kopie. |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 6:05 am |
|
|
|
| Temat wycichł. Może ktoś się orientuje, na jakim etapie jest projekt z lidzbarskimi termami? |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 6:23 am |
|
|
|
| Chyba juz na etapie papieru toaletowego |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 5:26 pm |
|
|
|
termy pod Krzyżową Górą to taki sam dobry pomysł, jak igielitowa skocznia tamże. Ciekawe, że o tym drugim pomyśle nie mówi i nie pisze się tyle, a przecież nie jest on wcale mniej "racjonalny"
można jeszcze tam zbudować wieżę widokową - najwyższą w Polsce Północno-wschodniej - też będzie przyciągać turystów, będzie znakiem rozpoznawczym i dużą atrakcją miasta (a termy zostawmy innym, gdzie mają lepsze warunki) |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 5:31 pm |
|
|
|
ach, zapomniałem... wieżę mają wybudować w okolicy Górowa Ił. (na Górze Zamkowej), więc wam pozostaje jeszcze... pomysł na całoroczną skocznię i zjeżdżalnię  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |