lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> Termy lidzbarskie - inaczej Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Sro Maj 07, 2008 12:30 pm Odpowiedz z cytatem
GreenGO!
Oldboy

Granice otwarte, jak pan narzeka na Polskę i Polskość to szerokiej drogi,nie będziemy płakać a pan będzie spokojniejszy Ok!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 10:28 pm Odpowiedz z cytatem
Andrzej Rudakowski
Oldboy

Spokojny to ja już od dawien dawna jestem... bo 33 lata w tym upadłym kraju żyję i pewne procesy od dziecka zauważam... Dlatego nie łudzę się że będzie lepiej ale też wiem że można to zmienić. Ale nie dzięki jednostkom tylko masom jednostek które w końcu głośno powiedzą nie i zadbają nie tylko o siebie ale wszystko co wokół. A puki co mogę sobie po narzekać... co mogę to robię nie oglądając się na innych i nie bojąc sie że sie komuś narażę. Cóż mnie jeszcze może złego w tym upadłym kraju spotkać? Emerytury już wiem jakie będą i czy wogóle będą, prawko mam zatrzymane dzięki cudownemu pracodawcy... zawsze na jakiegoś drania trafiam to i zawodowo od kilku lat kicha ( nie u mnie zresztą tylko), wieczorem a i w dzień czasem strach po miastach Polskich chodzić a co Polskie to nie jest mi obce. Tu się urodziłem i tu mam nadzieję, zę umrę i nie muszę wyjeżdżać. A że żygac się chce jak to wszystko widzę to nie ja jeden chciałbym lepiej i nie mnie jednemu coś przeszkadza i czego sam nie zmienię Wink
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 8:27 pm Odpowiedz z cytatem
ikmr
Gość

Poczytajcie:
INTERIA.pl
biznes2.0 Polska krajem gorących żródeł
może coś nam się rozjaśni o co warto kruszyć kopie.
PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 6:05 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Temat wycichł. Może ktoś się orientuje, na jakim etapie jest projekt z lidzbarskimi termami?
PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 6:23 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Chyba juz na etapie papieru toaletowego
PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 5:26 pm Odpowiedz z cytatem
gość z sąsiedztwa
Gość

termy pod Krzyżową Górą to taki sam dobry pomysł, jak igielitowa skocznia tamże. Ciekawe, że o tym drugim pomyśle nie mówi i nie pisze się tyle, a przecież nie jest on wcale mniej "racjonalny" Laughing
można jeszcze tam zbudować wieżę widokową - najwyższą w Polsce Północno-wschodniej - też będzie przyciągać turystów, będzie znakiem rozpoznawczym i dużą atrakcją miasta (a termy zostawmy innym, gdzie mają lepsze warunki)
PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 5:31 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

ach, zapomniałem... wieżę mają wybudować w okolicy Górowa Ił. (na Górze Zamkowej), więc wam pozostaje jeszcze... pomysł na całoroczną skocznię i zjeżdżalnię Wink
Termy lidzbarskie - inaczej
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach