lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> Temat raczej męski :) Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Czw Lis 01, 2007 7:16 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Dzięki za info... Smile
To trochę zabrzmiało jak w tej reklamie: "Formuła 1 i pan kierowca"... Very Happy
Kierowca pyta: "Wygrał, ale który...?!?", a żona na to: "Nie widzę, bo ma hełm na całej głowie..." Laughing
A jakiego koloru ma oczy...? Wink
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Czw Lis 01, 2007 7:30 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Anonymous napisał:

A jakiego koloru ma oczy...? Wink

hm... może sprawdzisz w lustrze?
PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 4:38 am Odpowiedz z cytatem
rerer
Oldboy

a czy ktoś zwrócił uwagę, że jak nazwie się temat tylko dla facetów itp. to będzie miał 80% oglądalność wśród kobiet ??? Takie szczfane chcą być i wszystko wiedzieć.

Zupełnie na odwrót jet z tematami tylko dla kobiet. Faceci rzadko zaglądają bo nie ma tam żadnych sensacji nigdy. Ale za to na hasło sex........
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 8:22 am Odpowiedz z cytatem
Gość

rerer napisał:
a czy ktoś zwrócił uwagę, że jak nazwie się temat tylko dla facetów itp. to będzie miał 80% oglądalność wśród kobiet ??? Takie szczfane chcą być i wszystko wiedzieć.

Zupełnie na odwrót jet z tematami tylko dla kobiet. Faceci rzadko zaglądają bo nie ma tam żadnych sensacji nigdy. Ale za to na hasło sex........

No kurka wodna,a kto Wam broni zaglądać na nasze strony!!! Rolling Eyes
A poza tym to Wy mężczyźni zakładacie zawsze tematy sprośne i z seksem,nie mówiąc już o polityce czy wojnie Very Happy
My tylko śledzimy Wasze poczynania czy nie za bardzo sobie folgujecie Laughing Laughing Laughing

pozdrawiam słonecznie Razz Lidzbarczanka
PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 8:47 am Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

My zawsze trzymamy ręke na pulsie i to nieważne w jakim temacie - w tematach, jak Wy to Panowie okreslacie, męskich, też.
Dobrze wiedzieć "co w trawie piszczy". Wink

Pozdrawiam Very Happy

PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 10:11 am Odpowiedz z cytatem
Gość

A kto tu pisze o wojnie...??? Very Happy

Chyba, że macie na myśli "wojnę płci"... Twisted Evil
PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 10:52 am Odpowiedz z cytatem
Milutka
Oldboy

Ech Gościu?(znów nie wiem któremu odpowiadam) wam tylko "płecie" w głowie. A może chociaż numer dostawisz do Gościa???
Miałam na myśli wątek snu ze schabowym i rurką z kremem. Przez was śniły mi się kanapki z pieczarkami. Razz
Jak napisała Blond trzymamy tylko rękę na pulsie by Wam za bardzo się nie pofolgowało Laughing Laughing Laughing

pozdrawiam Very Happy
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 11:45 am Odpowiedz z cytatem
Gość

O.K.... Very Happy
Ja to jestem ten z mieczem... Czyli powiedzmy Gość 007, ten, który w ostatnim czasie pisał trochę o ZUS i pomoście dla emerytów... A także nieco w męskim temacie, o wyborach i coś tam jeszcze... No i oczywiście to ja cierpiałem na niestrawność... Laughing
Jestem też ten kochliwy, co to może co godzinkę... Wink
My to "wojujemy" z Wami poczawszy od tego jabłka w sadzie, ale to nie my je zerwaliśmy i namawialiśmy do grzechu... Twisted Evil
Pozdrowionka... Smile
- Gość 007
PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 2:33 pm Odpowiedz z cytatem
Milutka
Oldboy

A to nie możesz dopisywać te 007 do Gość ia. fajny byłby taki nick Gość 007 a jakby dodać jeszcze "zgłoś się" to pasowałabym Cię na Borewicza...... Very Happy
A co do jabłek to tylko mogę z Biedronki...bo w tym roku był nieurodzaj i zerwać go się nie da. Z nami to raczej nie wojuj bo jak wiesz płeć słabsza ostatnio zwiększyła swoją moc.Pcha się dokładnie wszędzie jak ta mrówka faraona. Grzechu więc nie będzie , kradzieży też nie.Dzielnicowy i posterunkowy na swoich miejscach czekają... Razz
Na myśl o ZUS ie i ich poczynaniach względem ich pracy i kombinacji dostaję niestrawności jak Ty po wieprzowinie
Co do kochliwości hm raczej poszukaj sobie lepszą Ewusię do tego sportu co będzie mogła co minutka Laughing Przykro mi za tego kosza Rolling Eyes

Fajny z Ciebie Gość kawalarz.Widać że lubisz żarty

pozdrowionka Very Happy
PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 6:11 pm Odpowiedz z cytatem
Grande
Oldboy

Trzymanie ręki na pulsie w męskim temacie. Oj gdyby nie ten puls tobyśmy się nie żenili.
Temat raczej męski :)
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach