|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 7:16 pm |
|
|
|
Dzięki za info...
To trochę zabrzmiało jak w tej reklamie: "Formuła 1 i pan kierowca"...
Kierowca pyta: "Wygrał, ale który...?!?", a żona na to: "Nie widzę, bo ma hełm na całej głowie..."
A jakiego koloru ma oczy...?  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 7:30 pm |
|
|
|
| Anonymous napisał: |
A jakiego koloru ma oczy...?  |
hm... może sprawdzisz w lustrze? |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 4:38 am |
|
|
| rerer |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 19 Cze 2005 |
| Posty: 116 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński, obecnie Poznań |
|
|
|
 |
 |
 |
|
a czy ktoś zwrócił uwagę, że jak nazwie się temat tylko dla facetów itp. to będzie miał 80% oglądalność wśród kobiet ??? Takie szczfane chcą być i wszystko wiedzieć.
Zupełnie na odwrót jet z tematami tylko dla kobiet. Faceci rzadko zaglądają bo nie ma tam żadnych sensacji nigdy. Ale za to na hasło sex........ |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 8:22 am |
|
|
|
| rerer napisał: | a czy ktoś zwrócił uwagę, że jak nazwie się temat tylko dla facetów itp. to będzie miał 80% oglądalność wśród kobiet ??? Takie szczfane chcą być i wszystko wiedzieć.
Zupełnie na odwrót jet z tematami tylko dla kobiet. Faceci rzadko zaglądają bo nie ma tam żadnych sensacji nigdy. Ale za to na hasło sex........ |
No kurka wodna,a kto Wam broni zaglądać na nasze strony!!!
A poza tym to Wy mężczyźni zakładacie zawsze tematy sprośne i z seksem,nie mówiąc już o polityce czy wojnie
My tylko śledzimy Wasze poczynania czy nie za bardzo sobie folgujecie
pozdrawiam słonecznie Lidzbarczanka |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 8:47 am |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 571 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
My zawsze trzymamy ręke na pulsie i to nieważne w jakim temacie - w tematach, jak Wy to Panowie okreslacie, męskich, też.
Dobrze wiedzieć "co w trawie piszczy".
Pozdrawiam  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 10:11 am |
|
|
|
A kto tu pisze o wojnie...???
Chyba, że macie na myśli "wojnę płci"...  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 10:52 am |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ech Gościu?(znów nie wiem któremu odpowiadam) wam tylko "płecie" w głowie. A może chociaż numer dostawisz do Gościa???
Miałam na myśli wątek snu ze schabowym i rurką z kremem. Przez was śniły mi się kanapki z pieczarkami.
Jak napisała Blond trzymamy tylko rękę na pulsie by Wam za bardzo się nie pofolgowało
pozdrawiam  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 11:45 am |
|
|
|
O.K....
Ja to jestem ten z mieczem... Czyli powiedzmy Gość 007, ten, który w ostatnim czasie pisał trochę o ZUS i pomoście dla emerytów... A także nieco w męskim temacie, o wyborach i coś tam jeszcze... No i oczywiście to ja cierpiałem na niestrawność...
Jestem też ten kochliwy, co to może co godzinkę...
My to "wojujemy" z Wami poczawszy od tego jabłka w sadzie, ale to nie my je zerwaliśmy i namawialiśmy do grzechu...
Pozdrowionka...
- Gość 007 |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 2:33 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
A to nie możesz dopisywać te 007 do Gość ia. fajny byłby taki nick Gość 007 a jakby dodać jeszcze "zgłoś się" to pasowałabym Cię na Borewicza......
A co do jabłek to tylko mogę z Biedronki...bo w tym roku był nieurodzaj i zerwać go się nie da. Z nami to raczej nie wojuj bo jak wiesz płeć słabsza ostatnio zwiększyła swoją moc.Pcha się dokładnie wszędzie jak ta mrówka faraona. Grzechu więc nie będzie , kradzieży też nie.Dzielnicowy i posterunkowy na swoich miejscach czekają...
Na myśl o ZUS ie i ich poczynaniach względem ich pracy i kombinacji dostaję niestrawności jak Ty po wieprzowinie
Co do kochliwości hm raczej poszukaj sobie lepszą Ewusię do tego sportu co będzie mogła co minutka Przykro mi za tego kosza
Fajny z Ciebie Gość kawalarz.Widać że lubisz żarty
pozdrowionka  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 6:11 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 11 Sie 2007 |
| Posty: 377 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Trzymanie ręki na pulsie w męskim temacie. Oj gdyby nie ten puls tobyśmy się nie żenili. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |