|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 1:36 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 11 Sie 2007 |
| Posty: 377 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ale celność strzałów i zapłon podobne. Rozrzut jak cholera. Zawsze można oberwać odłamkiem.
Fakt to inne forum opanowane jest przez dominatora p. Andrzeja R. tematy te same. Liczniki cienkie, wieje nudą. Prawda, nasze - formuła 1. Palenie gumy w każdym temacie. Czasami jest aż gorąco. Mamy tych parę koni co ciągną forum ( forumankę ) |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 3:41 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
John72 daj spokój. Grande mnie tak rozśmieszył że mam zamiar z nim się pospierać.Może wymyśli jakiś większy i cięży kaliber niż czołg T34.
Kurde tylko w broni to najlepsza jestem w języku bo o wojskowe to nie mam zielonego pojęcia.
Grande jesteś super że dałeś się wciągnąć w " pyskówkę" a oto mi właśnie chodziło
Pozdrawiam milutko
A temat się rozwijaaaaaaaaaaa |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:54 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kolejny kruchy mężczyzna stał się zabawką w rękach bezlitosnej kobiety.
he he. Te przebiegłe kobiety.
Ludzie lubią poczytać jak są kłótnie, też patrzyłem licznik bił nieźle.
Rozwija, rozwija figa- piszemy między sobą, a sędzią ringowym jest John 72. Rozdziela walących się po głowach. |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:15 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Grande daj spokój powadze rozchmurz się.To nie kłótnia to zwykle pogaduszki z kubełkiem śmieci w śmietniku. Naprawdę ubawiłeś mnie tym porównaniem.To tak jakbyś mi fajny kawał opowiedział. Miałam ciężki dzień a teraz się uśmiecham.Dziękuję.....
miłej nocki
Uśmiech i radość wędruje daleko UŚMIECHNIJ SIĘ |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:28 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Z Tobą i Blond i Symsarną fajnie się gada. Jak zmienię płeć to pogadamy o ciuchach i kosmetykach.
O kuchni i gotowaniu możemy pogadać bez tego bolesnego zabiegu. |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:46 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Za bardzo na kosmetykach się nie znam ale ciuchy + podróże + fotografia i takie inne drobiazgi to mogę pleść 24 godziny na dobę
Kuchnia i pichcenie nawet zmyślonych potraw o super smaku też mi pasuje. Uwielbiam wprowadzanie nowych potraw i testuję na rodzince. Jeszcze ich nie przytrułam ale chwala więc pewnie i smakuję mnie napewno.
pozdrawiam |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:47 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 579 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Grande
A dawno to próbowałeś mi zmyć głowę? /za koty/
Kiedys to takie pogaduchy były całkiem fajne na trzepaku. Potem rzeczywiście z kubełkami śmieci przy śmietniku. Potem podpatrywałam jak to panowie wieczorem z kubełkami przez piwnice za śmietnik i tam se po piwku i biegiem do domu.
Teraz śmieci to rarytas - podwyzka z 22,2 PLN na 42,4 PLN-y. ale to inny temat. Tylko dlaczego piszą w fakturach "Wywóz nieczystości stałych z selekcją" Jaka selekcja?, jeżeli leci to tego samego pudła.
Sorry - pisze o śmieciach w śmietnikowym temacie.
Pozdrawiam  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 2:58 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Do Symsarna
Patrzę na Twój ostatni post i myślę, że to ty potrzebujesz odpoczynku (jak już to sobie nie se - pachnie wioską ) Nie musisz czytać.
Jesteś psychologiem czy bardziej filozofem amatorem ?
Kim Ty dla mnie jesteś, że mówisz mi co mam robić ? Gdybyś była facetem pokazałby Ci środkowy palec.
Jednak masz dwa oblicza ludzie mieli rację.
Do Blond
To tylko była dyskusja. Przecież każdy może i powinien mieć własne zdanie. |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 3:59 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 579 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Grande
- i za to cenię niektórych ludzi.
Pozdrawiam  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 4:35 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Do Symsarna
Pamiętasz w poście - Sym- sarna do odstrzału-dymisja moderatora. Ktoś zarzucił Ci błędy juniorskie jakie popełniłaś. ( byłaś mocno upierdliwa w wypowiedziach ?) Jakieś podstawy były. Napisałem to po przeczytaniu owych postów. ( posty wyrzucone ?)
Wyjaśnienie do Twojego postu.
1( człowiek Raikonen ) + 1 ( człowiek- Grande ) równa się 2 (ludzi) Koty, nieporozumienia... klon
Na przyszłość moderuj tekstami nie ludźmi.
Blond
Czasami odbiór postu zależy sposobu napisania go przez autora. Można tak samo wytłumaczyć, bez złośliwości, wyrzutów, wspomnień z innych postów. Olać tego kto się szybko gotuje.
Jeśli każdy będzie nerwowy to zaczniemy pisać każdy z samym sobą.
Chyba się nie obraziłaś za dom pogrzebowy dla zwierząt - to taki żarcik. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |