|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 9:37 am |
|
|
|
Znalazł się filozof w morde jeża,,, dobrze tak przed monitorkiem dawać rady i pouczać,,,, ty przestań filozofowac tylko weź dupe w troki i zrób coś,,jakąś małą rzecz tak bez interesownie,, o jakim ty upajaniu piszesz,,, ci ludzie mogą być dumni z tego co zrobili i choć to miałby być tylko jeden raz to chwała im za to. a ty, z tym całym swoim słodkim pierdzeniem poprostu się wal....... wielkomiejski filozofie[color=red][/color]
Dzieki gosciu!!!!!!!
Brawo brawo i po stokroc brawo !!!!!!!!!
Wyjales mi po prostu slowa z ust i napewno wielu innym.
Zalatwiles go po prostu po mesku.
Dziewczyna z Niemiec |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | Tu też gość |  |
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 9:56 am |
|
|
|
Słuchajcie FORUMOWICZE
Zadziwia mnie jedno:
Dlaczego facet, który tak nosi się z wielkomiejska,
udowadnia że wszem i wobec ja
a inni są malutcy albo durnowaci
a jednak wraca na stare śmietki i jest mu tu dobrze.
Skoro umie stukać w klawisze, niech poszuka sobie ;www.Warszawa com,
www.london com, www.moscow com. www.kamczatka.com
może w końcu znajdzie gdzieś swoje miejsce.  |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 10:35 am |
|
|
|
Dokonaliście wielkich rzeczy.
Oddaję Wam cześć
Wzorem "mężów znakomitych miasta ", rozpamiętujcie i śpijcie
błogim snem sprawiedliwego, następne 500 lat.
A może zaczynem tych kilku osób zrobilibyście coś jeszcze dobrego?
Myślący trochę inaczej
ikmr |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 10:48 am |
|
|
|
Ty po prostu nie widzisz gdzie przeholowales....
Tylko twoja bezczelnosc pozwala ci na to zeby jeszcze sie tu odzywac.Wstydzilbys sie.....
Zejdz stad nikt tu cie nie chce.
Dotknales ludzi w najbardziej bolace miejsca i teraz ponosisz tego konsekwencje.
Proponuje otworzenie nowego tematu na temat co ludzie mysla i jak im sie podobalo.i juz nawet z propozycjami co i jak zrobic lepiej w nastepnym roku.Z bramka aby ten jak mu tam nie mial nawet wejscia w temat. |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 10:49 am |
|
|
|
| Ot mi to zwykła akcja charytatywna , jedna z wielu w LW ,było minęło .Już starczy ! |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 11:18 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 700 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ludzie wyluzujcie trochę. Ja osobiście myślę, że ikmr chce nas jak najbardziej zmobilizować do następnych akcji. Nie wiem tylko czy przez te swoje gadanie nas bardziej nie zniechęca  |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 11:24 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Anonymous napisał: | | Ot mi to zwykła akcja charytatywna , jedna z wielu w LW ,było minęło .Już starczy ! |
To ma byc zabawne?
Co wg Ciebie oznacza zwykła? Wiesz co piszesz? Ręce mi opadają !
A Ty jakie niezwykłe projekty realizujesz w Lidzbarku? Aaaaa wiem siedzisz przed telewizorem bawisz sie w Władcę Pilota i pierdisz w stołek?
Dość tych durnych komentarzy ! Ludzie trochę szacunku dla tych dziecie , ludzi ktorzy brali w tym udział i tych co dali pieniądze! |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 11:38 am |
|
|
|
| ikmr..... czy jak ci tam,,,,, wiesz co ? a dalej ty bokiem,,,, inżynier z wielkiego miasta sie znalazł, owocowy chyba,,, a wiesz co taki gość robi ? kijem gruchy zbija hehe,, i tak jak pisałem choćby miała to być pierwsza i ostatnia akcja tego typu to nie żałuję ani jednego grosza ani jednej sekundy poświeconej tej akcji, trzeba było być, być i zobaczyć błysk w oczach dziecka. a czy coś bedzie dlaej z tego ? czas poprostu pokaże. |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 11:41 am |
|
|
|
Widzę ze tyko Kudłaty myśli konstruktywnie.
Tylko w stresie człowiek jest zdolny do działanie.
Samozadowolenie usypia.
Do działania na rzecz innych, jest okazja nie tylko z okazji Mikołaja
i nie tylko w formie paczek.
Do przemyślenia.
ikmr |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 11:50 am |
|
|
|
| myślący trochę inaczej,,,,,,, hym,,,, dla takich myslicieli są domki trochę inne, znam parę adresów,,, mogę ci podesłać już paru tak myślących z naszej małomiasteczkowej społeczności tam trafiło. a moze ty juz stukasz z jakiegoś fajnego miejsca, zyjąc czasem lat osiemdziesiątych gdy zabrakło dla twej wybitnej inteligencji miejsca w Lidzbarku W. własnie tym się różnisz od całej reszty która coś zrobiła i ciesdzy się z tego, cieszy się bo ma prawo a ty ? no cóz żyj i myśl inaczej. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |