|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 8:39 am |
|
|
|
| Grande napisał: | | Pewnie był to wózek z wysp. Taki ciemny niski. |
 |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 4:03 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 11 Sie 2007 |
| Posty: 377 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie jestem pijany a widzę podwójnie ? Zrobiłem setkę, ale postów Niezły, kiedyś widziałem taki w akcji zwinął asfalt w rulon i widać było bruk. (to nie ten, kierownica nie po tej stronie chyba?)
Tak szybko jeździ, że litery na tablicy rejestracyjnej się rozmazują. Blaszki chyba są białe nie żółte ? Kiedyś podam Ci markę. Cierpliwości AngoLe mają dziwne marki. |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 8:11 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 577 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
A kierownicę i tak z prawej strony.
Eeee....
Spotkałam na drodze kiedyś takiego, tak, w Lidzbarku. Śmiesznie jakoś, a jaki ważny siedzał.
Ciepełka, tyłko bez komarów. Strasznie żrą paskudy.  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 8:27 pm |
|
|
|
wiem co to koles  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 8:33 pm |
|
|
|
| pd napisał: | hm bo ja wiem ?
przepis mowi ze kierujacy pojazdem przed przejsciem dla pieszychma zachowac szczegolna uwage
w tym miejscu jest jedno przejscie za drugim wiec pojazdy jadace od mlyna powinny jechac z predkowscia na tym zakrecie okolo 30 km/h i przepuszczac pieszych
sadze ze teraz policja powinna sie ustawic na lipowej przy optyku i przez miesiac ( wrzesien tam przechodza dzieci do szkoly ) tluc mandatami tych co nie przepuszczaja pieszych
zadne znaki nie zastapia rozsadku i rozumu
na ulicy wysoka brama ograniczono predkosc do 30 km/h , zalezy dla kogo dla mnie to i tak za szybko na tej ulicy bo w zawieszeniu znowu cos grechoce |
mandaty za to że nie przpuscil pieszego ? heh bzdura, jezeli pieszy jest na pasach wtedy musimy sie zatrzymac, jezeli stoi na chodniku nie musimy |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 8:47 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 11 Sie 2007 |
| Posty: 377 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ja tez wiem mam młodego eksperta od wózków na zdjęciu jest prawdopodobnie Nissan 300 ZX |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 7:36 am |
|
|
|
| matej napisał: | | mandaty za to że nie przpuscil pieszego ? heh bzdura, jezeli pieszy jest na pasach wtedy musimy sie zatrzymac, jezeli stoi na chodniku nie musimy |
congratulations nie musimy? a kiedy jest na pasach ? własnie ostatnio widzialem jak lezał na pasach !
bo nie musimy! powtrzam 20 matrów za pierwszym przejsciem dla pieszych i i 40 przed nastepnym !
człowieku co masz zrobić jak pieszy stoi przed przejsciem? he? |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 8:14 pm |
|
|
|
jade dalej, postawi noge na ulicy i tak jade (żart) heh zatrzymuje sie |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 11:39 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 01 Lip 2007 |
| Posty: 319 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| matej napisał: | jade dalej, postawi noge na ulicy i tak jade (żart) heh zatrzymuje sie |
a jak ci postawi tę nogę 3 metry przed tobą to co? ostre hamowanko?
zauważam od jakiegoś czasu, że generalnie ludzie starsi boją się wchodzić na pasy, nawet jak pojazd jest jeszcze daleko, natomiast młodzi (wyedukowani, co to wiedzą, że mają pierwszeństwo) potrafią wepchać się prosto pod maskę nie patrząc nawet, czy coś jedzie  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 6:09 am |
|
|
|
I to nie na pasach!
A mamuśki najpierw wypchną wózek z pociechą, potem sie podrapią, na środku jezdni oczywiście. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |