lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com -> PROSZĘ, PODAJCIE DZISIAJ WYNIKI Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Riposta
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 9:08 pm Odpowiedz z cytatem
dario.c
Junior

Do wszystkich: ja również (pisałem o tym) nie ucieszyłem się z wyników lidzbarskich, ale teraz gratuluję Burmistrzowi ale domagam się od niego efektywnej, nie efektownej pracy. W szpitalu pomógł Panu Dyrektorowi Szwedes, ale wątpię by teraz wystarczyła taka pomoc. Panie Burmistrzu do dzieła. Dosyć buty i ważniactwa. Oczekuję od Pana wyników. Jutro dowiem się, kto został marszałkiem województwa, ale i bez wygranej Protasa, razem z radnym sejmiku Harhajem musi Pan wyprowadzić Lidzbark na proste drogi... .dario.c@wp.pl
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 9:10 pm Odpowiedz z cytatem
pawelek
Junior

Ja nie wytrzymam z wami ludzie. Co wy robicie?? P.Wajs jak sie brzydko wyraze nic nie zrobil do tej pory dla Lidzbarka a wy co popieracie go a odrzucacie ludzi którzy chcą zrobić coś dobrego dla naszego Miasta??Przemyślcie to i poczekajmy na wyniki. P.Wajs poprostu moim zdaniem nie nadaje się na burmiastrza, ledwo daje sobie rade w szpitalu. A to jescze zarządzanie Lidzbarka mu powierzacie?? ZASTANÓWCIE SIĘ!!! Sad
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 9:11 pm Odpowiedz z cytatem
pawelek
Junior

Proszę podac oficjalne wyniki jesli juz ktos ma je lub link do nich
z gory wielkie dzienki
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 9:13 pm Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

Ech!
Idę sklecic jaką tratwę.
WYPŁYNIEMU PRZECIEŻ NA SZEROKIE WODY! Shocked
Będzie plaża, będzie ścieżka na piechotkę...
Jeden chłop zakasawszy rękawy zrobiłby to w ciągu tygodnia, a to załozenia na 4 lata Confused Uwaga
No to......

PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 9:19 pm Odpowiedz z cytatem
pawelek
Junior

Nie chodzi mi tylko o spędzanie wolnego czasu. P.Nałęcz wie doskonale co trzeba zrobić zeby zaistnieć w swiecie Sportu, A P.Wajs nie sądze!!!

Wierzymy W ciebie R.Nałecz
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 9:26 pm Odpowiedz z cytatem
Nati
Oldboy

Problem polega na tym ze tak naprawde nie wiadomo komu szwedes pomogl....Bo z tych wszystkich kocertow i pieniedzy jakos malo zrobilo sie w tym szpitalu...
A z tego co wiem wiekszosc kasy poszla i tak na zalegle wyplaty pielegniarkom.....
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 9:29 pm Odpowiedz z cytatem
Nati
Oldboy

Mam bardzo mocna nadzieje ze nowy pan burmistrz dotrze do tego forum,zeby sobie wszelkie za i przeciw poczytac i dojsc do odpowiednich wnioskow....
Szkoda by bylo nastepnych czterech lat zmarnowac....
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 9:33 pm Odpowiedz z cytatem
Nati
Oldboy

Powiem wam jedno.Nie ma mnie w Lidzbarku od ok.15 lat.Ale regularnie przyjezdzam i interesuje sie jego losem,poniewaz to miasto kocham.I boli coraz patrzec jak to miasto upada i co sie dzieje,jak jest tu rzadzone.Aja jestem zawsze na bierzac jezeli chodzi o L.W.Niedlugo bedzie jak na Florydzie-sami rencisci....
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 9:34 pm Odpowiedz z cytatem
pawelek
Junior

NOto kto jest tym juz burmistrzem??? Sa oficjalne wyniki???
Wątpię
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 9:35 pm Odpowiedz z cytatem
dario.c
Junior

No cóż jestem w miarę na bieżąco. Jeden użytkownik pakuje walizki, inny wierzy jeszcze w Nałęcza, jeszcze inny..., ale najlepsza jest Dziewczyna z Niemiec. Nie łudź się, an Wajs nie zajrzy na to forum, a gdyby nawet zajrzał przez pomyłkę, to już na pewno nie będzie zawracał sobie głowy opinią zgromadzonych tutaj. To smutne co napisałaś o akcjach Szwedesa i jeśli jest to prawda, no to pięknie... . Podejmę ten temat na nowo niebawem. Pozdroawienia dla tych z nadzieją i tych wątpiących. Dar.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
PROSZĘ, PODAJCIE DZISIAJ WYNIKI
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com