|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 12:55 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 01 Lip 2007 |
| Posty: 324 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| lidzbarszczanka napisał: | ...
Piszecie setki wiadomości i informacji na forum ale tak na prawdę nie chce sie wam robić nic nawet już nie maci złudzeń i marzeń. .. |
Hm... zastanawiam się, do kogo te słowa są skierowane, bo w tym wątku niewiele osób pisało, a głównym narzekającym to był właśnie gościnnie występujący zbyniowodnik  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 5:28 pm |
|
|
| MI6 |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 07 Kwi 2008 |
| Posty: 78 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| JotDe napisał: | | Hm... zastanawiam się, do kogo te słowa są skierowane, |
Całkiem niepotrzebna strata czasu. Po prostu na pokaz. Nie po raz pierwszy zresztą.  |
|
|
|
|
 | Prosimy o pomoc lidzbarskich internautów |  |
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 7:00 pm |
|
|
| wojtek |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 24 Lip 2008 |
| Posty: 22 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Dostałem pismo od Burmistrza i Rady Miasta Górowa. Pisma dostali także moi znajomi którzy je wysłali.Pan Burmistrz liczy na pieniądze unijne z Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013. Rada Miasta jest bardziej sceptyczna. Radni miasta zdają sobie sprawę,że w przypadku nieskutecznego aplikowania o fundusze na realizację inwestycji Budowa placu zabaw i skateparku wraz z poprawą estetyki Parku Miejskiego w Górowie Iławeckim plac zabaw w Parku Miejskim może nie powstać.Podjęli pracę, by niezależnie od wyniku działań Urzędu Miasta,w obrębie górowskiej starówki powstał z ich inicjatywy skromniejszy,ale bardziej realny do wykonania projekt.Myślę ,że inicjatywa naszych sąsiadów zakończy się pomyślnie a my zobaczymy na naszym forum jej efekt finalny. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |