|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | PRACY W FABRYCE WIATRAKÓW hmhmhm |  |
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 9:06 am |
|
|
|
| Chyba będę piewrwszy,który zgosi swoje CV do Fabryki Osprzętu Wiatraków,ktora rusza w lidzbarskiej Strefie Ekonomicznej- chyba to nie plotka ???? Tak czytałem w lidzbarskim dodatku Gazety Olsztyńskiej- mam w.wyzsze -duży staż w Elektonice,między innymi w "Kasprzaku". Wierzę,ze fabryka juz powstaje i nowe miejsca pracy będą- tak było napisane, a słowu pisanemu trzeba wierzyć. Pozdrawiam Ciepło |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 10:24 am |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 577 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Aż nie chce mi sie wierzyć. Kto, co, napisz więcej.
Swoja drogą nie byloby to takie glupie, owe wiatraki. Tylko jak na Wolinie ktoś wpadł na taki pomysł, to zaraz ktos inny wpadł na inny pomysł - że wiatraki psuja wygląd krajobrazu - zawiązali stowarzyszenie obrony krajobrazy /czy jakoś tam/ i sprawę zdaje sie rozłożyli na łopatki. Dlaczego u nas stale wszystko staje na głowie?
No to na teraz... |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 11:32 am |
|
|
|
jak jesteś chętny pracować za 650zł netto/mc to spiesz się  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 12:05 pm |
|
|
|
Tez slyszalam ze cos takiego ma powstac....
Chyba w okolicach Ornety???
Bo w Lidzbarku za duzo trzeba sie klocic o pozwolenie z rzadzacymi.... |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 12:56 pm |
|
|
|
| Ja nie pisałem o wiatrakach,tylko o Fabryce Osprzetu do budowy elektrowni Wiatrowych-Taki tekst był w Gazecie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 1:13 pm |
|
|
|
No to o tym samym mowimy...
Z tego tez co wiem rozmowy sa prowadzone z firmami zagranicznymi(Austria)dlatego tez nysle ze zarobki beda tez wieksze niz 650 zl  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 7:31 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 353 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Farma wiatrowa ma powstać w Ornecie,natomiast,aby ona była wybudowana,to w Lidzbarku Warmińskim ma powstać fabryka osprzętu do budowy farm wiatrowych nie tylko do wybudowania farmy w Ornecie,ale również do wybudowania wielu,wielu innych farm .Osobą potwierdzającą realizację budowy farm wiatrowych jest Manfred Schatovitz, prezes AUSTRIAN WIND POWER. Tak napisano w Gazecie Lidzbarskiej. Byłam na stronie internetowej AustrianWind Power i w galerii zdjęć pooglądałam ładne widoki. Polecam.
Dobrze byłoby dla mieszkańców naszego miasta i okolic,aby taka fabryka powstała. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 11:28 am |
|
|
| Mirosław |
| Tubylec |
 |
| |
| Dołączył: 06 Lis 2006 |
| Posty: 42 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Wybaczcie, ale to chyba jakiś żart. Przecież nikt nie wybuduje niczego na nieuzbrojonej działce- niestety władze poprzednie nie odrobiły pracy domowej, poniewaz żeby przez tyle czasu nie uzbroic działki-nie rozumiem. Chyba,że jestem w błędzie, ale najlepiej o tym wiedzą pomysłodawcy budowy tej fabryki-warto by było aby oni zabrali głos.Pozdrawiam |
|
_________________ Władza to możliwość służenia innym, a nie fanfary ku naszej czci. J. Donald Walters - "Secrets of Life" |
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 22, 2006 1:53 pm |
|
|
| Maciej |
| Tubylec |
 |
| |
| Dołączył: 04 Sie 2006 |
| Posty: 32 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
http://www.wmsse.com.pl/ver_pl/podstrefy.htm
Powyzej jest troszkę informacji nt. strefy. Wynika z nich, ze teren jest uzbrojony.
Czy ktoś może podac nieco więcej informacji dot. tej fabryki? Kiedy ma się rozpocząc budowa, czy może to dopiero plany? Jaka ma byc jej wielkośc itp.? |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 22, 2006 6:01 pm |
|
|
|
a co szefem chcesz być  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |