lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Polonia Lidzbark Warmiński -> Ruszcie z nowościami z klubu!
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Ruszcie z nowościami z klubu!
PostWysłany: Pon Lut 23, 2004 11:03 am Odpowiedz z cytatem
Jeziorak Iława On-Line
Gość

Witam,

Wiem, ze LSK Polonia ma dwie strony internetowe, takze informacje mozna znalezc tutaj, lecz nigdzie nie ma podstawowych informacji z klubu! Brak terminarza - na 100% jest juz znany, ruchy transferowe, sparingi - nic, dlaczego sie tak dzieje. Wlozcie troche serca i pracy w wasze strony, a za klika miesiecy napewno bardzo wzrosnie ogladalnosc! Znam wielu ludzi, ktorzy chcieliby miec jak najszybcie info o Polonii, a internet jest wlasnie takim tworem, ktory umozliwia szybka "dostawe" informacji...

www.jeziorak.kamsel.net
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Nie Lut 29, 2004 1:04 pm Odpowiedz z cytatem
domel
Junior

@Jeziorak Iława On-Line

Wiem, że na tej stronie, ani na stronie Polonii Lidzbark nie ma żadnych nowości. Ja nie byłem w klubie, nie mam kontaktu z prezesem, nie wiem nic co się w klubie dzieje. Postaram się w kwietniu zrobić nową szatę graficzną strony, oraz nowe działy. Terminarz jest podany. Wiem, że ostatnio zaniedbuje swoje obowiązki. Przepraszam za to.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
PostWysłany: Sro Mar 03, 2004 10:07 am Odpowiedz z cytatem
LKS
Gość

A czemu strona nie działa? Czyżby została zamknięta?
PostWysłany: Nie Mar 07, 2004 12:51 pm Odpowiedz z cytatem
domel
Junior

@LKS
tak, przyznam się, ze musze zmienic szate graficzną srtony, ale nie chce mi się, także jezeli chce pan sie tym zajac prosze napisac mailalub wyslac cos na gg
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 3:31 am Odpowiedz z cytatem
Kesvuz
Junior

Sick.

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Polonia Lidzbark Warmiński