|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2004 4:42 pm |
|
|
| Marthy |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 25 Mar 2004 |
| Posty: 25 |
| Skąd: Whitestock |
|
|
|
 |
 |
 |
|
może byś sie ujawnił "gościu" inkognito to każdy potrafi  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Gru 10, 2004 10:51 pm |
|
|
|
Odnioslem wrazenie ze trafilem na forum zakazu gloszenia wlasnych
pogladow.Droga Izo w takich miasteczkach jak nasze nie mozesz z tego
wynika miec swojego zdania bo zawsze bedziesz TA FE bo ruszasz temat
gdzie masz 98% przeciwnikow.Zylem kilka ladnych lat w tym miescie i mialem okazje sie przekonac gdy chcialem dla tego miasta zrobic cos wiecej ,to nie frazes to stwierdzona prawda miasto uciekajacej mlodziezy,emerytow,rencistow, 47% bez pracy ,bez zadnych szans rozwoju,brakiem od X lat wladzy z powolania.Tak ze jak masz okazje to
nie czekaj te 2 lata, bo beda to lata stracone.Serdecznie pozdawiam
Ciebie Izo i szanownych przeciwnikow ~`GEORGE`~ |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Mar 20, 2005 11:47 am |
|
|
| R.A.T. |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 20 Mar 2005 |
| Posty: 17 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Tak to bywa, kiedy ktoś ma inne poglądy vide Izka. Zawsze wracam do tego samego, powtarzam się ale niestety inaczej tego nazwać nie potrafie- ciemnogród i małomiasteczkowość. Oczywiście nie uogólniam i nie wskazuje nikogo palcem ale chyba wszyscy wiemy o co chodzi. Jak by nie było w Lidzbarku trochę śmierdzi klerofaszyzmem. Proszę mi tylko nie mówić, że jestem nietolerancyjny- ktoś chodzi do kościoła, spełnia się przy tym to proszę bardzo- jego wybór i tyle w tym temacie. Osobiście za Kościołem katolickim nie przepadam bo według mnie odkąd się zinstytucjalizował niewiele ma wspólnego z Bogiem, zresztą pomodlić się mogę w domu. Mógłbym tak jeszcze długo wymieniać co nie pasuje mi w Kk ale nie o to tu chodzi a poza tym to tylko moje subietkytwne zdanie. Jeśli chodzi o kwestie lekcji religii to mam takie małe, z pozoru niewiele znaczące spostrzeżenie. Otóż 'religia' ze swojej definicji oznacza "więź łączącą człowieka z Bogiem" i taką definicje oficjalnie uznaje Kościół. Na lekcjach religii nie można nauczyć się takiej więzi- z resztą wogóle jak można się nauczyć jakiejkolwiek więzi- totalny paradoks. To tyle jeśli chodzi o kwestię nazwy. Ciekawe ile jeszcze czasu minie zanim skapciałe społeczeństwo Lidzbarka nauczy sie tolerancji?? Cóż, zapraszam do polemiki i pozdrawiam wszstkich lidzbarskich wywrotowców i heretyków W szczególności pozdrawiam Izkę- widać, że nie wstydzi się swoich myśli i samej siebie:) |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Sty 04, 2006 11:41 pm |
|
|
| Feminka |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 04 Sty 2006 |
| Posty: 1 |
| Skąd: z daleka |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ble...ale wy w tym Lidzbarku to naprawde "glupie jestesta"
... boicie sie, co?  |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 9:56 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie ...ale Ty chyba tak ...skoro daleko za płotem z procy strzelasz w okna.
Pzdr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |