|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Ruszcie z nowościami z klubu! |  |
Wysłany: Pon Lut 23, 2004 11:03 am |
|
|
| Jeziorak Iława On-Line |
| Gość |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam,
Wiem, ze LSK Polonia ma dwie strony internetowe, takze informacje mozna znalezc tutaj, lecz nigdzie nie ma podstawowych informacji z klubu! Brak terminarza - na 100% jest juz znany, ruchy transferowe, sparingi - nic, dlaczego sie tak dzieje. Wlozcie troche serca i pracy w wasze strony, a za klika miesiecy napewno bardzo wzrosnie ogladalnosc! Znam wielu ludzi, ktorzy chcieliby miec jak najszybcie info o Polonii, a internet jest wlasnie takim tworem, ktory umozliwia szybka "dostawe" informacji...
www.jeziorak.kamsel.net |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lut 29, 2004 1:04 pm |
|
|
| domel |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 02 Lut 2004 |
| Posty: 15 |
| Skąd: LW |
|
|
|
 |
 |
 |
|
@Jeziorak Iława On-Line
Wiem, że na tej stronie, ani na stronie Polonii Lidzbark nie ma żadnych nowości. Ja nie byłem w klubie, nie mam kontaktu z prezesem, nie wiem nic co się w klubie dzieje. Postaram się w kwietniu zrobić nową szatę graficzną strony, oraz nowe działy. Terminarz jest podany. Wiem, że ostatnio zaniedbuje swoje obowiązki. Przepraszam za to. |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2004 10:07 am |
|
|
|
| A czemu strona nie działa? Czyżby została zamknięta? |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2004 12:51 pm |
|
|
| domel |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 02 Lut 2004 |
| Posty: 15 |
| Skąd: LW |
|
|
|
 |
 |
 |
|
@LKS
tak, przyznam się, ze musze zmienic szate graficzną srtony, ale nie chce mi się, także jezeli chce pan sie tym zajac prosze napisac mailalub wyslac cos na gg |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 3:31 am |
|
|
| Kesvuz |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 08 Wrz 2006 |
| Posty: 1 |
| Skąd: USA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |