|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Tenorów trzech |  |
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 7:29 am |
|
|
| dario.c |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 14 Lis 2006 |
| Posty: 13 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam,
w Platformie chyba tradycją jest, że wszystko musi zamykać się cyfrą trzy. Tak było u podstaw powołania tej partii, gdzie liderowało jej trzech przywódców, tak i teraz będzie na szczęście(?!?) dla Lidzbarka. Oto wczorajsze wybory przyniosły zwycięstwo dyrektorowi szpitala, radnym sejmiku wojewódzkiego jest biznessmen z Lidzbarka, a teraz jest ogromna szansa by marszałkiem został starosta lidzbarski. Takie połączenie sił koleżeńsko-partyjnych musi zrodzić dawno oczekiwane owoce.Nie wymieniam tutaj wicemarszałka, bo ten jest z Ornety. Słuchajcie, Lidzbark nigdy nie miał tak silnej reprezentacji w województwie. Teraz nowy burmistrz ma takie fory, że jak nic wyciągnie Gród Mężów Znakomitych na wyżyny. Będę bacznie obserwował rozwój miasta i powiatu. Tearz już wierzę, że te cztery lata będą dla Lidzbarka złotymi latami. Mam rację panowie politycy??? Czy ktoś z użytkowników podziela moją opinię??? Dar. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 8:27 am |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 566 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kochaniutkie!
To juz silna grupa. Ciekawe jaką zaśpiewają nam arię?
Uzbrajam sie w cierpliwość, prawdopodobnie cierpliwością to i kamień można na miękko ugotować. A żeby, jak już na te szerokie wody wypłyniemy/Wielochowo?/, nie zostać w tyle, tratwę mam skleconą.
Zakasawszy rękawy biorę się do roboty.
No to na teraz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |