|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 10:11 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 23 Lis 2006 |
| Posty: 197 |
| Skąd: stąd i nie stąd |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Juz po wszystkim!!!!
Juz wszystko jest oficjalnie z tego co do mnie dotarlo. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | Dziewczyno z Niemiec |  |
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 10:12 pm |
|
|
| dario.c |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 14 Lis 2006 |
| Posty: 13 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Nie mieszkam już trzy lata w Lidzbarku, owszem bywam często, ale jakoś te wieści ominęły mnie. Ja oczywiście nie wychwalam Pana Dyrektora za jego działalność w szpitalu, tylko stwierdziłem, że pomagał mu Szwedes. Mój stosunek osobisty do nowego burmistrza, najwyraźniej nie jest obiektywny, ponieważ miałem z nim kilkunastokrotny kontakt osobisty i służbowy. Pan Wajs nie wywarł na mnie niestety najlepszego wrażenia stąd moje opinie dotyczące buty, kolesiostwa, etc. Pan Wajs "potraktował mnie" także, kiedy zwróciłem się do niego z prośbą jako do dyrektora szpitala. Znam też burmistrza z działalności politycznej. No nieciekawa postać ogólnie mówiąc, ale dzisiaj nie jest to ważne. Najważniejsze jest dobro mieszkańców. Nie sądzę by teraz lekko mu się rządziło. Mimo wszystko mieszkańcy mają coraz większą świadomość i wierzę, że będą patrzeć burmistrzowi na ręce... Prawda? Dar. |
|
|
|
|
 | W takim razie... |  |
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 10:15 pm |
|
|
| dario.c |
| Junior |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Skoro nasze gdybania zostały poparte oficjalnymi wynikami, można kończyć już te rozważania na dzisiaj. Jutro nie omieszkam zajrzeć na forum, dowiedzieć się nowych wiadomości i skomentować je. zapewne podam jakis nowy temacik. Trzymajcie się cieplutko, głowy do góry i miłych snów. Dar |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 10:16 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 23 Lis 2006 |
| Posty: 197 |
| Skąd: stąd i nie stąd |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Myslisz?????
Ja watpie....
Do tej pory jakos nigdy nikomu nie patrzyli na rece a myslisz ze jemu beda?Ja to uwazam ta cala akcje za nastepna 4-letnia porazke.A szkoda bo tak piekne miasto umiera....Nie wiem nawet czy my te 4lata w ogole mamy...... |
|
|
|
|
 | Mam priv pocztę |  |
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 10:18 pm |
|
|
| dario.c |
| Junior |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Wszyscy możecie napisać coś na priv, bądź na to forum. Obiecuję odpowiedzieć na każdy post. Obiecuję, bo bardzo interesuje mnie ten temet. Zresztą nie tylko ten... Dar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |