lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com -> PROSZĘ, PODAJCIE DZISIAJ WYNIKI Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 10:11 pm Odpowiedz z cytatem
Nati
Oldboy

Juz po wszystkim!!!!
Juz wszystko jest oficjalnie z tego co do mnie dotarlo.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

Dziewczyno z Niemiec
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 10:12 pm Odpowiedz z cytatem
dario.c
Junior

Nie mieszkam już trzy lata w Lidzbarku, owszem bywam często, ale jakoś te wieści ominęły mnie. Ja oczywiście nie wychwalam Pana Dyrektora za jego działalność w szpitalu, tylko stwierdziłem, że pomagał mu Szwedes. Mój stosunek osobisty do nowego burmistrza, najwyraźniej nie jest obiektywny, ponieważ miałem z nim kilkunastokrotny kontakt osobisty i służbowy. Pan Wajs nie wywarł na mnie niestety najlepszego wrażenia stąd moje opinie dotyczące buty, kolesiostwa, etc. Pan Wajs "potraktował mnie" także, kiedy zwróciłem się do niego z prośbą jako do dyrektora szpitala. Znam też burmistrza z działalności politycznej. No nieciekawa postać ogólnie mówiąc, ale dzisiaj nie jest to ważne. Najważniejsze jest dobro mieszkańców. Nie sądzę by teraz lekko mu się rządziło. Mimo wszystko mieszkańcy mają coraz większą świadomość i wierzę, że będą patrzeć burmistrzowi na ręce... Prawda? Dar.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
W takim razie...
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 10:15 pm Odpowiedz z cytatem
dario.c
Junior

Skoro nasze gdybania zostały poparte oficjalnymi wynikami, można kończyć już te rozważania na dzisiaj. Jutro nie omieszkam zajrzeć na forum, dowiedzieć się nowych wiadomości i skomentować je. zapewne podam jakis nowy temacik. Trzymajcie się cieplutko, głowy do góry i miłych snów. Dar
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 10:16 pm Odpowiedz z cytatem
Nati
Oldboy

Myslisz?????
Ja watpie....
Do tej pory jakos nigdy nikomu nie patrzyli na rece a myslisz ze jemu beda?Ja to uwazam ta cala akcje za nastepna 4-letnia porazke.A szkoda bo tak piekne miasto umiera....Nie wiem nawet czy my te 4lata w ogole mamy......
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mam priv pocztę
PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 10:18 pm Odpowiedz z cytatem
dario.c
Junior

Wszyscy możecie napisać coś na priv, bądź na to forum. Obiecuję odpowiedzieć na każdy post. Obiecuję, bo bardzo interesuje mnie ten temet. Zresztą nie tylko ten... Dar.
PROSZĘ, PODAJCIE DZISIAJ WYNIKI
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com