|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:37 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 23 Lis 2006 |
| Posty: 197 |
| Skąd: stąd i nie stąd |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Nigdy nie mowie tego czego nie wiem napewno.... |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:41 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| I takie rzeczy tylko z samego zrodla.Iaczej bylyby to tylko pomowienia.A nie sa.Tak wiec te cale koncerty to tylko wielki pic na wode a nie jakas akcja charytatywna.Slyszalam tez ze kupe kasy poszlo tez na wykonawcow tych niby charytatywnych.Z uzbieranych pieniedzy oplacano im zajazd nclegi kolacje obiady popijawy itd.Nie wiedzialam ze akcje charytatywne tak wygladaja.... |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:43 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
A co niektorzy rodziny nawet ze soba poprzywozili,przynajmniej jednego czlonka.Ico wy na to???
Zawsze trzeba spojrzec na druga strone medalu... |
|
|
|
|
 | Ciekawostka |  |
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:45 pm |
|
|
| dario.c |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 14 Lis 2006 |
| Posty: 13 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ciekawe rzeczy opisuje Dziewczyna z Niemiec, doprawdy, ja jutro sprawdzę te wiadomości, jeżeli to potwierdzi się... . Ale poczekajmy do jutra. |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:48 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Obys tylko dostal autentyczne wiadomosci,a nie zatuszowane...
Powodzenia zycze  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:49 pm |
|
|
| pawelek |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 26 Lis 2006 |
| Posty: 8 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ludzie napiszcie w czym P.Wajs poprawił by Lidzbark jeśli by został burmistrzem???
i Jescze napiszczie P.Nałecz w czym by poprawił? |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:55 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wajs pewnie kupi sobie nowy wygodny fotel.A Nalecz....napewno zrobilby duzo zeby powstaly nowe miejsca pracy i przede wszystkim zeby mlodziez stad nie uciekala...A to juz bardzo duzo...
I napewno poprawilby sie wyglad miasta...
Ale teraz juz za pozno na gbybanie.Czar prysnal. |
|
|
|
|
 | Odpowiadając Dziewczynie z Niemiec i Pawełkowi. |  |
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:57 pm |
|
|
| dario.c |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 14 Lis 2006 |
| Posty: 13 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Do Dziewczyny z Niemiec: to będą pewne wieści...
Do Pawełka. O Nałęczu nie chce mi się wogóle pisać, bo przecież każdy wie kto to taki..., w Wajsie nadzieja tylko pod dwoma warunkami: 1)zmieni się i przestanie liczyć się wyłącznie z interesami kolesiów, 2) kontakty koleżeńsko-biznesowe (tenorów trzech dokładnie jak na początku w wierchuszce Platformy...) przełoży na działania na rzecz drogiego nam miasta i jego mieszkańców. Czy jesdnak jest to możliwe??? Jak widzicie wszyscy tu obecni w to powątpiewają. Gdzie są zatem entuzjaści nowego burmistrza? Pod drzwiami urzędu, czy w Afrodycie, gdzie starym zwyczajem opija się zwycięstwa względnie porażki tej że grupy... Dar. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 10:03 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Do Daria:Dziwie sie ze swojego czasu takie posluchy do ciebie nie dotarly....bylo dosyc glosno na miescie wsrod ludzi...Nawet do mnie do Niemiec dolecialo Ale ja i tak dzieki licznym kontaktom jestem zawsze na bierzaco.
Nie chce zadnej afery tez po czasie wywolywac,chcialam tylko zwrocic uwage,by tak wajsowi za te koncerty hymnow nie spiewac,bo to wszystko pic na wode. |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 10:09 pm |
|
|
| pawelek |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 26 Lis 2006 |
| Posty: 8 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Przepraszam jaki entuzjazm jesli P.Wajs wygra Poprostu to juz tylko można sięgnąć dna jak się tak brzydko wyraże ale nie mam nic innego do powiedzenia i modle sie zeby P.Nałęcz w oficjalnym wyniku wygral!!
To co mi jedynie pozostaje to wierzyc!
P.Nałęcz Napewno by zadbał zeby sport wszedł na właściwy tor i wiele innych rzeczy, np. o nowe miejsca pracy jak to wyżej wymieniła Dziewczyna z NIemiec.
Pozdrawiam
i trzymam w kciuki za P.Nałęcza |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |