|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Riposta |  |
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:08 pm |
|
|
| dario.c |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 14 Lis 2006 |
| Posty: 13 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Do wszystkich: ja również (pisałem o tym) nie ucieszyłem się z wyników lidzbarskich, ale teraz gratuluję Burmistrzowi ale domagam się od niego efektywnej, nie efektownej pracy. W szpitalu pomógł Panu Dyrektorowi Szwedes, ale wątpię by teraz wystarczyła taka pomoc. Panie Burmistrzu do dzieła. Dosyć buty i ważniactwa. Oczekuję od Pana wyników. Jutro dowiem się, kto został marszałkiem województwa, ale i bez wygranej Protasa, razem z radnym sejmiku Harhajem musi Pan wyprowadzić Lidzbark na proste drogi... .dario.c@wp.pl |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:10 pm |
|
|
| pawelek |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 26 Lis 2006 |
| Posty: 8 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja nie wytrzymam z wami ludzie. Co wy robicie?? P.Wajs jak sie brzydko wyraze nic nie zrobil do tej pory dla Lidzbarka a wy co popieracie go a odrzucacie ludzi którzy chcą zrobić coś dobrego dla naszego Miasta??Przemyślcie to i poczekajmy na wyniki. P.Wajs poprostu moim zdaniem nie nadaje się na burmiastrza, ledwo daje sobie rade w szpitalu. A to jescze zarządzanie Lidzbarka mu powierzacie?? ZASTANÓWCIE SIĘ!!!  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:11 pm |
|
|
| pawelek |
| Junior |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Proszę podac oficjalne wyniki jesli juz ktos ma je lub link do nich
z gory wielkie dzienki |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:13 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 581 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ech!
Idę sklecic jaką tratwę.
WYPŁYNIEMU PRZECIEŻ NA SZEROKIE WODY!
Będzie plaża, będzie ścieżka na piechotkę...
Jeden chłop zakasawszy rękawy zrobiłby to w ciągu tygodnia, a to załozenia na 4 lata
No to...... |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:19 pm |
|
|
| pawelek |
| Junior |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie chodzi mi tylko o spędzanie wolnego czasu. P.Nałęcz wie doskonale co trzeba zrobić zeby zaistnieć w swiecie Sportu, A P.Wajs nie sądze!!!
Wierzymy W ciebie R.Nałecz |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:26 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 23 Lis 2006 |
| Posty: 197 |
| Skąd: stąd i nie stąd |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Problem polega na tym ze tak naprawde nie wiadomo komu szwedes pomogl....Bo z tych wszystkich kocertow i pieniedzy jakos malo zrobilo sie w tym szpitalu...
A z tego co wiem wiekszosc kasy poszla i tak na zalegle wyplaty pielegniarkom..... |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:29 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mam bardzo mocna nadzieje ze nowy pan burmistrz dotrze do tego forum,zeby sobie wszelkie za i przeciw poczytac i dojsc do odpowiednich wnioskow....
Szkoda by bylo nastepnych czterech lat zmarnowac.... |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:33 pm |
|
|
| Nati |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Powiem wam jedno.Nie ma mnie w Lidzbarku od ok.15 lat.Ale regularnie przyjezdzam i interesuje sie jego losem,poniewaz to miasto kocham.I boli coraz patrzec jak to miasto upada i co sie dzieje,jak jest tu rzadzone.Aja jestem zawsze na bierzac jezeli chodzi o L.W.Niedlugo bedzie jak na Florydzie-sami rencisci.... |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:34 pm |
|
|
| pawelek |
| Junior |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| NOto kto jest tym juz burmistrzem??? Sa oficjalne wyniki??? |
|
|
|
|
 | Wątpię |  |
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:35 pm |
|
|
| dario.c |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 14 Lis 2006 |
| Posty: 13 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| No cóż jestem w miarę na bieżąco. Jeden użytkownik pakuje walizki, inny wierzy jeszcze w Nałęcza, jeszcze inny..., ale najlepsza jest Dziewczyna z Niemiec. Nie łudź się, an Wajs nie zajrzy na to forum, a gdyby nawet zajrzał przez pomyłkę, to już na pewno nie będzie zawracał sobie głowy opinią zgromadzonych tutaj. To smutne co napisałaś o akcjach Szwedesa i jeśli jest to prawda, no to pięknie... . Podejmę ten temat na nowo niebawem. Pozdroawienia dla tych z nadzieją i tych wątpiących. Dar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |