|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 4:50 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 666 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Troszkę off-topic. Dlaczego piszecie całe posty pogrubionym tekstem ? Czy wszystko jest aż tak ważne w waszych postach, że musi być pisane tłustym drukiem ??Wytłuszczenie ma specjalny charakter i nie widzę powodów abyście pisali całe posty w ten sposób. |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 5:12 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 352 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Nie napisze pogrubionym tekstem,choc to jest bardzo ważne.Dziś musiałam zawieźć córke do szpitala i zawiozłam,ale do Olsztyna,bo w Lidzbarku Warmińskim nie ma tomografu komputerowego i sprzętu specjalistycznego. WEróciłam kilka godzin temu i boli mnie zą.Pytam!-gdzie w Lidzbarku Warmińskim mogę pójść teraz do stomatologa, ale na fundusz, bo nie mam kasuni na prywatne wyzyty.A czy wogóle mnie ktoś teraz przyjmie wieczoerm w sobotę? Znów mam jechać do Olsztyna? |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 5:46 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 571 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
OK Kudłaty, masz rację.
U nas wszystko jest możliwe, nawet to, ze Nowa Rada Mędrcow na I nasiadówce uważa za priorytet plaże na Wielochowie, ścieżkę rowerową i pieszą. Pewnie, nie sa ważne miejsca pracy. I to tak na dzień dobry dla wyborców!
Uuuuuuuu. aleśmy wdepnęli,
No to na teraz... |
|
|
|
|
 | Lidzbarczanka |  |
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 8:55 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Kurde my szt.3 głosujemy na Nałęcza i basta. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |