lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> NAŁĘCZ - jeżeli nie ON, to kto ??? Wajs- A feeee !
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
NAŁĘCZ - jeżeli nie ON, to kto ??? Wajs- A feeee !
PostWysłany: Wto Lis 14, 2006 9:19 am Odpowiedz z cytatem
Pesymista
Junior

Myślę,że Nałęcz jest lepszym kandydatem na Burmistrza od swojego rywala.Po pierwsze, Pan Wajs miał cztery lata szansę, aby pokazać na co go stać-pokazał, zwłaszcza w Radzie Miasta- totalny paraliż pracy Pana Byczkowskiego, torpedowanie wszystkiego i nakłanianie wszystkich do umoczenia kolejnych miejskich środków na szpital nota bene podlegający Starostwu Powiatowemu.Pokazał,że jest bardzo operatywny w działaniu destrukcyjnym. Chcialbym tu przeczytac o pozytywach w skali miasta w działaniu wielce szanownego byłego Przewodniczącego Rady Miasta. A Nałęcz nie miał jeszcze szansy pokazania swoich mozliwości Zarządzania Miastem- w domu rodzinnym miał dobrego nauczyciela- DAJMY MU SZANSĘ, bo Pan Wajs juz ze swojej skorzystał.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Wto Lis 14, 2006 9:39 am Odpowiedz z cytatem
SlonkoX98
Oldboy

Gdzie pan Wajs ukończył szkołę kamuflażu?
Bo kamuflaż ma opanowany niemal do perfekcji.
Kto by wpadł na pomysł tuż przed wybowami remontować
przychodnię, zaklejać od zewnątrz próchno które w środku się
sypie, udowadniać starym biednym ludzion, że czarne to białe i
odwrotnie.
Zajrzycie w szpitalu do byle łazienki, do piwnicy, na poddasze,
obejrzyjcie rynny,gzymsy, stolarkę, posadzki,nie miałby się czym Pan Wajs pochwalić.

Jeżeli jest takim dobrym gospodarzem w szpitalu, a chce być jeszcze lepszym w mieście, to niech pospłaca długi za leki, materiały, usługi,
niech doprowadzi do tego, ażeby pracownicy byli zadowoleni z pracy, a pacjenci z otrzymanej pomocy medycznej. żeby położyć się w lidzbarskim
szpitalu nie było zgrozą.
Skoro bierze od państwa subwencje i dotacje, to niech odprowadzi ZUS i podatek, bo wtórnie z tego biorą się pieniądze na szpital,
na remonty przedwyborcze też.
Jak już dokona tego wszystkiego, niech kandyduje choćby na Prezydenta RP. Wtedy też go poprę.
Dzisiaj nie mam za co.

PostWysłany: Sro Lis 15, 2006 8:54 am Odpowiedz z cytatem
symsarna
Oldboy

PESYMISTA NAPISAŁ:
A teraz kilka słów przepowiedni:

1) PO dogadało się z PSL w Sejmiku, więc na 200 % Pan Protas będzie Marszałkiem Sejmiku - to będzie chyba dobrze dla Lidzbarka ( chyba o nas nie zapomni),

2)Jeśli tak ,to Pan Borowy będzie Starostą, bo tak wychodzi z logiki wyborczej- chyba też o nas nie zapomni,

3) Pani dr Kożurno w końcu będzie pracować tam gdzie powinna,

4) Jeżeli Pan Wajs nie zostanie Burmistrzem ( a jest duża na to szansa) to będzie Przewodniczącym Rady Powiatu - 2 lekarzy będzie rozdawać karty w powiecie,

5) Nie wiem na ile potwierdzą się plotki, ale podobno w Urzędzie Miasta będzie trzęsienie kadrowe i pracę stracą wszyscy kojarzeni z PIS-em i z Samoobroną, jak również "wszyscy żołnierze" Pana Byczkowskiego- podobno już chodzą z plecakami do pracy.

6) Ludzie kojarzeni z dawną Unią Pracy, tacy jak Pan Ołtuszewski, Borkowski, Mihańczyk ( Przepraszam-jeśli przekręciłem nazwisko) to też na dobrą sprawę w praktyce PO.

CZYLI REASUMUJĄC KARTY JUŻ SĄ ROZDANE - "cała władza w rękach ludu".

Opozycji zaś proponuję stworzenie Gabinetu Cieni zarówno w mieście jak i w Powiecie.
Pozdrawiam"

TO PRZERAŻAJĄCA PRZEPOWIEDNIA!

TO WŁAŚNIE TEGO CHCIELI WYBORCY W LIDZBARKU?

TO NAPRAWDĘ DZIEJE SIĘ NAPRAWDĘ?
PostWysłany: Sro Lis 15, 2006 5:34 pm Odpowiedz z cytatem
kulka
Junior

Tu się z Tobą zgodzęz SlonkoX98, że jest dobry w szkole kamuflażu, bo miałam w tamtym roku doczynienia z panem, Wajsem jest to człowiek obłudnym, nie miły, aroganckim myślący że jest pępkiem świata. A teraz proszę państwa uśmiecha się szyderczo i myśli że miły. Oczywiście żeby się z panem Wajsem spotkać musiałam kilka krotne się umawiać. A i tak moja sprawa została olana ( przepraszam za słownictwo, ) bo pan Wajs myśli, że jest nie zastąpiony, więc współczuje osobom, które będą chciały coś załatwić coś w urzędzie Miasta, bo tylko będą się liczyć znajomości a ja jestem zwykłym mieszkańcem może doprawdy trzeba się wynieść do innego miasta. Bo pan Wajs jest to fałszywą osoba.
PostWysłany: Czw Lis 16, 2006 11:32 am Odpowiedz z cytatem
mrówka
Junior

KULKA I ZNOWU PISZESZ GłUPOTY ZASTANóW SIę
PostWysłany: Czw Lis 16, 2006 11:34 am Odpowiedz z cytatem
mrówka
Junior

Jeżeli pan Wajs jest fałszywą osobą jak to napisała kulka to co można powiedzieć o panu Ryszardzie .Braknie takiego słowa
PostWysłany: Pią Lis 17, 2006 11:24 am Odpowiedz z cytatem
Darek
Tubylec

mrówka napisał:
Jeżeli pan Wajs jest fałszywą osobą jak to napisała kulka to co można powiedzieć o panu Ryszardzie .Braknie takiego słowa

Jeżeli piszesz o tym to podaj fakty, potwierdzone fakty,,,,,, nie to że coś słyszałeś, to że ktoś coś mówił,,,, konkrety, a nie słodkie pierdzenie w tubę pana dyrektora
PostWysłany: Pią Lis 17, 2006 5:47 pm Odpowiedz z cytatem
symsarna
Oldboy

mrówka napisał:

mrówka-nie martw się,bo "takie słowa" użył Gerard.Już ciebie wyręczył.
.............i ........

Czy mrówka jest malutkim robaczkiem?

Odpowiem za ciebie:-tak.
PostWysłany: Sro Lis 22, 2006 10:36 am Odpowiedz z cytatem
symsarna
Oldboy

Cichutko siedziałam na Forum i rozmyślałam o kolejnej niedzieli. Ta za trzy dni będzie dla Lidzbarka Warmińskiego niedziela, która zaważy na przyszłości mieszkańców. Dokonamy wyboru Burmistrza Miasta Lidzbarka Warmińskiego, który współpracując z Radą Miasta obudzi nasz gród do życia. Z taką nadzieją Lidzbarczanie pójdą do urn wyborczych.
Ciekawa jestem kto wygra, czy pan Ryszard Nałęcz, czy pan Artur Wajs.
Analizując wypowiedzi na Forum i co mówią moi znajomi mogę pobawić się w prognozę i uznać, że na dziś przewagę ma Ryszard Nałęcz.
Mam nadzieję, że mój kandydat za kilka dni obejmie stanowisko Burmistrza i w przeciągu czterech pierwszych lat wyprowadzi nasze miasto z zapaści gospodarczej i ekonomicznej, że da szanse dla inwestorów zagranicznych i polskich, aby powstało bardzo wiele stanowisk pracy, że zadba o mury, o zamek, o przedzamcze ,o Wysoka Bramę , zadba o estetykę i porządek na naszych uliczkach…etc…..tak mi się marzy i nie jestem odosobniona w swoich marzeniach. Co zaś tyczy pana Artura Wajsa, to wolałabym, aby jednak pozostał lekarzem, bo w Lidzbarku Warmińskim brakuje specjalistów w dziedzinie medycznej.
NAŁĘCZ - jeżeli nie ON, to kto ??? Wajs- A feeee !
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006