|
 |
|
|
|
|
|
|
|
| Jak oceniasz nowy wygląd strony |
| Na plus |
|
83% |
[ 5 ] |
| Na minus |
|
16% |
[ 1 ] |
| Tak samo jak było wcześniej |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 6 |
|
 | Ocena strony |  |
Wysłany: Sob Sty 31, 2004 8:10 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 653 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Chciałbym abyście wypowiadali się tutaj na tej strony. Co wam się podoba, a co nie. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | Pochwał: dwie; Nagan: żadnych |  |
Wysłany: Sro Lut 04, 2004 10:57 am |
|
|
| ARKOT |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 02 Lut 2004 |
| Posty: 1 |
| Skąd: LW |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pierwsza pochwała:
Wspaniała szata graficzna. Obecny wygląd strony jest bardzo miły dla oka i prezentuje nasze miasto w dobrym stylu.
Druga pochwała:
Ilość informacji i ich rozmieszczenie na stronie jest mocną stroną serwisu. Nie brakuje tutaj niczego. Forum, informacje o mieście i okolicy, newsy, najważniejsze adresy itd są po prostu niezbędne...
Cieszę się Arturze, że nie dajesz się złamać pod wpływem krytyki paru z niczego niezadowolonych mieszkańców! Oby tak dalej! Możesz zawsze liczyć na moje moje wsparcie. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Lut 05, 2004 6:20 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Dzięki stary... przyjacielu... A musisz wiedzieć, że jeszcze jakieś dwa tygodnie temu, kiedy kupowałem domenkę to się zastanawiałem nad nią bardzo. Jeszcze ją opłacając zastanawiałem się nad zamknięciem tego charytatywnego celu:) I choć ty mówisz, że jest OK to iedługo na pewno znajdą się tacy co będą strasznie marudzić. |
|
|
|
|
 | *** |  |
Wysłany: Czw Lut 05, 2004 8:11 pm |
|
|
|
No ładnie ładnie... chociaż, o Lidzbarku?? Nie żebym nie lubiła tego miasta, ale... tam się nie wiele dzieje. Już od poltora roku nie mieszkam tam, ale od czasu do czasu odwiedzam... i nie wiele sie zmienia No ale zycze powodzenia, a stronka ladna Pozdrawiam! |
|
|
|
|
 | o stronie |  |
Wysłany: Sob Paź 23, 2004 8:38 am |
|
|
|
| Strona jest może i fajna ale mało aktualna. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2004 6:51 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| No niestety, ostatnio brak czasu nie pozwala na aktualizacje, ale gorąco zapraszam. Jeśli ktoś widzi jakies dane nieaktualne, zawsze może je sprostować. Czekam zawsze na wasze maile i nie zostawiam ich bez odzewu. |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |