|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 9:20 am |
|
|
| monia |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 06 Lis 2006 |
| Posty: 1 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wy wszyscy potraficie tylko komentować!!!Łatwo wam wszystkim mówić ale jak by przyszło co do czego to sami nie umielibyście nic zrobić.Piszecie na pana Harhaja jaki to on nie jest a to wcale nie prawda miałam przyjemność pracować z nim i naprawdę ten człowiek wie czego chce potrafi dązyć do wyznaczonych sobie celów,słowny,inteligentny.Prawda potrafi przeklnąć ale czy wy nie bluzgacie?w końcu wszystko jest dla ludzi nie? Ja napewno zagłosuję na tego pana on jest dla nas szansą na być może lepszy byt.GŁOSUJCIE NA NIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
_________________ anonimowy przyjaciel |
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 10:11 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 953 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| monia napisał: | | Wy wszyscy potraficie tylko komentować!!! .... |
czyżby  |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 5:07 pm |
|
|
| Darek |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 06 Lis 2006 |
| Posty: 83 |
| Skąd: z mojego miasta |
|
|
|
 |
 |
 |
|
tylko i wyłącznie,,,,,, oczywiście mój głos i mojej rodziny do sejmiku
Pan
MIRON SYCZ
sprawdzony samorządowiec, człowiek dusza, jak się zwrócisz z problemem nigdy cię nie zostawi,,, piszę bo wiem,,, piszę bo znam i jestem przekonany o uczciwościtego tego człowieka,, nie patrzy na to kto i skąd jest,, jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to nie zostawi go w potrzrebie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |