|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Ważne informacje |  |
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 8:02 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 688 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ponieważ zaczyna się robić śmietnik na forum wybory 2006, zmieniamy spoób dostępu do forum. Od tej chwili moga na nim pisać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeśli zaczniecie pisac o wyborach na forum inne, to i ono zostanie ograniczone. |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 8:12 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 953 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Amen
Zostawić wolność słowa ( raczej błota ) na parę dni i proszę.
Sądziliśmy że społeczność lidzbarska dorosła do wyborów , forum , wyraząnia opinii itd.
Myliliśmy się niestety niektórzy nie potrafią się zachować , ze względu na to że nie możemy tolerować takich zachowań od dzisiaj rejestracja.
Po drugie ludzie , robiąc czarny piuar ośmieszacie siebie ośmieszacie Lidzbark , ośmieszacie społeczność Lidzbarską .
Weźcie się zastanówcie zanim coś napiszecie !
Oczywiście nie jest to skierowane do wszystkich uzytkowników , a raczej w głównej mierze do GOŚCI. |
|
|
|
|
 | Czyżby już rozpoczęła się cisza wyrorcza? |  |
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 7:44 pm |
|
|
| Mirosław |
| Tubylec |
 |
| |
| Dołączył: 06 Lis 2006 |
| Posty: 42 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Witam- wydaje mi się,żeby wystarczyło tylko poinformować o likwidowaniu postów naruszających czyjeś dobre imię lub przekraczające granice tzw dobrego smaku- a tak mamy ciszę,ale czy o to chodziło???? |
|
_________________ Władza to możliwość służenia innym, a nie fanfary ku naszej czci. J. Donald Walters - "Secrets of Life" |
|
|
|
 | Darek |  |
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 9:01 pm |
|
|
| Darek |
| Tubylec |
|
| |
| Posty: 83 |
| Skąd: z mojego miasta |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Kudłaty,,,, jesteś stroniczy, administrator kolego to gośc który pilnuję ale w miarę rosądku,,,, znam różne fora ale nie spotkałrm się z tak tendencyjnym blokowaniem forum,,,, dostałeś w łapkę kolego czy jak ? |
|
|
|
|
 | Darek |  |
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 9:29 pm |
|
|
| Darek |
| Tubylec |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Wolnośc słowa jest przywilejem demokracji, widac na forum LW,,, jest jednaą opcja,,,, szkoda, bo co ? za dużo krytkanctwa ? kolego nie ściemniaj mi że nie uzasadnione posty ,, napisz wprost że masz kaskę za zablokowanie forum,, chyba że pytania są zbyt niewygodne dla twoich popleczników kolego,,, |
|
|
|
|
 | Darek |  |
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 9:35 pm |
|
|
| Darek |
| Tubylec |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Kudłaty oby cię dpadły dredy i wszy .... masz urawnienia i korzystasz z nich jak ci opcja karze,,,, żal mi cię,,,, bo myślałem że potrafisz zachować stronę, jesteś dep.... załosny mały skorupowany kudłaty łeb |
|
|
|
|
 | Darek |  |
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 9:42 pm |
|
|
| Darek |
| Tubylec |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Kto ci kazał,,, Miecio czy Arturek,,,, spadam z tąd,,,, ale nie widziałem tak skorupowanego administratora, co za kicha,,,, te forum to prywatny folwark,,,, wal sie kudłaty,,, jesteś żałosny,,, wyliż to co masz do wylizania i nie dorabiaj ideologi o forum. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 9:59 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 353 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
Ostatnio zmieniony przez symsarna dnia Pon Lis 06, 2006 10:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 10:03 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 353 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| cytuję wypowiedź jednego,niezarejstowanego gościa:" Dla mnie jesteś dnem. Powinnaś wyjechać stąd jak najszybciej."Tak nie mówi się,bo to nie o mnie źle świadczy lecz o tym ,co tak pisze,bo to oznacza,że w naszym mieście władzę być może posiadaja tacy ludzie co tak się wypowiadają.Jedni wyjechali a innych sie wypędza za wolność słowa i poglądów. Uważam,że należy wyrzucać wulgaryzmy z forum,bo jeżeli chcemy, aby na tą stronę wchodzili ludzie,to zniesmaczeni wulgaryzmami tak szybko jak weszli zaczną wychodzić-a przecież chcemy ,aby było nas na forum więcej.Po wyborach też powinniśmy wchodzić na forum,rozmawiać i prosić nowe władze miasta o dobrze wykonywaną posługę względem Lidzbarczan. |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lis 07, 2006 5:08 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 953 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Opowiedź brzmi :
Właśnie z powodu takiego małomiasteczkowego chamstwa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |