|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Kandydat do Rady Miasta |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 3:54 pm |
|
|
|
Szanowni Wyborcy !
Kandyduję do Rady Miasta Okręg Nr. 1
O ile mieli byście jakieś pytania to bardzo chętnie na nie odpowiem .
Nie jestem politykiem , tylko zwykłym obywatelem Naszego miasta i żyje takimi samymi problemami jak większość .
Zapewne nie jestem znaną postacią i czarodziejem z bajki i nie będę obiecywał nikomu gruszek na wieżbie , bo było by to wbrew moim zasadom. Więc jeśli Ktoś ma ochotę pisać to bardzo zachęcam !
Odpowiem na wszystko co Was interesuje.
Andrzej Wejngold |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 4:04 pm |
|
|
| Sowa |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 02 Lis 2006 |
| Posty: 44 |
| Skąd: stąd |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Mnie osobiście interesuje na początek: ile Pan ma lat, jaki zawód Pan wykonuje, do jakiej partii Pan należy, jaki komitet Pana zgłasza? |
|
_________________ Panta rhei |
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 4:12 pm |
|
|
|
PO PIERWSZE:
Jeżeli gruszki, to na wierzbie...
Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
 | Sędzia - to juz wiemy |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 5:30 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 953 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 6:03 pm |
|
|
|
| no nie wiedziałam, że ten pan jest sędzią piłkarskim, no proszę |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 6:05 pm |
|
|
|
| komitet wyborczy samoobrona, lat 35 |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:20 pm |
|
|
|
Tak,wszystko się zgadza! Dodam tylko, że startuję z poparcia KW Samoobrona RP.
Nie widzę w tym nic złego,czytałem ich program społeczno – gospodarczy i jest całkiem
OK.!
Uczestniczyłem kiedyś w prawyborach Platformy w Elblągu i na oglądałem się……….
demokracji. Tak akurat złożyło się w moim przypadku,że znam bardzo wartościowych
ludzi z Samoobrony i wcale mi ich przekonania polityczne nie przeszkadzają |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 9:06 pm |
|
|
|
Jest wiele do zrobienia w Naszym mieście!!!
Szlak trafia normalnego człowieka, że ludzie mówią, iż Lidzbark to taka większa wieś między Bartoszycami a Dobrym Miastem.
Takie opinie słyszałem nie raz , a sporo podróżuje po województwie. Dlatego myślę, że czas na zmiany ,a następna okazja może się nie zdarzyć. Miasto się zestarzeje i zamieszkiwać je będą tylko emeryci i renciści ,a młodzi zdolni ludzie po prostu wyemigrują. Oczywiście tak źle to nie będzie, bo czasem zajadą tu odwiedzić dziadków i przywiozą swoje pociechy na zamek. Wcale tak nie musi być wystarczy postawić na ludzi, a nie na polityków. Wiem na bank, że jeżeli wybierzemy ludzi uczciwych, kompetentnych, żyjących problemami lokalnymi i potrafiącymi je rozwiązywać prostymi sposobami ,to Lidzbark zacznie tętnić życiem. Za 4 lata zapewne nie odrobimy 8 lat straconych …….ale ,kto wie może coś drgnie. Na godne życie zasługuje każdy człowiek. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 9:47 pm |
|
|
|
| Andrzeju.W. a moze Ty sam w tym palce maczałeś ze jest tak zle.? |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 12:40 pm |
|
|
|
Gdybym palce maczał w brudach to na pewno bym nie kandydował!
Wiem tylko, że niektórym z górnej półki moje kandydowanie jest nie w smak!
Czemu??? Jednak jako sędzia piłki nożnej niemal zawsze spotykam się z krytyką
i wiem, że się taki jeszcze nie urodziłby Wszystkim dogodził. Bieda jednak nie musi być
Dziedziczona i czas skończyć z marazmem. Wszyscy doskonale wiemy jak jest teraz!
Mam wiele pomysłów jak uczynić by Nasze miasto było przyjazne dla Wszystkich
a nie tylko dla wybranych …Żałuję tylko iż kandydaci do Rad nie mają możliwości spotykania z większym gronem mieszkańców ! Byłby to zapewne super sposób na weryfikacje ! Piękne plakaty i ulotki nigdy nie odzwierciedlą potencjału w ludziach.
Z POZDROWIENIEM
ANDRZEJ W. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |