|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lis 02, 2006 9:15 pm |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 7:00 am |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 577 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ja tak na babski rozum. Czemu wieje? Podciągnął kasę na szpital z powiatu i miasta za zgodą starosty. Splaty na karku. Jeden na burmistrza, tam pole do popisu. Drugi do rady powiatu bo można cośkolwiek albo zablokować, albo przegłosować. Pracują główki. Miasto zapłaci, a że bieda aż piszczy - to przecież bieda nie ich. No to ... |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 7:45 am |
|
|
|
| Sowa napisał: | | Też stosuję metodę eliminacji. Jestem ugruntowany w przekonaniu, że Pan Artur Wajs powinien jeszcze powalczyć z problemami szpitala, bo ma największe w tym doświadczenie. Myślę, że gdy będzie uwiązany do szpitala nie pozostanie mu nic innego, tylko go ratować. Pan Ryszard Nałęcz... hmmm... nie przekonują mnie ani jego dokonania, ani jego ulotka. Lidzbark aż huczy, że ma prawomocny wyrok ... Czy to prawda? |
Jeżeli by miał prowomocy wyrok to niestety nie kadydowałby na stanowisko zresztą bardzo dużo mówi i pisze się na temat Ryszarda Nałęcza,, że taki że owaki,,, że słyszałem bo ktoś powiedział, że mówili - Ludzie opamiętajcie się stawiacie zasłyszane i powtażane zażuty jeżeli ktoś coś wie i ma pewność to ma prawo o tym głośno powiedzieć ale nie na zasadzie jedna pani drugiej pani - powiedziała, Ja postawiłem konkretne pytania panu Wajsowi, Byczkowskiemu. Krasnoborskiemu i Sierputowiczowi - pytania które dotyczą spraw na pograniczu prawa, pytania poparte faktami, na temat załatwiania posadek,, korupcji, niegospodarności. finansowania własnych interesów z kasy Miasta, i jak dotąd pozostały bez odpowiedzi |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:04 am |
|
|
|
To do Sowy.
No i widzisz sówko, jesteś mała i nieopierzona i ktoś cały czas wpuszcza cię w maliny.
Nie szkaluj naszego Kandydata, bo to w konsekwencji jest karane, jest na to paragraf. Głupio wyglądałaby sowa za kratkami.
Jak już dopuścili cię do klawiatury, to poszukaj przepisów nt.wyborów do samorządu terytorialnego. Pisze tam czarno na białym, że kandydat nie może być karany. Od tego są komisje wyborcze, które prześwietliły kandydatów, Nałęcza też.
Ktoś czuje się bardzo zagrożony przez Nałęcza , że jak tonący brzytwy chwyta się oczerniania i nic poza tym.
A ty Sowa się podciągnij (choć to pewnie niemożliwe) , albo też poszukaj sobie polonisty. No bo kreujesz się na intelektualistę a sam jesteś dyslektykiem. Jeżeli nie wierzysz, to przyjmij do wiadomości, że się pisze DYSLEKSJA, i tak nie zrozumiesz, bo na tej lekcji nie byłeś. Ten błąd i wiele innych, no i jak teraz wyglądasz, mądralo.....
Nie będę wyciągać brudów na temat kontrkandydatów, a powiem ci, że w mieście aż huczy od różnych sensacji, ale nie o Nałęczu.
U mnie ty młoda sowo jesteś spalony.
Powiem twoim językiem: idż na szczaw. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:29 am |
|
|
|
Szczaw śnieg zasypał.
Tutaj chyba nie chodzi o to aby ktoś komuś dołożył.
CHODZI O NASZE MIASTO !
Słowny boks może i dobry, ale to jest para puszczona w gwizdek. Im wiecej emocji teraz, tym mniejszy zapał przy wyborach. Konkrety Panowie i Szlachta, konktery. Najlepiej to by było, gdyby kandydaci sie odezwali otwarcie, chyba, że na wołach jeszcze jezdżą. Ja na takich nie głosuję!
Wypalicie sie na zapas.
Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 4:45 pm |
|
|
| Sowa |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 02 Lis 2006 |
| Posty: 44 |
| Skąd: stąd |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Słonkox98... Myślę, że kiepski z Ciebie klakier. Zamiast promować Swojego kandydata kłapiesz jęzorem jak przekupka. Nie znam Pan Nałęcza osobiście. Zna go tyle, ile o nim mówią. Ale takie typki jak Ty nie wystawiają mu dobrego świadectwa. Miałeś szansę mnie przekonać, że to uczciwy i rzetelny człowiek, a przekonałeś do zgoła czego innego. |
|
_________________ Panta rhei |
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 6:36 pm |
|
|
|
| ARTUR WAJS TO JEDYNY I NAJLEPSZY KANDYDAT NA BURMISTRZa |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 7:19 pm |
|
|
|
Ciekawe o ile wzrośnie wtedy zadłużenie miasta - jest w tym dobry. To prawda!
Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 7:20 pm |
|
|
|
| niech sie zajmie leczeniem jeżeli potrafi a z kandydaturą niech da spokój |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:51 pm |
|
|
|
| BUTA<BUTA<BUTA Tak można określić działanie PO ze Starostą i Panem Wajsem w roli głównej. Jezeli chcemy dalej płacic za kontrakty /minimum 8 tys./beznadziejnych lidzbarskich lekarzy, za ich domy, luksusowe samochody i wczasy na Bermudach "wybierzmy jedynego, nieomylnego i mistrza w życiu na cudzy koszt" TZN na Nasz koszt. Szpital i Przychodnia to nie cały Lidzbark a tak bedzie. Reszta w programie to BLE<BLE>BLE dla maluczkich. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |