|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 1:05 pm |
|
|
|
| Obliczyłem. Ruch Społeczny "WARMIA" Sredni wiek kandydatów 32,06 wiosen, pozostali to tak średnio 45-48. Co Wy na to....... |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 1:56 pm |
|
|
|
| Anonymous napisał: | "W moich też. Ale sądzę że jak zwykle zadecydują bez nas.[/b]"
To po co żyjesz?
Ty tworzysz dziś i jutru, - uwierz.
Slimaka w skorupce rozdepczą.
ikmr |
Po co żyję??? A co mam się powiesić że stary człowiek za cholerę nie chce słuchać młodego??? Przecież Oni dominują w Lidzbarku + młodzież poniżej wieku do głosowania.
Siedzą w kościele lub w grupkach dyskutują i twardo stawiając na doświadczenie a nie na młodych.Bo jak twierdzą młodzi nie znają życia.
Ja swój głos już na forum oddałam. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 3:28 pm |
|
|
|
Mów im, że przyszły nowe czasy, muszą być nowi ludzie i nowe potrzenie na świat.
W koszulach "zgrzebnych" nikt nie chodzi,pasem słomianym sie nie
przepasuje, butów z łyka nie uzywa, wiadra są już blaszane, nawet plastykowe a nie drewniane.
Telefony komókowe są tańsze od stacjonarnych,szybsza informacja w internecie niz w telewizji. Męszczyżni tracą męskość przez plastyki,
niewieścieją itd.,że koniec ich bliższy niż Was. - może zrozumieją.
Pozdrawiam
ikmr |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 4:01 pm |
|
|
|
| Anonymous napisał: | Mów im, że przyszły nowe czasy, muszą być nowi ludzie i nowe potrzenie na świat.
W koszulach "zgrzebnych" nikt nie chodzi,pasem słomianym sie nie
przepasuje, butów z łyka nie uzywa, wiadra są już blaszane, nawet plastykowe a nie drewniane.
Telefony komókowe są tańsze od stacjonarnych,szybsza informacja w internecie niz w telewizji. Męszczyżni tracą męskość przez plastyki,
niewieścieją itd.,że koniec ich bliższy niż Was. - może zrozumieją.
Pozdrawiam
ikmr |
Może masz i rację ale nerwów do nich to ja już nie mam.Mam za to negatywne zdanie o naszych staruszkach.Oni ciągle żyją czasami przedwojennymi a mnie mdli na ten temat. Jestem z nimi na codzień i wiem co mówię.Są uparci jak muły...Przykro mi że Cię zawiodłam, co do rozmów z ....
Miło Cię pozdrawiam. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 9:26 am |
|
|
|
Przypomniało mi sie głosowanie za czy przeciw wstąpieniu Polski do Unii. Idę ulica po poludniu. Jedna pani przechylona przez parapet z drugiego piętra rozmawia z panią stojącą na chodniku. / obie w odpowiednim wieku/ Ta z okna:
- Była pani na głosowaniu?!
- Nie ! - odpowiada ta z chodnika
- A ksiądz kazał głosować! - ta z parapetu
- A ja na wieczor do kościoła idę! - ta z chodnika - To ksiądz mówil żeby glosować? A jak?
- Jak to jak? Tam piszę, że na tak! - ta z parapetu odkrzykuje
- Aaaa, to zaraz pójdę!!!
Sorry! Ale to autentyczne na wlasne uszu i oczy słyszane i widziane!
Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |