lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> Trochę ogólnie Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 9:52 pm Odpowiedz z cytatem
karol
Gość

popieram redker dobrze mówi napisać może każdy liczą się czyny przez duże C,chyba zagłosuję z kolegami magistrami,technikami na pana Ryszarda
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 9:07 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Jestem gościem na tym Forum oddam głos na Nałęcza ale błagam przestańcie tak mydlić bo mam wrażenie żę to forum jest we władaniu R.Nałęcza albo jego ludzi. To już zaczyna się robić niesmaczne
PostWysłany: Wto Paź 31, 2006 7:32 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Smutno mi!!!!!!!
ikmr.
PostWysłany: Wto Paź 31, 2006 8:22 am Odpowiedz z cytatem
Słonkox98
Gość

Ale jaja.Odejdż na dobę od komputera, a co się porobiło. Memłak się wypalił albo zachłysnąl swoimi rewelacjami, Nie wierzcie że odszedł, on tylko zmieni skórę. Gdzie jest Baba Blond, kobieta całkiem konkretna.
A wogóle nie ukrywam, że od samego początku jestem za Nałęczem.
I coś w tym jest, na pewno Lidzbark ma wielu potencjalnych kandydatów, ale gdzież oni są.
A z tej piątki pokażcie mi, z kim chcielibyście iść do przodu. Z czterema to chyba tylko w miejscu, albo do tyłu, ten jeden mając dobre zaplecze może coś zrobić dla Lidzbarka. Pokaqżcie że się mylę.
Nałęcz na pewno nie jest typem biurokraty. Nie będziem siedział na stołku i nie będzie go pilnował. Będzie więcej pracy w Urzędzie, to na pewno.
Memłak twierdzi,że zna Nałęcza, ale widać tylko ze słyszenia.
A w ogóle, żeby to nie było określane jako forum R.N. weżcie na tapetę pozostałych kandydatóew,chętnie poczytam ,
Przedstawcie dobrych kandydatów na radnych, na pewno takich znacie.
Przestańcie biadolić, tylko pokażcie że jest nas na coś stać.
Namówcie znajomych do dyskusji, bo jest nas tu tylko garstka, reszta nicnierobiąc czeka na lepsze jutro. Pozdrawiam ,SX98.
PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 8:51 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

myslę ze dwoch kandydatów - jesli sie postarają - to zdążymy poznac.

Chciałbym tylko wyjasnic Cool ze w zeszlym miesiacu ogladalnosc była na poziomie 35 000. Very Happy a w tym miesiacu rowniez spodziewamy sie rekordziku Twisted Evil
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 11:13 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Moze czas, strone tą zareklamowac na jakimś pojeżdzie lub plakacie.
Wiem ze kosztuję, ale bez reklamy nie ma nas.
Pozdrawiam.
ikmr
PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 11:34 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Ano właśnie kosztuje Zdezorientowany Ja niestety nie mam funduszy na reklamę. Myślałem żeby chociaż porobić samemu plakaty na drukarce i porozwieszać na słupach, ale za ogłoszenia na słupach też się płaci Zdezorientowany
Trochę ogólnie
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006