|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 4:55 pm |
|
|
|
Rysiek ?
Patrząc na listę kandydatów to faktycznie Rysiek nie ma sobie równego i z braku innej alternatywy zmuszony będę oddać na niego głos . |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | Re: Nałęcz Ryszard na Burmistrza Lidzbarka Warmińskiego |  |
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 5:50 pm |
|
|
|
| Oj żebyś się nie przejechał na tym kandydacie?Pamiętam jak był MILICJANTEM i nie zapisał się w mojej pamięci najlepiej.? I nie wiem jak skończyły się jego sprawy sądowe. |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 6:03 pm |
|
|
|
| No i co że był Milicjantem co z tego pytam się,,,, a ilu byłych milicjantów pełni zaszczytne funkcje w naszym mieście. a ilu z obecnych prawicowców nosiło czerwone ligitymacje, uważasz że to dyskredytuje człowieka na to stanowisko ? Man nadzieję że ludze wkońcu pójdą po rozum do głowy i zadadzą sobie pytanie co zostało zrobione przez ostatnie dwie kadencje,,, ile kasy poszło na zmarnowane projekty, dla czego dyrektor zostawia tak wszpniale funkcjonujący szpital i pcha się na bezpieczny stołeczek burmistrza,, zadaj mu tylko jedno pytanie,,, czy w momencie przegranych wyborów o stołek wróci na zajmowane stanowisko dyrektora ,,,,, ja znam odpowiedz NIE !!! a dla czego ? poczytaj formum a bedziesz miał odpowiedź |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 8:45 pm |
|
|
|
| Zgadzam się z tobą radker zagłebiająć sie w przeszlosc naszych kandydatów nic nie da.Pomyślmy o przyszłości naszego miasta.Potrzebny jest nam burmistrz bystry i obrotny niech coś się w końcu zacznie dziać.Dajmy szansę kandydatowi który nie tylko ma wiele pomysłów ale również wiele znajomości które mogą pomóc ściągnąc inwestorów do naszego miasta.Potrzebujemy burmistrza ktory potrafi rozmawiac z prostymi ludzmi takimi jak my.Bede glosowal na p.Nałęcza gdyż uważam go za najbardziej odpowiednia osobe na to stanowisko. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 9:06 pm |
|
|
|
| Nie mamy juz nic do stracenia gorzej juz byc nie moze bo w tej chwili to jest totalne dno.Obecny burmistrz(mam nadzieje juz nie dlugo)przez 8 lat nas zachwycal dajmy mu odpoczac, niech wraca na prezesa spółdzielni na ornecką i tam nic nie robi. Pan Artur W. wg mnie bardzo podobny przypadek tyle że ten pierwszy pan Mieczysław B. bałaganił na jednym stołku a pan nr 2 jest ciekawszy bo wiedząc ze zepsuć się więcej nie da chce zostać burmistrzem i psuć dalej może.Z całego towarzystwa ten pan Nałęcz wydaje mi się najbardziej odpowiedni. DAJMY MU SZANSE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 9:46 pm |
|
|
|
| Dołączam swój głos na R.NAŁĘCZA |
|
|
|
|
 | r Nałęcz na Burmistrza |  |
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 11:05 pm |
|
|
|
| A ja głosu nie dołączam i nigdy nie dołączę. Z prostej przyczyny. Nie wierzę w ani jedno słowo tego człowieka. Już tyle miliardów złotych i innych walut fruwało w ustach tego Pana, ze dziwię się ze ktokolwiek mu wierzy. W innym poście zapytałem co takiego chce ten Pan zrobić w Lidzbarku i w jaki sposób i nie uzyskałem odpowiedzi. Myślę ze wzorcem dla tego Pana jest obecny premier naszego rzadu co obiecuje: 3 mln mieszkań, przekop przez mierzeje Wislaną a ostatnio tunel pod rzeką Świną ale może w perspektywie 6 - 7lat. Zgroza. "My za to będziemy mieć tunel międzynarodowy "jak do wladzy dojdzie Pan Nałęcz. O co to takiego to kazdy wie. Zresztą ktoś tu wspomniał o sprawach sądowych "naszego" kandydata. A jak sie wyrok uprawomocni to co wtedy? Nowe Wybory i koszty z budzetu miasta?? O nie . Nie chcę do tego dokładać reki. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 8:12 am |
|
|
|
| memlak to twoje święte prawo, możesz oddać głos na kogo chcesz. to wolny kraj - chyba, ja swego czasu w innym pości też zadałem konkretne pytania do Burmistrza, v-ce Burmistra i Dyrektora ZOZu jednocześnie Przewodniczącego Rady miasta, myslę że bardzo konkretne, BO DOTYCZĄCE MARNOTRAWIENIA NASZYCH PIENIĘDZY i jak do tej pory nie uzyskałem odpowiedzi i tak naprawdę wolę zaryzykować z Nałęczem niż patrzeć przez następne cztery lata na to co się dzieje, Ludzie mają dosyć to ma ozdwierciedlenie nawet na tym forum bo GORZEJ JUŻ NIE MOŻE BYĆ W LIDZBARKU |
|
|
|
|
 | karanie Nałęcza |  |
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 9:31 am |
|
|
|
Ty Memlak przez kogo jesteś podstawiony,albo słuchasz plotek chcących zdyskryminować Kandydata.Komuś na tym bardzo zależy. Nałęcz ma taki sam wyrok jak Ty i ja, czyli żaden. A swoją drogą ciekawe będzie przedsięwzięcie puszczenie w ekran obrad , Zdziwimy się widząc kogo wybraliśmy.
Mało nas w Forum , tak samo jak niewielu chyba pódzie do wyborów,więc i wybierać się nie chce. Specjalność nasza- lamentować, zamiast skorzystać z wyjątkowej szansy na którą wszyscy mamy wpływ.
W każdym bądż razie głosuję na Nałęcza, bo to nowa twarz na Urzędzie. Poczytawszy program (może i nieco podobny do innych) ale przecież właśnie takie są nasze problemy, przez które my Lidzbarczanie powoli toniemy, a których realizacja poprzednich ekip zakończyła się na wiedzy czy niewiedzy. Dość okupowania stołków.
Głosuję na Nałęcza. |
|
|
|
|
 | R. Nałęcz na BUrmistrza |  |
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 3:07 pm |
|
|
|
| Nie jestem przez nikogo podstawiony. Poprostu jak wielu z nas zna Pana Nałęcza z nienajlepszej strony i to wszystko. Ty piszesz o zaletach ja o wadach kandydata i swoich obawach. To wszystko. A co do wyroku? To nie ja pierwszy o tym napisałem. Przśledż wszystkie posty dotyczace wyborów w róznych tematach. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |