|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 9:29 pm |
|
|
|
| gość piszesz że pani Michalak ok fajna kobieta.A jak zostanie radną to kto się zajmie tymi dziećmi. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 9:41 pm |
|
|
|
| Jako radna będzie miała większą możliwość aby o nie zadbać. |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 9:43 pm |
|
|
|
| Do poprzedniego postu ja i cała moja rodzina jak też część sąsiadów oddamy na nią swoje głosy. |
|
|
|
|
 | jak wybierać RADNYCH |  |
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 9:58 am |
|
|
|
Na litość, radny to nie etat. Radny to nie rutyna, tylko świeża krew i nowe pomysły.
Nie chcę nikomu doradzać, ale na pewno nie wybiorę kogoś na entą kadencję. Uważnie poprzyglądam się kandydatow, czego nie wiem - rozpytam. Już widzę szwagrów, kolesi, kandydatów-satelitów, czyli jak nie ja no to ty, a głosy do kupy. Dwa tygodnie to sporo na prześwietlenie większości . Na pewno wybiorę ludzi nowych i takich których znam z dobrej strony. I takich, którzy umieją słuchać, a nie tylko puszyć się, jakby byli pępkiem świata. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 10:30 am |
|
|
|
| Ustaliłbym nagrodę pieniężną temu, kogo Pan Artur Wajs wyleczył.Chyba nie znajdę beneficjenta. Skoro tam się nie nadaje, to gdzie. Miasta on też nie wyleczy,duże mniemanie o sobie to już też choroba i to z tych grożniejszych dla otoczenia. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 11:15 am |
|
|
|
Witam! Ja też jestem za tym, żeby szkoła i medycyna zajęła się swoimi sprawami, bo tam się bardziej przydadzą!! Podoba mi się że w wyborach do Rady Powiatu startuje DARIUSZ LASOWY!!! Szkoda tylko że nie startuje na Burmistrza . Wspaniały, kompetentny człowiek który w końcu będzie mógł się wykazać!!! Który nigdy jeszcze nie przeszedł obojętnie obok potrzebujących!!! Skąd to wiem? Bo GO znam! |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 1:29 pm |
|
|
|
| No w końcu ktoś podziela moje zdanie, tez znam Darka i ja i wiele moich kumpli na niego zagłosuje.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |