|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Wasza opinia na temat kandydatów, uporządkujmy forum |  |
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 9:17 pm |
|
|
|
| może uporządkujmy temat kandydatów, wpisujcie tu swoje opinie o wszystkich kandydatach |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 9:20 pm |
|
|
|
| popieram, może wkońcu jeden temat, moze być też krótka prezentacja kandydata. |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 12:17 pm |
|
|
|
Wiitam
W tych wyborach postanowiłem postawić na ludzi z poza kręgu szkolno - medycznego, być może się mylę ale dosyć już mam powatarzających się nazwisk jak nie do Rady Maista to do Rady Powiatu, wnikliwie przeanalizowałem listy kandydatów, moja decyzja jest taka:
popieram kadydatów Ruchu Społecznego WARMIA
Burmistrz - Ryszard Nałęcz
do Rady Miasta - mój okręg wyborczy
Waldemar Aleksandrowicz - lista nr 25
odnośnie Rady Powiatu jeszcze się zastanawiam |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 2:29 pm |
|
|
|
| wyboraca, zgadzam się z tobą, ja również popieram tego kandydata. może warto dać mu szanse |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 4:00 pm |
|
|
|
Czy jestem ślepy? Nie wiedzę zadnego kandydata.
Car sprowadził Niemców do rządzenia Rosją, Holendrów do budowy okrętów.
Stalin wysłał Zydów do rzadzenia w Polsce.
Stąd moze wynikać, ze nie umiemy sie rządzić jako słowianie.
I co nam z tej wolności. Lepsze wybory "z teczki", bez odpowiedzialności, pobiadolić można.
ikmr. |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 3:49 pm |
|
|
|
| pan Artur W. człowiek czynu i wykształcony, dzięki niemu szpital żyje, mądry społecznik. dobry organizator |
|
|
|
|
 | ????!!!! |  |
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 4:53 pm |
|
|
|
| To oznacza,że lubisz Tego Pana Wajsa i ze jest Twoim dobrym zn ajomym.To dobrze,że tak myślisz o człowieku,lecz wiedz,że Burmistrz musi osobą kompetentną!!!!Pan Wajs jest tylko jeszcze tylko lekarzem. |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 5:04 pm |
|
|
|
| ona napisał: | | pan Artur W. człowiek czynu i wykształcony, dzięki niemu szpital żyje, mądry społecznik. dobry organizator |
Nie jestem tego pewna.Zmieniłam zdanie po dyżurach w tym roku  |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 6:21 pm |
|
|
|
I lekarzem zostanie. I co słuchawke przyloży do biurka posłuchać co w papierach słychać?
Kobea |
|
|
|
|
 | KOBEA BRAWO!!!!!!!!!!!!!! |  |
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 6:34 pm |
|
|
|
| HA,HA,HA-PRAWDA!!!Co to za lekarz,co ludzi nie leczy!!???Co to człowiek,skoro nie porafi leczyć,to się w politykę bawi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |