|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 4:47 pm |
|
|
|
Oficialnie to nie wiem jak wypadnie, ale o ile to jest prawdą, to Ci, co wyjechali jeszcze sie "doszczętnie" nie wymeldowali stąd. Przeciez tutaj maja swoje rodziny, korzenie czy cholera wie co. Moze Patriotyzm?
B-B ma zdaje sie rację. Ja konkretnego tez nic nie usłyszałem, zaczepiając potencjalnych "radnych". Ciemnota !!!
Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 1:34 pm |
|
|
|
No to pewnie po wyborach....... dlaczego ???bo tu i uwdzie robi się remonty ulic np:na Mławskiej zatoki (były dobre) w poradni nowiuśkie kibelki dostępne klucz w rejestracji(nie korzystałam)przed poradnią remont podjazdu.....itp.itd. a wszystko po to by zamydlić ludziom oczy.Bo to co powinno się remontować stoi nieruszone.Ławki przy fontannie zniknęły (wmurowane były)BO JAKIEJŚ MISS ZACHCIAŁO SIĘ LATEM KĄPAĆ W NIEJ...to powód bo mieszkańcom było za głośno i za atrakcyjnie
Tego nie komentuję bo moja ulica jest zawsze głośna i jakoś mi to nie zawadza choć przydałoby się odrobinkę kontroli nocą ze strony policji.
Następne obiecanki to piękne rondo przy Świętochowskiego i cościk tam przy gminie....Pożyjemy zobaczymy ale mi się już nie chce tego oglądać.
Już w nic nie wierzę...
Pozdrowionka dla wszystkich... Zniechęcona |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 4:53 pm |
|
|
|
Jak macierzysty zakład ma tyle długów to nie dziwota, że może być "Pooooo Wyborach". To co slysze od ludzi na miescie to uszy więdną.
Nawet jeden z radnych jest rozgoryczony, ze przeszly przez 8 lat nic nie zrobił miłościwie dotychczas panujący. Że ani zlotówki nie ściągnął na Lidzbark z jakiegokolwiek programu. Nieomal padlam ze smiechu, ciekawe, gdzie ten radny byl przez ostanie 4 lata. A teraz szefunio radnych obejmie stołek? Aj, Aj, Aj !!! To ja juz pozwole sobie kończyć ta wypowiedż.
Kleszczyk |
|
|
|
|
 | VOX POPULI |  |
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 8:29 am |
|
|
| VOX POPULI |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 06 Sty 2006 |
| Posty: 15 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński i okolice |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie tak dawno, parę lat temu, były takie kursy przygotowawcze do roli bycia radnym i jak można nim zostać. Najciekawsze w tym szkoleniu było - jak złapac najwiecej popierających. Otoż nie liczyć na zdecydowanych za lub przeciw, nie wracac sobie nimi głowy. Wyłowic jak najwięcej z tej grupy, która nie ma ochoty iść do wyborów, wszelkie chwyty w zasadzie jak zrozumialam dozwolone, najwazniejsze zabłysnąć.
I tak zdaje sie niektorym ten "błysk" wystarcza, ślepną, stawiają krzyżyki a potem klną.
Pozdrawiam |
|
_________________ VOX POPULI |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 10:20 am |
|
|
|
Tylko czytam.
Co piszecie jest ciekawe.
Poraża mnie bezwolność obywatelska.
Wiem tylko , ze od nas zalezy nasze jutro.
Samo narzekanie nic nie da.
Kandydaci są tak zajeci "spotkaniami z wyborcami" i pewni siebie,
że olewają nas.
Przebolejemy, przeżyjemy i dalej bedziemy biedolić.
Pozdrawiam zdecydowanych i nie.
ikmr. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 9:53 am |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 3:21 pm |
|
|
|
| A kandydatów jak nie widać tak nie widać,,, mam nadzieję że wkrótce poznamy to szanowne grono. |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 8:03 pm |
|
|
|
przykre jest to, że wierzymy obietnicom wyborczym naszym kandydatom. Rozliczmy ich obietnice z ostatnich wyborów! Chodzili po ludziach opowiadali bajki przedwyborcze, blebleble... a i tak nic nie zrobili. Teraz to nasi 'przyjaciele' a na co dzień nawet nas nie poznają!
POSTAWMY NA MLODYCH, WYKSZTALCONYCH LUDZI
przecież nie możemy dać się omotać opowieścią jak nam będzie wpaniale jak wybierzemy p. A.W. lub obecnego burmistrza... w moich oczach są oni spaleni na starcie! |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 8:47 pm |
|
|
|
| Legionista napisał: | przykre jest to, że wierzymy obietnicom wyborczym naszym kandydatom. Rozliczmy ich obietnice z ostatnich wyborów! Chodzili po ludziach opowiadali bajki przedwyborcze, blebleble... a i tak nic nie zrobili. Teraz to nasi 'przyjaciele' a na co dzień nawet nas nie poznają!
POSTAWMY NA MLODYCH, WYKSZTALCONYCH LUDZI
przecież nie możemy dać się omotać opowieścią jak nam będzie wpaniale jak wybierzemy p. A.W. lub obecnego burmistrza... w moich oczach są oni spaleni na starcie! |
W moich też. Ale sądzę że jak zwykle zadecydują bez nas.[/b] |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 7:21 am |
|
|
|
"W moich też. Ale sądzę że jak zwykle zadecydują bez nas.[/b]"
To po co żyjesz?
Ty tworzysz dziś i jutru, - uwierz.
Slimaka w skorupce rozdepczą.
ikmr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |